- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
neyse bem anlatamiyorum gercektenE yine ayni yere çıkıyoruz, madem guvenmiyorsunuz madem o potansiyeli goruyorsunuz niye kizlari sucluyorsunuz? Baksalar da bakmasalar da yapacaklar zaten.
Hos insan guvenmedigi biriyle neden evlenir, nasil cocuk yapar, o cocukla ayni cati altinda nasil barindirir onu da aklim almiyor ya neyse.... hadi elin kizindan sakindiniz kendi kizinizdan nasil sakinacaksiniz? Ayrica kimse guvenilir degilse siz de degilsiniz esiniz de size çip taktirsin.
defalarca yazmamin nedeni anlasilmiyor o yuzden...'Aldatilmaya sebebiyet vermemek' çokça kullanmissiniz.
Bence esinizin; evliliği, eşi, esine olan sevgisi onu kaybetme korkusu vs için değil sırf sebebiyet bulamadığı için sizi aldatmiyor oluşu sizi hayli rahatsız ediyor. Sanirim büyük bir korkunuz da var bu konuda.
Bir insanın yalnızca size olan sevgisinden ötürü yanınızda olmasının-aldatmamasinin-huzurunu umarım bi gün hissedersiniz
neyse bem anlatamiyorum gercekten
ben diyorum ki ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyim.
ha buna ragmen aldatirsa Allah korkusu yok bana saygisi yok defolsun derm
bu kadar basit anlamicak bisey yok ortada
ben daha fazla anlatmak istemiyorum
cunku insanlar ne anlatirsan anlat yine de kendi anladigini anliyor...
Bi hikaye gibi bişey vardı resim olarak paylasicaktim da bulamadim kisaca anlatmaya calisayim;
Adamin biri bir Türk müslümana diyor ki sizin ülkenizde kadinlar neden erkeklerle el skşmıyor sebebi nedir?
Karşı taraf anlatıyor;
Sizin ülkenizde kraliçe'nizle her önüne gelen el skışabilirmi? Hayır. Çünkü ona saygı duyulur her önüne gelen insan dokunamaz, yüzünü dahi gereksiz hiç kimse göremez. Bizim hanimlarimiz da bizim için birer kraliçedir.
Niye yazdım bilmiyorum sadece anlatmak istedim
Demek istediğim konuyu aşağılara çekmenin âlemi yok eşlerin birbirine kıymet vermesi önemli bişey bana göre.
Yok artik onlem almak miiiiiineyse bem anlatamiyorum gercekten
ben diyorum ki ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyim.
ha buna ragmen aldatirsa Allah korkusu yok bana saygisi yok defolsun derm
bu kadar basit anlamicak bisey yok ortada
ben daha fazla anlatmak istemiyorum
cunku insanlar ne anlatirsan anlat yine de kendi anladigini anliyor...
Yok artik onlem almak miiiiiiesim beni aldatmasin diye onelem aliyorum ne ya adam munasip yerine sahip cikamaz bari ben sahip cikayim diyorsunuz o adam sizi esi karisi sevdigi saygi duydugu bir kadin olarak goruyorsa ailesine evine bagliysa ki bu icten gelmeli hic bir onlem almaniza gerek yok hanimefendi isterse etrafinda ciplak gezsinler icinde olmayan adam bakmaz. Hic nefis falan demeyin bana
Erkekle el sıkısmadigi için kendini değerli gören kadınlarda varmış meğer.
Sizde anladiginizi anlatin. Bakin ne diyor ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyimGerçekten böyle mi anladiniz??
Beynim yandı artık pes
Ohoo sen ne diyosun kocasini kiskandi diye kocasiyla evliligini sorgulamasi gereken kadinlarda varmış bide bunlara Kezban diycekmişiz bilyo musun? (!)
Kocasının olduğu ortama beni sokmayan arkadaşa tekme basardim ben.
Arkadasimda beni sevgilisinden kiskaniyordu,sözde sevgilisine bakiyormusum...
İnsanlar garib, sanki herkes kocanınız peşinde kuyruk...
Kocasının olduğu ortama beni sokmayan arkadaşa tekme basardim ben.
Arkadasimda beni sevgilisinden kiskaniyordu,sözde sevgilisine bakiyormusum...
İnsanlar garib, sanki herkes kocanınız peşinde kuyruk...
Bizde diyoruz ki sizin kacalariniz uckuruna sahip ciktigi surece isterse baksinlar isterse laf atsinlar... is adamda bitiyor anlayabildin mi canimmmmYemin ederim yoruldum
Diyoruz ki biz;
Erkekte kadinda yapar, biz kiskaniriz belkide baskasida esini bizden kiskanir, bizimde bissürü bekar arkadaslarimiz kardeslerimiz var ya hani, herkesi ayni kefeye koymuyoruz ama neler duyuyoruz neler kimseye güvenemiyosin bu devirde canımm" diyoruz. Anlatabildim mi cnm?
Sizde anladiginizi anlatin. Bakin ne diyor ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyim
evet nefisYok artik onlem almak miiiiiiesim beni aldatmasin diye onelem aliyorum ne ya adam munasip yerine sahip cikamaz bari ben sahip cikayim diyorsunuz o adam sizi esi karisi sevdigi saygi duydugu bir kadin olarak goruyorsa ailesine evine bagliysa ki bu icten gelmeli hic bir onlem almaniza gerek yok hanimefendi isterse etrafinda ciplak gezsinler icinde olmayan adam bakmaz. Hic nefis falan demeyin bana
Yemin ederim yoruldum
Diyoruz ki biz;
Erkekte kadinda yapar, biz kiskaniriz belkide baskasida esini bizden kiskanir, bizimde bissürü bekar arkadaslarimiz kardeslerimiz var ya hani, herkesi ayni kefeye koymuyoruz ama neler duyuyoruz neler kimseye güvenemiyosin bu devirde canımm" diyoruz. Anlatabildim mi cnm?
Hala onlem diyor yaArkadaş böyle demiş bence;
Çevrede kimseye güven kalmamış, konu sahibesi gibi bile bile böyleleryle arkadaşlık etmem, kendimce önlemimi alırım, ama içinde olan yinede yapar hemde heryerde yapar! Yanlışsam söylesin arkadasm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?