Evli adamlara bulaşmayın yeter

e bizde oyle diyoruz zaten
burda dilimizde tüy bitti yani anlatmaktan ...
diyruz yapan yapar ona yaoacak bisey yok ostersem zincirle...
kocalarimiz 1 numara falan degilki
ben birebir yasadjm kocam bakmiyorken kiz apacik bakiyodu e napiyim bakmayan kocamami cemkiriyim kiza mi
sessiz sessiz caktirmdan uzaklastik zatem cirkinlesmeye gerek yoktu...

Olay karsi tarafta bitiyor,evli adam da bakmasin baskasina. Evli olan belli sonucta,sorumluluk ona ait neden kadinlara kiziyorsunuz ki?

El sıkarsanız üstünüze atlar tabi o adam sakın el sıkışmayın aldatmaya davetiye çıkarmayın.

Bi hikaye gibi bişey vardı resim olarak paylasicaktim da bulamadim kisaca anlatmaya calisayim;
Adamin biri bir Türk müslümana diyor ki sizin ülkenizde kadinlar neden erkeklerle el skşmıyor sebebi nedir?
Karşı taraf anlatıyor;
Sizin ülkenizde kraliçe'nizle her önüne gelen el skışabilirmi? Hayır. Çünkü ona saygı duyulur her önüne gelen insan dokunamaz, yüzünü dahi gereksiz hiç kimse göremez. Bizim hanimlarimiz da bizim için birer kraliçedir.
Niye yazdım bilmiyorum sadece anlatmak istedim
Demek istediğim konuyu aşağılara çekmenin âlemi yok eşlerin birbirine kıymet vermesi önemli bişey bana göre.

İyi de herkesin sınırları, rahatsız olma dereceleri farklıdır. Kimisi için bakması bile rahatsız edicidir. Ben mesela konuşan insanla göz teması kurarım kadın erkek fark etmez. Nerden bileyim o an karısının rahatsız olup olmadığını aklımdan fesatlık geçmiyo ki neticede. Kendimi ay karısı rahatsız oluyo mu diye tedirgin edemem her an. Siz mesela cidden flörtöz bir bakıştan bahsediyosunuzdur şu an derim ki haklısınız. Ama diyemezsiniz ki o kadın önüne bakacak, kocama göz süzmeyecek. Başkalarından değişmesini beklemek yerine o insanla görüşmemek en kesin çözüm ki muhtemelen siz de öyle yapıyosunuzdur.

El sıkarsanız üstünüze atlar tabi o adam sakın el sıkışmayın aldatmaya davetiye çıkarmayın.

Gençler yapmayın tamamen tercih meselesi olan özgür irade ile alınan kararlar bunlar. Konu kapanmasın boşuna. Ne el sıkmamak bu bana tecavüz eder demek, ne de el sıkmak kıymet düşüren bir şey. İkinizin yaptığı da hoş değil.

e bende zaten oyle soyluyorjm
oyle adamlar var ki zincirlesen de yapar yapacagini diyorum
eger o sira kocam baksaydi derdm "gozlerini oyarim sen bakmissin ki kiz da bakmis edeosizler" derm
kocami pamuklara sario sarmalamam zaten ...

e o zaman neden kadınlara güvenmeyn, eşlerinizden uzak tutun, kahrolsun bekar kızlar muhabbeti dönüyor, siz eşinizden emin olduktan sonra bırakınız baksınlar, insanlar çocuğunuzla gezerken ona da dönüp bakıyor ama kimse elinizden almıyor, aynı hesap işte.

onu biliyorum cnm aynen cok mantikli
el ele sıkışmiyoruz diye yobaz oluruz
onlar sarilir oper cagdas olur
e sonra amaaaan arkadasm kocama sarilmis ne var opmus ne var bakmis ne var derler...
sonra al basina belayi..
kor olan biz degil onlar
kocam aldatirsa beni ben sebebiyet vermedigim halde defolur gider
ama icim rahat olur..

