- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Hanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizcekafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb
konuyu okudugimda aklima ilk gelen buyduuuBence hamilesin
Hanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizcekafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb
bende onları seyrediyordum :)Herkes de nasıl cool gene
Benim 5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım 5 yıldır her sabah duş alır. Bak seeeeen benim öküze ya!Bir uye vardi, eşi her sabah duşa girdiğinde kulağını kapıya dayayıp, boy abdesti alıp almadığını anlıyordu. (Nasıl olduğunu hala anlamadım, neyse) Boy abdesti alma sesi geliyorsa, rüyasında birseyler gördüğünü anlayıp trip atıyordu..
Zavalli erkekler
bende onları seyrediyordum :)
Ben geçen gün rüyamda Çağatay Ulusoy'u yakalamıştım.Ohoo rüyamda Tatlıses'le bile sevişmiştim.
Nasıl bir yokluksa zaar.
foıafafghakjhfa
Haydaaaa!! Aaa... Aa. Ne yazacağımı bilemedim. Sakin ol!Hanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizcekafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb
amaaan rüyadır rüyaBosaldıkları rüyalarında ne görüp ne yaşıyorlarsa gercekmis gibi birebir hissettiklerini biliyorlar mı bilmem.
Takilma canim nolcak sanki. Gecen bizimkinin de basina geldi:) valla biz gulduk gectik. Hatta dalga gectim gece bisy falan mi izledin diye:) takilip kendini uzmeHanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizcekafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb
olmadi kendir baglasinYatmadan önce eşinize eczane lastiği bağlayın. Gece musluk damlatmasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?