Evli adam rüyasında

ne düşleyecek ya? adam seninle birlikte olmuş sonra rüyasına girmiş belki de. erkeklerde oluyor bence takacağın son şey olsun.

Kendiliğinden de boşalabilir

Benim 5 yıldır görüştüğüm erkek arkadaşım 5 yıldır her sabah duş alır. Bak seeeeen benim öküze ya!

Ben de seviniyorum çok titiz, çok minnoş, ne kadar da temiz diye.

Haydaaaa!! Aaa... Aa. Ne yazacağımı bilemedim. Sakin ol!

Yeni mi evlisiniz ?
Bu kadar abartilcak, dusunmekten kendini alikoyamayacak bir durum yok. Olagan seyler bunlar. Yeni evliyseniz ileride alisirsiniz. Paronayakliga bence gerek yok.

Takilma canim nolcak sanki. Gecen bizimkinin de basina geldi:) valla biz gulduk gectik. Hatta dalga gectim gece bisy falan mi izledin diye:) takilip kendini uzme

gecen benim esimdede oldu aynisi hatta gebelikten dolayi bendeki performans dusuklugunden sanirim bu ara sık sık oluyo bende sabah dalgaya aliyorum rus falan gor bari diye bu onlarin dogasinda var yapacak bisey yok vucut bir sekilde disari atiyor yani bosver takilma

Konu sahibinin yazdigi degil de buaraya yazanlari komik buluyorum..hemen benim de basima geldi ..diyerek bu koniya yorum yapiyorlar..ne olacak boyle ..bilmiyorumki bu kk daki gidisat ben ben bennn...ben gecenlerde fasulye. Yemegi yaptim.tam pismemis niyeki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…