- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Dun gece esim uyuyken hafif dogruldu ve onundeki bilinmezligi oksadi
Bende mal mal bakip tirstim
Hakkaten kimi oksuyordu len bu
Üşuyünce burun akar amaRüya bile görmeden olabilir. Gece üşümüştür.
Bende görüyorum :) eşim hiç takılmıyor. .kendisi de görüyor çünkü ..ailece çok aktifiz hem real hem rüyaHatırlamam bile rüyalarımı diyor ama ben düşünmekten alamıyorum kendimi
Hanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizcekafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb
Bilimsel bir açıklaması vardır muhakkak.Üşuyünce burun akar ama
Olurmu canım nasıl kontrol edemezler bize izin almadan rüya görmek ne hadlerineYok artık.. Adam uyurken, gördüğü rüyayı kontrol edemez haldeyken bile ne düşünüyorsunuz. Ne desem bilemedim..
Belki de adam hala bi gece önce yaşadıklarınızın etkisinde
O poncik varya o poncik :)Meşazını aldım deseydiniz direk keşke. Okudukça evlenmekten vazgeçtim benim ponçik suratlı nişanlım hep böyle mi kalsa gözümde acaba bilemedim şu an okudukça gülüyorum ama galiba delirdim bende KK yüzünden
gerçek miiii bance boşanmak için yeterli delil çoooook büyük suç bu kocanın yaptığı veee canını sıkmakta çoooook haklısın..Hanımlar merhaba.dün gece eşim rüyasında boşalmış.kendimi çok kötü hissettim, 1 gece öncesinde ilişki yaşamış olmamıza rağmen bu neyin nesi şimdi sizcekafama bi sürü soru takıldı, acaba birisini mi düşledi vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?