- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Görgüsüz, buldumcuk insanlara kezban diyoruz kadın, erkek ayırmadan. Bazı saçmalıklara saygı duymak imkansız...aman kocamı ayartırlar diyerek bekar insanlarla görüşmemenin saygı duyulacak bir yanı yok. Arkadaşınız arayınca ne diyorsunuz? Kusura bakma ben artık evlendim seninle görüşemem stili bir şey mi??? Gerçekten çok merak ediyorum, mesela düğününüze gelmiş çocukluk arkadaşınıza ya da kuzeninize ne diyip görüşmüyorsunuz??
bakış var bakış var bu bir ayırt edilebilseyahu niye yere bakalım, insanız biz azcık medeniyet insanların yüzüne bakmayı selam vermeyi gerektirir.
sabah asansörde falan komşularınızla karşılaşınca gülümseyip günaydın demiyor musunuz siz?
ben uzayda mı yaşıyorum acaba?
her gün komşularıma, apartman görevlilerine, marketteki kasiyerlere, çalışırken iş arkadaşlarıma gülümsedim, günaydın, iyi akşamlar, iyi çalışamalar dedim, ama hiçbiriyle yatmadım, rahat olun yani, hepsi kaşarlıklarından bakmıyorlar eşlerinize, bazıları sadece medeniyetten bakıp selam veriyor.
En yakin arkadasim (kardesim kadar severim) 2 yili askin suredir evli. Esiyle aramiz cok iyi. Surekli davet eder hafta sonlari gider iki gece kalirim. Sakalasiriz da sohbet de ederiz. Eger ben bekarim diye oyle bi sey dusecekse aklina bunca yillik dostlugumuza yaziklar olsun derim. Bizde mi bi gariplik var insanlar mi sasirmis anlamadim. Dost secimin dogru demek ki kendimi de tebrik ediyorum bu vesileyle :) Yorumunuza katiliyorum ...Evlendikten sonra arkadaşlarınızla görüşmeyecekseniz bir zahmet bekarken de görüşmeyin yalnız takılın. Ayıp ya. En yakın arkadaşım ben bekarım onun kocası var diye benimle görüşmeyecek. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Eşimin arkadaşlarıyla da görüştük benimde. Henüz kocamı aldatmadım. Eşimde beni . Bizde gariplik var sanırım. Hayır benim niyetim varsa evli bekar farketmez ki. Eşini aldatmaya meyilli adam şerefsiz olduğuna göre dur bu evli buna yanaşmayayım demez ki. Adam zaten şerefsiz. Evlidir ayıptır demez ki. Ne saçma düşünceler. Bu erkeklerin nefsi de öyle ki arkadaş hapşırsan kabarıyor.
aynen
kocam yapmazcilardan olduk resmen
kocamiz bir numara cok yakisikli herkesin gozu ustunde dusunur olduk
pamuklara sardik kocalarimizi
oyle bisey yok olamaz da ..
ben bu konuda kocama da kadinlara da guvemem
gozleri yere baksin ni zahmet zor degil...
oyle kadinlar var ki mahsus adamin gozunun icine icne bakiyo kiskirtiyo
ve oyle adamlar var ki yeri geliyo kizi yasindakilere sarkiyo yer geliyo öz kizina tecavuz ediyo
kimse bu devirde guvenden bahsetmesin
o eskidendi...
bizde evimize gelen kisileri kadin erkek fark etmez yuzune bakip da el sıkismadan gulerek.hosgeldiniz diyoruz zatenyahu niye yere bakalım, insanız biz azcık medeniyet insanların yüzüne bakmayı selam vermeyi gerektirir.
sabah asansörde falan komşularınızla karşılaşınca gülümseyip günaydın demiyor musunuz siz?
ben uzayda mı yaşıyorum acaba?
her gün komşularıma, apartman görevlilerine, marketteki kasiyerlere, çalışırken iş arkadaşlarıma gülümsedim, günaydın, iyi akşamlar, iyi çalışamalar dedim, ama hiçbiriyle yatmadım, rahat olun yani, hepsi kaşarlıklarından bakmıyorlar eşlerinize, bazıları sadece medeniyetten bakıp selam veriyor.
bakış var bakış var bu bir ayırt edilebilse
ben tesekkur ederim cmmAnlamak isteyen insan ne güzelde anlıyor.
