Evli adam rüyasında

Cidden midem bulandı. Bu kadar dert edeceğinize eşinize sorsanız? Sizi de görmüş olabilir başkasını da şimdi buradan ne yorum yazılırsa saçma kalır bu kadar kafanıza takıyorsanız sorun direk kocanız değil mi utanacak değilsiniz ya?

Dun gece esim uyuyken hafif dogruldu ve onundeki bilinmezligi oksadi
Bende mal mal bakip tirstim

Hakkaten kimi oksuyordu len bu

Meşazını aldım deseydiniz direk keşke. Okudukça evlenmekten vazgeçtim benim ponçik suratlı nişanlım hep böyle mi kalsa gözümde acaba bilemedim şu an okudukça gülüyorum ama galiba delirdim bende KK yüzünden

Cinsel içerikli şeyler görmesine bile gerek yok. İstemsizce oluyormuş bazen öyle. Endişelenmeyin.

Belki de adam hala bi gece önce yaşadıklarınızın etkisinde

Yok artık.. Adam uyurken, gördüğü rüyayı kontrol edemez haldeyken bile ne düşünüyorsunuz. Ne desem bilemedim..

O poncik varya o poncik :)
Evlendikten sonra oluyor sana kara baş :)))
Bas ve isaret parmaginlan tutup silkeleyip durasin gelir ...ha gayret poncik olur diye
Ama o poncik gelmez gelemez ölmüştür ....aman ne anlatiyorum ben :) esofmanli şevket hocaya bagladim iyice :)

gerçek miiii bance boşanmak için yeterli delil çoooook büyük suç bu kocanın yaptığı veee canını sıkmakta çoooook haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…