Evli adam rüyasında

O kadının kulaklarını incelemek lazım, kadın desibele kafa atıyor resmen

eşinize söyleyin bir daha rüya görmesin. gerekirse bundan sonra hiç uyumasın. ne haddine yahu rüyada boşalmak. hemde yanında gül gibi karısı varken

Hiç bir şey hayal etmeyip yatıp uyumama rağmen 2 gün önceki rüyamı sana anlatsam "eşinin seni boşaması gerek" dersin sen bu kafayla demek ki...

Ayrıca hayal etsende hayal ettiğini görmüyorsun ki, bağımsız alakasız şeyler hatta bu nerden girdi şimdi benim rüyama diye hayıflanıyorum bazen...

Çok ciddiye alıyorsunuz bazı olayları, bir gün kk da "kocamın koluna sinek kondu hemde dişiydi bu adamı boşamalı mıyım?" diye konu açacaksınız...
Buraya kadar geldi çünkü mevzu...

Ya belki bana tepki göstericeksiniz yada gösterecekler bilmiyorum ama keşke biraz araştırsanız.
Rüyalanmanın bilinç altıyla bir alakası olmadığını erkeklik hormonunun fazla salgılandığını, libidonun yükselmesini araştırmanızı öneririm. Her boşalma seks düşünülerek olmaz, rüyasında boşalma erkeğim müdahale edemeyeceği birşey ki bunu kadınlar da yaşar ve bu doğal birşeydir.
Sizinle, sizinle olan cinselliği ile yada başkasını düşünmesi ile ilgili birşey değildir. Vücudun onu ihtiyaç olarak görmesi ve o ihtiyacı karşılaması olarak nitelendirebilirsiniz.

Uykunuzda kendi rüyalarınızı kontrol altına alabiliyor musunuz? Rüyanın tam ortasında çık rüyamdan senin yerine falanca gelsin diyebiliyor musunuz? Eşinizde gördüğü rüyaları kontrol edemez, rüyaları bu kadar büyütmeyin, altı üstü rüya, bilinçsizce görülür, uyanınca sona erer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…