- 16 Temmuz 2017
- 391
- 462
- 18
- 37
asadafaaaggagaga gece gece kahkaha attımYatmadan önce eşinize eczane lastiği bağlayın. Gece musluk damlatmasın :)))
Valla normalde etlerini cimbizla yolacak kadar kiskancım ama böyle ruya gibi olaylara takilmiyorum.ben öyle deyince hatta eşim de "yok askim ben seni görcem" diyo. Deli bunlar anacim bi şeyi yaptiracaksan veya yaptirmayacaksan tam tersini söyle. herifler cinsCiddi misiniz yahu? Ben niçin böyle rahat kafada olamıyorum peki? Ne yapabilirim şu dediğiniz şeyi yapmam için yeni birisine aşık olup bu adamı sallamamam lazım
Günaydın aşkım. Ben rüyamda boşaldım ama hatırlamıyorum ona göre. daha fazla sorma tmm.Sabah uyanır uyanmaz sizi dürtüp aşkım ben rüyamda boşaldım mı dedi yani? Rüyasını da hatırlamıyormuş üstelik
İtiraf ediyorum yazarken bende çok güldüm inşallah konu sahibi kizmaz bana. Sory soryasadafaaaggagaga gece gece kahkaha attım
BilinmezlikDun gece esim uyuyken hafif dogruldu ve onundeki bilinmezligi oksadi
Bende mal mal bakip tirstim
Hakkaten kimi oksuyordu len bu
Hadi topluca delirelim o zaman,Ciddi misiniz yahu? Ben niçin böyle rahat kafada olamıyorum peki? Ne yapabilirim şu dediğiniz şeyi yapmam için yeni birisine aşık olup bu adamı sallamamam lazım
Sekiz ???Yeni kararları illa yeni insanlar üzerinde ni denemek lazım. Rahat tavırları eşinizede göster sekiz daha iyi olmaz mı.
Bilinmezlik
Gosterseniz yani. Ah şu telefon öldürecek beniSekiz ???
Bildiğin ,bir kadını falan okşadı ,bak sen adama yav,ben de önündeki bilinmezlik deyince ,şeyi sandıydımvhalla aklima hic baska hatun gelmedi
Oyle tirstim ki aha doga ustu seyler geldi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?