gerçek bu
erkekler kadınlar gibi değildir onlar aldatır en küçük fırsatı değerlendirebilir sadece seks için yapabilir yani
kadınlar beğenilmek arzulanmak kadın gibi hissetmek ister. bunu kocası yapamadıeı için kendini değersiz hissediyordur ve bu ihtiyacını böyle yanlış bir şekilde gidermeye çalışıyordur.
tabi sadece ihtimaller teşhis için dr a gitmesi şart tanımıyorum bile
benim kizdigimda o zaten gorusmeyi keser her sey biter konu sahibi sanirim destek bekledi kadini yuhlayalim istedi ama su an kendi isledigi gunahim farkinda degil Allah diyor kim birinin ayibi orterse mahserde bende onunkini orterim ne gerek var gelip bin kisiyi olaya sahit etmeye yaŞunu anlamıyorum
Bu kadınla görüşmemek çok mu zor
Kk ya konu açıp bunca şey yazılana kadar senin çoktan ilişiğini kesmen gerekmez miydi
Herşeyi de buraya sorar olduk, git kızın başını bekle mi denecekti ? Görüşme denir bu zaten belli, aklın yolu birdir..
Kk yokken ne yapıyordu bu insanlar acaba ? Yazmadan çizmeden danışmadanbenim kizdigimda o zaten gorusmeyi keser her sey biter konu sahibi sanirim destek bekledi kadini yuhlayalim istedi ama su an kendi isledigi gunahim farkinda degil Allah diyor kim birinin ayibi orterse mahserde bende onunkini orterim ne gerek var gelip bin kisiyi olaya sahit etmeye ya
Sende bi güzel dinledin di miEvet dedi ki
Baskları tarafından begenilmek istiyorum
Sımdı ki aklım olsa evlenmezdim sırf cocuklar için katlanıyorum
Bosanıp baba evıne gıdersem kim alır bi
2 cocukla bırada rahatım yerınde
Kocasının ilgisizliğinden şikayetçi
Direk onu dedi ilgi vemiyor
ben cevap bile verip tartismaya girmiyorum cunku bana bunu diyen sozde musluman kardeslerim kendi Allahinin yaptigini sorguluyor resmen dusunsene canim ben cevap verip neden tartisma uzatayim ki ben herkesin dusuncesine saygiliyim o oyle dusunmek istiyorsa bende tamam der gecerim canimAllah sadece müslümanların duasını kabul eder dıye bişey yok,Allah sadece müslümanalrından Allahı değil,yarattığı herşeyın Rabbı,İllahıdır O,lütfen sıze böle dıyenlere böle cevap verın,rica edıcem
Orasını burasını açıp millete foto atınca beğenilecekse hiç beğenilmesin
Önce boşansın ayrıca
Sonra neresini atarsa atsın
valla erkekler yapınca burda ateş püskürüyoruz onada aynı tarife geçerli
aynen oyle tatlim katiliyorum sanaKk yokken ne yapıyordu bu insanlar acaba ? Yazmadan çizmeden danışmadan
Tamam biçok konuda fikir gerekir sorarsın da
Bu konuda kim ne diyebilir, sorun bi başkası. Madem çok normal şeyler yapmıyor, görüşmezsin bu kadar.
deme canım deme,sen öle de ki,azıcık düşünsün,kafasını çalıştırsın,tanısın Rabbını,lütfen demek lazım ki,herkes haddını bılsın,haa ıyı nıyetli olarakda düşünürsen belkıde ılmıyor,sen deyınce öğrenecek,bak bu da olabılırben cevap bile verip tartismaya girmiyorum cunku bana bunu diyen sozde musluman kardeslerim kendi Allahinin yaptigini sorguluyor resmen dusunsene canim ben cevap verip neden tartisma uzatayim ki ben herkesin dusuncesine saygiliyim o oyle dusunmek istiyorsa bende tamam der gecerim canim
Evet dedi ki
Baskları tarafından begenilmek istiyorum
Sımdı ki aklım olsa evlenmezdim sırf cocuklar için katlanıyorum
Bosanıp baba evıne gıdersem kim alır bi
2 cocukla bırada rahatım yerınde
Kocasının ilgisizliğinden şikayetçi
Direk onu dedi ilgi vemiyor
Duysun, boşasın adam. Çünkü haklıdediğim gibi erkekler sadece cinsel olarak bakar olaya ama kadınlar cinsellikten önceki şeylere odaklanır yani iki güzel söz beğenilme vs vs
kızlar kadın hasta depresyon bariz belli
yaptıkları mantıklı değil ahlaken uygun degil tamamen yanlış
ben konu sahibi için arkadaşlığını kes diyemem onu sadece bi dr a yönlendirmeli
kocası duysa bunları zaten direkt boşar
bu yanlıştan dönebilmesi lazım
Biri ama buradaki yorumların bazıları insacok üzdü yani bana iğneleyici kelimeler vs artık vevap yazmak istemiyorum cunku danısmak istedim herkes sizin gibi olamıyor sızın yorumunuza da tesekkür ederimgerçekten değer verdiğin biriyse onu psikiyatri ye yönlendir ve bu yanlıştan dönmesine yardımcı ol.
rüyamda görmek için allaha dua edeceğine bu yanlıştan kurtulmak için etsin dua
tabiki bilmiyor olabilir ama su da var canim cogu insan benim gibilere karsi cok tepkili ben dogruyu da anlatsam o kafasinda benim her seyimin yanlis oldugunu kuruyor ugrasmak cok zor ama suna eminim ben muslumanim diyenlerin %50 sinden daha muslumanim kitap din saymam ama her gece sukrederim yasiyorum diye kimsenin hatasini kimseye anlatmam yaymam cok kisi bilmesin ya da gidip kimseyi cekistirmem kimseyi sorgulamam Allah ona nefer aldiriyorsa sorgulamak benim haddime degil ama muslumnlarin %50 si oyle bir davraniyor ki her seyin en dogrusunu onlar bilir onlar cennetlik hepimiz cehennemligiz gibi bu yuzden bir sey anlatinca kaale almiyorlar.deme canım deme,sen öle de ki,azıcık düşünsün,kafasını çalıştırsın,tanısın Rabbını,lütfen demek lazım ki,herkes haddını bılsın,haa ıyı nıyetli olarakda düşünürsen belkıde ılmıyor,sen deyınce öğrenecek,bak bu da olabılır
Duysun, boşasın adam. Çünkü haklı
Bu ne biçim kadın ne biçim anne ne biçim eş
Kocası ilgisizse boşasın, sonra ilgilisini bulursa yine evlenir. Ucuzluğun alemi yok
Her türlü deliliği yapıp psikolojim bozuk demesin kimse, kocasından gizli bunca şey çeviriyosa zekası gayet parlaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?