Evli adam bunu neden yapar

Bence de bir bit yeniği var, geçmişte gönlü mü vardı da olmadı diyeceğim;ama kız 18 yaşındaysa, siz evlenmeden önce çocuktur. Sapıklık böyleyse, başka bir şey değil. Aksi hâlde neden aratsın, ne alâka yani?

Yani adamın fikri, zikri önemli değil, aratamaması önemli yoksa içinden ne düşünürse düşünsün kuzeni hakkında, isterse sapık olsun öyle mi düşünüyorsunuz?
He bacım aynen öyle dusunuyorum nasılda anladın
Beynini açıp degistiremezsin ama öncelikle engelleyip aratamamasını saglayabilirsin. Devamı konu sahibinin bileceği iş. Mevzuyu bilemiyoruz. Kendiside bilmiyor. (Henüz)) ??!

Kocanızı yatağınızda bir kadınla yakalasanız kızlar neden sizce diye konu açacaksınız korkarım. Sizin kocanızın gözü dışarıda. Defalarca konu açtınız burada. Üstüne çocuk yaşta kuzenine gözü kayacak kadar da sapıkmış. Siz ne yapacaksınız onu düşünün neden arayacağınıza.

Konu sahibi konuyu açıp niye gidiyorsunuz neden aorulara cevap vermiyorsunuz
en sinir olduğum şey benim de...

konu sahibi 1. kuzeni neden ekli değil benim kuzenlerim hep eklidir en azından tanıdıklarım şaşırdım
2. kaçamak bakışını yakaladınız durum vahim size öyle gelmiyorsa

konu sahibi de bir örnek bu duruma, bir şey soracağım konu açarken özellikle çok zor anlaşılır ve hatalarla dolu bir türkçe kullanmak işin raconundan mı? şifre mi çözüyoruz yazı mı okuyoruz belli değil. ülkenin okur yazarlık oranları neye göre belirleniyor bilmiyorum artık, bu kaçıncı üye bu şekilde.

"instagramda" "2-3" "eklemiyor" "aratıyor" "bugün" "inanayım" "?"

konuya gelince 18 yaşındaki kıza göz koymuş eşiniz.

sureklı bır kuzenını ıncelıyor acıp acıp bakıyorsa hıc ıyı seyler hıssetmem o kadar kuzenı akrabası arkadası varken nıye ınsan sureklı bırını gozetler ?

Esiniz mi bunu yapan? Kendi capinda namus bekciligi yapiyordur veya sapiktir. Baska bir aciklamasi yok ne yazik ki
Aynen, namus bekçiliği durumu da var. Benim de bir kız arkadaşım vardı erkek kuzenleri kıro bir şekilde onu takip ediyorlardı ne yapıyor kimlerle takılıyor falan diye. Böyle bir durum da olabilir.

Aynen, namus bekçiliği durumu da var. Benim de bir kız arkadaşım vardı erkek kuzenleri kıro bir şekilde onu takip ediyorlardı ne yapıyor kimlerle takılıyor falan diye. Böyle bir durum da olabilir.
Tam mahalle kabadayiligi iste.
Tabi “kiz basina” kendine sahip cikamaz falan da Allah muhafaza.
Boyle dusunen davranan cok var maalesef

Kirk yil dusunsem kuzeni ile ilgili kiskanclik edilebilecegi aklima gelmez. Bence abartiyorsunuz.

Kardeşi gibi gördüğü özlediği kuzeni eklesin o zaman ekleyecek kadar yakınlık yok demekki

Ay yazık akrabası ya, bağları koparmak istemiyor ama kızı eklemeye de çekiniyor ne kadar naif bir adamcağız. Sizin de içiniz fesat bence, belki teyzesini amcasını soracak, belki görüntülü arayıp kamerada bi ellerini öpecek.

Herşey segs diil yani

muhtemelen ekleyemeyip sadece kapalı olan profili takip ediyorsa- belki kız açarsa diye- kıza bir girişimde bulunmuş bile olabilir, kızın kabul etmeyeceğinden emindir, ondan uzaktan bakıyordur, kilit nokta kız bence.

Eşiniz hiç iyi niyetli gelmedi bana
Merak ettiği bir şey var ama ne?

Kuzeniyle aynı ortamda olduğunda , kızın tavırları nasıl eşinize karşı ? Eğer kız hoşlanmıyor gibi ise eşinizden, durum hiç iç açıcı değil

Bebeğim bu neyin polyannalığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…