Ya kız ve 18 yaşında neden yani bize geldiğinde yada ortak ortamlarda da kaçamak bakışlarını yakaladım kaç lereE kuzeniymiş merak ediyordur.
Kaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.Ya kız ve 18 yaşında neden yani bize geldiğinde yada ortak ortamlarda da kaçamak bakışlarını yakaladım kaç lere
Evli adam neden bekar kuzeninin profilini arar ki sürekli i stada 2 üc hatta belki daha fazladır dikkat ediyorum. Aratıyor. Eklemeiyor ama kızın herhangi bir resmi de yok sadece isim artıyor aylardır görüyordum söylemedim. Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani
Hayır değilKuzenin profili açık mı?
Kuzeninin profiline bakmasında bir problem görmedim fakat siz sorduğunda bunu saklıyor olması olayı normal boyutundan çıkarıyor.. Neden inkar ediyor ki anlamadımEvli adam neden bekar kuzeninin profilini arar ki sürekli i stada 2 üc hatta belki daha fazladır dikkat ediyorum. Aratıyor. Eklemeiyor ama kızın herhangi bir resmi de yok sadece isim artıyor aylardır görüyordum söylemedim. Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani
Kaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.
o zaman bakması çok saçma. Hele ki baktığı halde bakmadım demesi daha saçma. Resmen gizli bir işler çeviriyormuş hissi veriyorHayır değil
Katılmıyorum size. Sosyal medyada arkadaşıdır arada açıp bakar profiline ama bu daha farklı sanki. Takıntılı gibi sürekli açıp bakması üstelik arkadaşlık isteği bile atmamış. Sanki gizli gizli dikizlemek gibi geldi banaKaç yaş küçük kuzeni en az bi 10 vardır siz 28 olduğuna göre, kardeşi gibi görüp sevip özlüyordur. Çocukluğunu bildiği kuzenine yan gözle bakmasından şüpheleniyorsanız bence ilişkinizi gözden geçirin, ya da daha ikna edici deliller bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?