Teşkkr ederim ♡
Gorusmedigi mi nerden cikardin bende bunu anlamiyorum? Tabiki görüşüyorum! Sadece esim evdeyse ogün bekar/yada değil tek basina bi arkadasmn evime öylece gelmesini doğru bulmam. Neresi yanlış?
bizde evimize gelen kisileri kadin erkek fark etmez yuzune bakip da el sıkismadan gulerek.hosgeldiniz diyoruz zaten
uzayda yasamiyoruz tabi ki
yobaz da degiliz
onlem aliyoruz
degalarca söylediğim gibi aldatilmaya sebebiyet vermiyoruz
onune bak zor degil diye hitap ettigim kizlar belli kocama bakan "kocam bakmadi surkeli yuzune baktm bakiyor mu diye" gozlerini kacirmadan hayran hayran bakan kizlara soyluyorum
evet bi zahmet önlerine baksinlar kocaları ayartmasinlar ...
kocalar da kendine gelsin Allah korkusu olsun
nedem anlamiyorsunuz anlamiyorum....neye göre ayırt edeceğiz? sabah çıkıyorum evden, yan komşumla kocası da çıkıyor, ikisine de günaydın diyorum gülümseyerek, onlar da bana diyorlar, bazen asansörde de sohbet ediyoruz hangisi konuşuyorsa onun yüzüne bakıyorum, üçlü sapkın bir ilişki mi dönüyor şimdi aramızda?
zaten karşındaki çocuk da olsa konuşurken yüzüne bakılır, mağazada adam size ne aramıştınız diyince yere ya da tavana mı bakıyorsunuz? yüzüne bakacaksınız tabi, bunun nasıl bakış olduğuna kim karar verecek? aman adamın karısı yanlış anlar diye insani bir diyalogu kaosa mı çevirelim?
bizde evimize gelen kisileri kadin erkek fark etmez yuzune bakip da el sıkismadan gulerek.hosgeldiniz diyoruz zaten
uzayda yasamiyoruz tabi ki
yobaz da degiliz
onlem aliyoruz
degalarca söylediğim gibi aldatilmaya sebebiyet vermiyoruz
onune bak zor degil diye hitap ettigim kizlar belli kocama bakan "kocam bakmadi surkeli yuzune baktm bakiyor mu diye" gozlerini kacirmadan hayran hayran bakan kizlara soyluyorum
evet bi zahmet önlerine baksinlar kocaları ayartmasinlar ...
kocalar da kendine gelsin Allah korkusu olsun
nedem sıkışıyim ne gerek var sıkınca noluyor saygi mi gostermis oluyosun ???El sıkarsanız üstünüze atlar tabi o adam sakın el sıkışmayın aldatmaya davetiye çıkarmayın.
nedem anlamiyorsunuz anlamiyorum....
bakis var bakis var derken bence bal gibi de anladiniz ...
bakin biri kocaniza uzun uzun baksa iskillenmezmisn bu bakisi ayirt edemez misin ??
ya da bi erkek sana baksa gulerek uzun uzun anlamaz misin amacini ???
iste boyleleri önüne bakacak
e bende zaten oyle soyluyorjmkocanın ayaracağı varsa yüzüne bakılmadan da yoldan çıkar o, millet eşeğe, tavuğa, damacanaya halleniyor, siz hala yüzüne baktı, ayartmaya kalktı derdindesiniz.
siz bir erkek yüzünüze baygın baygın bakınca yoldan çıkmıyorsunuz da kocanız neden çıkıyor? çıkıyorsa mayası bozuktur zaten, her şekil aldatacaktır o adam.
şahsen, kızın biri elini kolunu bağlayıp bir de ilaç yutturup zorla tecavüz etmediği sürece, eşimi suçlarım, biraz şerefli olsun kendi işine baksın. öyle her göz süzenin peşinden gidecekse koca diye yanımda gezmesin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?