Evli adam bunu neden yapar

Merak ediyor da aratiyorsa neden eklemiyor ki. Hemen bir hikaye yazıyorum adam kuzenine ayıp birşey itiraf etti veya sapıkça bir davranışta bulundu kızda şiddetle reddetti hatta tehdit etti bu yüzden ekleyemiyor ve uzun uzun rahat rahat bakamiyor aynı ortamda bu yüzden kaçamak bakıyor )))) gibi bir ihtimal yani Allah korusun ama neler neler duydu bu kulaklar
Kötü niyeti yoksa eklesin madem bunu demek istedim ama belli bir cekintisi olmuş

Açıp açıp kızın resimlerine bakıyor durum bu bence başka açıklaması yok. Adam gibi akrabaca konuşmak istese instagrama falan gerek yok whatsapptan kardeşçe yazar sohbet eder bu kadar.

Bu arada yanlış anlamayın, dedektiflik anlamında değil de eski eşinizle ilgili konunuz var mı diye merak ettim ama eşiniz zaten pek sağlam ayakkabı değilmiş kaba tabirle. Kızınızı hastaneye götürdüğünüzde orda sürekli bir kadına bakarken yakalanmışsınız ve yine hep inkar etmiş, eski iş arkadaşıyla flört ettiğiniden şüphelenmişsiniz fln. Ama tabi kuzenine karşı da o niyette olması sapık yapıyor onu açıkça.

Ufff bazilari da cidden uzayda yasiyor gibi yorumlar yapiyor ya.
Kardesi gibi sevip özlediginden dolayi aylarca ismini aratacagina insan ekler dimi? Arada bir arar konuşur.
Boyle gizli gizli hesabi ekli bile degil zirt pirt stalk yapmaz, aralarinda oyle kardeş samimiyeti yok yani, ekleyemiyor bile neden?

Sanki bu ulkede kuzeniyle iliski yasayan hatta evlenen yokmuş, gorulmemiş biseymiş gibi yorumlar...

nil karaibrahimgil mode on

Adam çocuğu hastayken bile mi etrafı keser yaf, bu nasıl bir kafa?? Cinsi sapık bence bu adam

Hoş olmayan bir şeyi yakalamışsınız bundan sonraki adımınız ne olacak peki?

Pardon kuzeni aratmıstır
Neden neyi niye merak ediyor acep?
Ne zamandır var bu ? Engelleyin aratamasın.

Ay bide kız 18 yaşındaymış bu adam sapık mi ya? Kız belkide rahatsız oluyordur eşinizin bakışlarından filan sakin kızı suçlamaya kalkmayın eşiniz şimdilik sosyal medyadan taciz ediyor fırsat yakalasa belkide..of allahım evlerden irak ya. Günahını almak ta istemem ama normal gelmedi bana hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…