Evli arkadaşım kocasını aldatıyor ve Dualarım hep kabul oluyor diyor?

Biri ama buradaki yorumların bazıları insacok üzdü yani bana iğneleyici kelimeler vs artık vevap yazmak istemiyorum cunku danısmak istedim herkes sizin gibi olamıyor sızın yorumunuza da tesekkür ederim

psikolıjiyi hep hafife aldığımız için oluyor bunlar

bizde hala ön yargı var antidepresan kullananlar deli gibi algılanıyor
ancak beyinde olması gereken kimyasallar azaldığı zamam duygu durumları değişiyo insanın düşünce yapısı hayata bakış açısı doğruları yanlışları vs vs

ist da iseniz devlette iyi bi dr önerebilirim özelden yazın lütfen

en sneın kadar susamıyorum,elimd değil,bazen kalıyorum ama bazende atıyor tepem,konuşuyorum,haklsın,ama bırçok müslümandan müslümanım deme,herkes bıldığı kadar,

C
ÇOKk tesekkür ederim yorumun için işte bu yüzden siteden üyeliğimi siliyorum sürekli iğneleyici kelimeler va benim ne sucum var merak ettım fikir almak istedim bundan sonra cevap yazmayacam

Çok samimi arkadaşın ise eğer tek tek anlat yanlış olduğunu vs ama bir kere başlamış döndürmen zor samimiyetini kesmen senin için iyi olur sonra olay sana da sıçrar

Hayır kastettiğiniz şeyi anlıyorum
Ama aynı şeyi erkekler dediği zaman 'boşluktaydım' dediği zamanda hoş görmeniz lazım o zaman
Ben ne erkeklerin boşluğa düşmesini
Ne kadınların ilgisiz kalmasını
Aldatmaya sebep olarak görmüyorum
Git boşan, sonra ne nane yiyosan ye diyorum
Aldatmanın kadını erkeği aması yok

en sneın kadar susamıyorum,elimd değil,bazen kalıyorum ama bazende atıyor tepem,konuşuyorum,haklsın,ama bırçok müslümandan müslümanım deme,herkes bıldığı kadar,
orasi tabi ki oyle ama inanilan dinin ilk emri oku iken insanlarin okumadan bilmeden uygulamasi dogru gelmiyor ama insallah ogrenirler zamanla

C

ÇOKk tesekkür ederim yorumun için işte bu yüzden siteden üyeliğimi siliyorum sürekli iğneleyici kelimeler va benim ne sucum var merak ettım fikir almak istedim bundan sonra cevap yazmayacam

Sana özel değil bazı insanlar hayattaki stresini burda konu acanlara laf sokarak atıyolar
İlginç bi yontem

Böyle insanlar hasta insanlar normal değildir o kadın aman yarabbim ya neyse kınamamak lazım da bunu sana anlatmasıda garip baya bi aşağılık kompleksi var belli başkaları tarafndan beğenilmek hoşuna gidiyor hiç mi Allah korkusu yok eşine çocuklarına nasıl bakıyor rabbim ıslah etsin

Ben bekra halimle 1 sevgili bulamazken 3 erkek, 4 erkek ne arkadaş Benim sevgilisiz olma sebebim birden fazla irkekli kadınlar şimdi anladım
Hayır Cherry işi bilmiyorsun sen. Çıplak selfie çekip sonrada whatsapp vb platformlarda potansiyel sevgili adaylarına göndermeden olmaz o iş
Hazır ve nazır hemde soyunmuşu varken ,sana sıra gelirmi
Konuya yorumuma gelince,konu gerçekse görüşmeyin tabiki konu sahibi,açık ve net ama ben hem bu haltı yiyip,hemde 3 erkekle birden,alenen anlatabilecek bir kadın olabileceğine inanamadım pek. Çok çok ahlaksız,arsız ve utanmaz olmak gerek.
Dua ile ilgisini anlamadım ayrıca.

Ahlak yoksunluğu bu psikolog yardım fayda etmez ...

erkekler her an aldatmaya meyillidir aldatacak tipler için söylüyorum.
Çünkü onlar sekse odaklı yani sonuç odaklı hiçbir erkek sarılıp uyuyalım ruhumuz doysun vs gibi şeyler demez ben erkeklerinde sadece tel de konuşuyorduk demesine inanmam. erkeklerde amaç sekstir kadınmarda sonuç sekstir

erkeklerde de var hasta olan mesela benim bi arkadaşım vardı çok çok düzenli seks yaptıkları halde adam hayat kadınları ile ilişki kuruyordu hatta karısının arkadaşına bile sarkıyordu. bu adamda hasta net yani
doyum noktası yok

Arkadasınızın kesinlikle psikolojik problemleri var..ruyaları bile uyduruyor olabilir..size tavsiyem kesinlikle muhabbetinizi sonlandırmanız...çünkü ileride esine yakalanır veya bu durum ortaya çıktığında ilk sahit göstereceği ve ateşe atacağı insan siz olabilirsiniz...

Ne demek muhabbeti kesmeli miyim? Şahsen ben o an'a tanık olduğum an orayı ve o insanı terk ederdim.Kudurmuş resmen (yanlış tabir olabilir) bu tarz kadın/erkekleri asla anlamam allahım kimsenin eşine o acıyı yaşatmasın karşı taraf için tam bir yıkıntı birde evlatları..Allahım ıslah etsin.siz onu hizaya getiremezsiniz ama görüşmeyi mutlaka kesin kurunun yanında yaş da yanar ..yarın bi gün duyulur siz de arkadaşı olarak adınız vs geçse naparsınız? allah korusun

Bugün yediği hurmalar yarın g....nü tırmalar.

Yarın ayrılmaya kalksa, o gönderdiği çıplak resimler, kocasına yol su elektrik olarak geri dönecek.

Kadın 3 kişiyle görüşyor, kocası ile 4 olur
Kadın kareyi kurmuş, okey takımını oluşturmuş
Ama unutmasınki o dışarıda kalır yakında, onu dualarıda kurtarmaz..
Onunla görüşme sebebiniz dualarımı?
Oturun kendi duanızı kendiniz edin..
Ben konunun duayla alakasını anlamadım ama neyse Anlayanlar olmuşmu biraz daha okuyım konuyu
Bu arada atasözüne göre, kurunun yanında yaşta gider.. Hani görüşüp görüşmeme sebebi için bir yorum sadece..

kadının hasta olduğu şurdan belli

whatsaptan foto yollanır mı tamamen delil olur bu adamlar bu kadına şantaj yapabilir kocana söyleriz ederiz diye bu yolla cinsel ilişkiyi zorlayabilirler hatta dahada ilerisi olabilir.

whatsap mesajları boşanma davasında kullanılıyo.

gerçi bu kısımlar akılsızlık

Katılmıyorum size aldatmak psikolojik sorun değil , düpedüz karaktersizliktir.

Beğenilmek istiyormuş , bunun üstesinden gelemeyen insan anne olmayı bile hak etmiyor.
Sağlıklı bireyler yetiştiremez , çok istiyor ise boşansın kendisini beğendiği ilgi , alaka , şevkat gösteren kişi bulsun , mutlu mesut yaşasın , kimseyi ilgilendirmez,ancak bu şekilde davranışlar hayatındaki eşe , kadın veya erkek fark etmeksizin çok büyük saygısızlık...

Haram is allah cezasini versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…