Evli adamlara bulaşmayın yeter

neyse bem anlatamiyorum gercekten
ben diyorum ki ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyim.
ha buna ragmen aldatirsa Allah korkusu yok bana saygisi yok defolsun derm
bu kadar basit anlamicak bisey yok ortada
ben daha fazla anlatmak istemiyorum
cunku insanlar ne anlatirsan anlat yine de kendi anladigini anliyor...

defalarca yazmamin nedeni anlasilmiyor o yuzden...
korkum falan yok sirf surekli ayni cumleyi yazdim diye korkum olduğunu nerden cikardiniz...
beni sevmeyen adam zatek yanimda olmaz aldatir ne alakasi var
nese ben artik yorum yazmak istemiyorum yoruldum sabahtsn beri yazmaktan

Bakin ikidir sebebiyet vermekten bahsediyorsunuz. Ilkinde hata demistim ama degilmis. Bir insan diger bir insanin aldatmasina sebebiyet vermez. Kadin erkek falan da demiyorum.
Biri digerini ihmal etse bile insan gibi bosanilir sonra baska iliskiye baslanir.
Sizin kastettiginiz anlamda ise sizin esinizi aldatmamaniz onun kontrolune mudahalesine mi bagli ki onun sizi aldatmamasinda bunlar faktor olsun.

Üfff hikayeye bak be. Bayıldım

Yok artik onlem almak miiiiiiesim beni aldatmasin diye onelem aliyorum ne ya adam munasip yerine sahip cikamaz bari ben sahip cikayim diyorsunuz o adam sizi esi karisi sevdigi saygi duydugu bir kadin olarak goruyorsa ailesine evine bagliysa ki bu icten gelmeli hic bir onlem almaniza gerek yok hanimefendi isterse etrafinda ciplak gezsinler icinde olmayan adam bakmaz. Hic nefis falan demeyin bana

Gerçekten böyle mi anladiniz??

Beynim yandı artık pes

Ohoo sen ne diyosun kocasini kiskandi diye kocasiyla evliligini sorgulamasi gereken kadinlarda varmış bide bunlara Kezban diycekmişiz bilyo musun? (!)

Doğru demiş kim dediyse...

Güven yoksa evliliğin devam ettirilmesini gerekli kılan bir şey yok.

Kocasının olduğu ortama beni sokmayan arkadaşa tekme basardim ben.

Arkadasimda beni sevgilisinden kiskaniyordu,sözde sevgilisine bakiyormusum...

İnsanlar garib, sanki herkes kocanınız peşinde kuyruk...

Ben olsam utanirim. Sen de kocama bakarsin evime gelmed diyen arkadastan ben utanirim yahu.

Kocasının olduğu ortama beni sokmayan arkadaşa tekme basardim ben.

Arkadasimda beni sevgilisinden kiskaniyordu,sözde sevgilisine bakiyormusum...

İnsanlar garib, sanki herkes kocanınız peşinde kuyruk...

Yemin ederim yoruldum
Diyoruz ki biz;
Erkekte kadinda yapar, biz kiskaniriz belkide baskasida esini bizden kiskanir, bizimde bissürü bekar arkadaslarimiz kardeslerimiz var ya hani, herkesi ayni kefeye koymuyoruz ama neler duyuyoruz neler kimseye güvenemiyosin bu devirde canımm" diyoruz. Anlatabildim mi cnm?

Bizde diyoruz ki sizin kacalariniz uckuruna sahip ciktigi surece isterse baksinlar isterse laf atsinlar... is adamda bitiyor anlayabildin mi canimmmm

Sizde anladiginizi anlatin. Bakin ne diyor ben elimden geleni yapiyim esimin basini sisirmeden sıkmadan sessizce onemimi aliyim kendim sebebiyet vermeyim

Arkadaş böyle demiş bence;
Çevrede kimseye güven kalmamış, konu sahibesi gibi bile bile böyleleryle arkadaşlık etmem, kendimce önlemimi alırım, ama içinde olan yinede yapar hemde heryerde yapar! Yanlışsam söylesin arkadasm?

evet nefis
evet atesle barut
ve evet bekar kizi evime almam esim varken
nokta...
artik benim yorumlarimi alintilayip alintilayip yorum yazmayin
biseyleri anlatmaktan gina geldi dilimde tuy bitti
yoruldum...
bu benim fikrim siz onlem almayin banane

Ben de diyorum ki bunu düşünen normal olamaz.

Aldatan adam afedersin de hayat kadiniyla da aldatır. O kadar yakinda arama.

Hala onlem diyor ya azcik kendine ve kocana guven yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…