Evli adam dul bayan...

Zaten gizli yapıyorsa orada arkadaşlık falan aramasın. Ha eşinin haberi olsa anlarım ama dul kadın ile görüşmek biraz sacma.

Bence aralarında bir ilişki söz konusu ortada eskiye dayanan bir arkadaşlık yok çocukluk arkadaşı falan olsa anlarım ama normal değil.

Bayan değil yahu KADIN

Ayrıca sorun biriyle görüşüyor olması, karşısındakinin medeni durumu önemli değil. Adam gizli iş yapıyor sorun bu.

dul demek yerıne cocuklu esı vefat etmıs bekar bır arkadası var gızlı gızlı gorustugu desenız ölür müsünüz ?
herseyın bır uslubu var ya öf

neyse gızlı saklı alengırlı ıslerın hıcbırısı normal degıldır bosanmıs esı olmus bekar falan olması onemlı degıl
burda mevzu esten gızlı bulusmaların yapılması ve bu affedelır bırsey degıl bunu sormak bıle bır acayıp yanı

Bir arkadaşıyla kahve içmesi normal olabilir ama gizlemesi hiç normal değil tabi ki. İyi niyet görmüyorum.

Konunun dul, çocuklu ya da bekar ya da kocasi hayatta biriyle alakası yok. Yalanla, gizlemekle alakası var. Ama tabi örümcek kafalilardaki dul kadın imajı ve korkusu sağolsun.....

Dileyen dilediği ile görüşür de niye saklama ihtiyaci hissetmis?

Tuhaf olan bi durum saklaması. Saklanacak şeyi saklar insanlar genelde.

Arkadaşınız ilk iş ağlamayı-sizlanmayi bırakacak ve sonuç odaklı düşünmeye başlayacak.
Madem bizden fikir istedi ve buluşacakları günü biliyor arabası olan bir tanıdığını bulup takip ettirecek yada edecek ve gozlemleyecek benim aklıma baska bir yol gelmiyor.

Ben geniş bir insanımdır asla hayatımdaki kimseye karışmam ister dul olsun ister bekar olsun herkes herkesle görüşebilir ancak gizli yapılan bir şey varsa hoş olmayan bir durum söz konusu olabilir
+1 katılıyorum, karşı cinsle arkadaşlığı onaylıyorum, bekar, evli, boşanmış, eşi vefat etmiş fark etmiyor ama gizli olmamalı.

Kim kimle arkadasmis ben neden anlamadim ya?
Benim bir arkadaşımın esi, eşi vefat etmiş iki çocuklu bir kadınla gizli gizli görüşüyor .Bazı görüşmeleri söylüyor eşine bazılarını söylemiyor. Şimdi başbaşa kahve içmeye gideceklermis bu hafta içi. Arkadaşımda bu durum normal mi diye bana sordurdu.

Günü tam bilmiyor ama ben de aynı fikri söyledim ona. Ogrenebilirsen ne zaman bulusacaklarini git takip et dedim. Bakalım neler olacak.

Hım dulsa kesin aldatır. Çünkü kız bekar olsaydı asla aldatmazdı. Kesin çocuklu bi kadındırda şimdi amaaaan görüyormusun?
Nasıl bir soru düzeneği bu şaştım kaldım?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…