vala ben bu devirde kimseye guvenmem
ne erkelere güvenirim ne kadinlara
cok guvendigin adam bi bakiyosun amaaaan o benim arkadasim ne olacak gelsin gitsin dedigin arkadasinla seni aldatiyo...
ve bu daha en hafifi
millet oz kizina tecavuz ediyo
bebeklere kotu gozle bakiyo
ogle igrenc bi devirdeyiz
kimseye guvenemem
guven eskide kaldi

bu konuda tartismaya girmek cok yersiz aynen ben sıkışmam sen sıkısirsin banane sanane....
demiyorum ki el sıkan adam sapiktir ne alaka oyle sey olamaz ..
herkesin gördüğü herkesin edindigi gelenek gorenek edep anlayisi farkli

iyi de ben zaten evet flörtoz bakistan bahsediyorum..
uzun uzun bakistan kastim da bu zatem hayran hayran uzun uzun sessizce konusmadan bakmak ...
konusurken tabi ki yuzune bakiyoruz yere bakip konusamam ben zaten...
konusmak farkli bakislari ustune dikmek farkli arkadaslar ya...
ha mesela soyle bisey de var
dar bi alanda bi tanidik erkek arkadasa rastlarsam yuzune bakarak konusamam utanirim
ben boyle olacak demiyorjm ben buyum böyleyim
ama kocama hayran hayran bakan kadina da bende bakarim onune donsun diye ama buna ragmen dönmez se cirkeflik yapamam sessizce uzaklasirim gerek yok cirkinlesmeye

E yine ayni yere çıkıyoruz, madem guvenmiyorsunuz madem o potansiyeli goruyorsunuz niye kizlari sucluyorsunuz? Baksalar da bakmasalar da yapacaklar zaten.
Hos insan guvenmedigi biriyle neden evlenir, nasil cocuk yapar, o cocukla ayni cati altinda nasil barindirir onu da aklim almiyor ya neyse.... hadi elin kizindan sakindiniz kendi kizinizdan nasil sakinacaksiniz? Ayrica kimse guvenilir degilse siz de degilsiniz esiniz de size çip taktirsin.

Sizin bahsettiğiniz uç davranışa giriyo ondan herkes rahatsız olur zaten tahmin ettim bunu kastettiğinizi. Ben sizin yazdığınızdan yola çıkarak aslında bunun mokunu çıkaran arkadaşlara seslenmek istedim çünkü biliyorum ki değil uzun uzun bakmak sırf kafasını önüne eğmediği için insan yaftalayan tipler de var burda. Onlara hiçbir şekilde saygı duymuyorum empati de yapamıyorum. Sizi etiketlediğime bakmayın yani ortaya yazsam direkt sizin fikrinize yönelik yazıyomuşum gibi olcaktı onun için açıklama yaptım.

yapma Allah aşkına kasettiğim şeyi anlamamış olamazsın asansörde vs selam verdiğin insanlar sana kedinin ciğere baktığı bakıyor mu yoksa sadece içten gülümseme mi? Kur yapanla sempatik olan insanı ayırt etmesi bu kadar zor olmamalı sandığınız gibi gözler yere çakılı kalsın dediğimiz yok ama herşeyde olduğu gibi bakmanın da bir üslubu var bende muhatabı olduğum insanın gozlerinşn içine bakarım kadın erkek farketmez karşımdakinden bunu görsem yadırgamam ama tutup gözleriyle yerse orada arıza var demektir

Bu sitede de herkes cagatay ulusoy veya turevleriyle evli ya da sevgili sanirsam:) ortalik esini sevgilisini ucan sinekten kiskanandan gecilmiyor yani flort ediyorsa haklisiniz tabii ama en yakin arkadasiniz esinize neden bu amacla yaklassin? Yani sizin cok yakin arkadasinizsa belki esinize de samimi davranmak istemistir. Anne mevzuunu anlamadim yalniz

'Aldatilmaya sebebiyet vermemek' çokça kullanmissiniz.

Bence esinizin; evliliği, eşi, esine olan sevgisi onu kaybetme korkusu vs için değil sırf sebebiyet bulamadığı için sizi aldatmiyor oluşu sizi hayli rahatsız ediyor. Sanirim büyük bir korkunuz da var bu konuda.

Bir insanın yalnızca size olan sevgisinden ötürü yanınızda olmasının-aldatmamasinin-huzurunu umarım bi gün hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…