- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Biri ama buradaki yorumların bazıları insacok üzdü yani bana iğneleyici kelimeler vs artık vevap yazmak istemiyorum cunku danısmak istedim herkes sizin gibi olamıyor sızın yorumunuza da tesekkür ederim
en sneın kadar susamıyorum,elimd değil,bazen kalıyorum ama bazende atıyor tepem,konuşuyorum,haklsın,ama bırçok müslümandan müslümanım deme,herkes bıldığı kadar,tabiki bilmiyor olabilir ama su da var canim cogu insan benim gibilere karsi cok tepkili ben dogruyu da anlatsam o kafasinda benim her seyimin yanlis oldugunu kuruyor ugrasmak cok zor ama suna eminim ben muslumanim diyenlerin %50 sinden daha muslumanim kitap din saymam ama her gece sukrederim yasiyorum diye kimsenin hatasini kimseye anlatmam yaymam cok kisi bilmesin ya da gidip kimseyi cekistirmem kimseyi sorgulamam Allah ona nefer aldiriyorsa sorgulamak benim haddime degil ama muslumnlarin %50 si oyle bir davraniyor ki her seyin en dogrusunu onlar bilir onlar cennetlik hepimiz cehennemligiz gibi bu yuzden bir sey anlatinca kaale almiyorlar.
ÇOKk tesekkür ederim yorumun için işte bu yüzden siteden üyeliğimi siliyorum sürekli iğneleyici kelimeler va benim ne sucum var merak ettım fikir almak istedim bundan sonra cevap yazmayacamBuraya konu acanlarıda hep suçlu ilan eder olduk.Neden kadın belki hiç tanımadığı insanlarla paylaşmak istedi.
Sapmış insanı yolundan döndüremezsin.
Yaptıklarını da Allaha yüklemiş dua ediyorum oluyor diyerek hiç böyle bir şey olur mu yahu
İrtibatı kesmeniz en hayırlısı
Hayır kastettiğiniz şeyi anlıyorumben gerizekalı demedim ki
psikoloji ile ilgili bilginiz pek yok o yüzden başka şey demeyeceğim.
Kadının yaptığı yanlış haklı demiyorum zaten
her evlilikte zaman zaman ilgi alaka eksilebilir
keşke aile hekimi gibi aile psikologları da olsa devlet tarafından aile terapileri verilse o zaman boşanmalarda azalırdı. belki 10 yıl sonra olur bu dediklerim
orasi tabi ki oyle ama inanilan dinin ilk emri oku iken insanlarin okumadan bilmeden uygulamasi dogru gelmiyor ama insallah ogrenirler zamanlaen sneın kadar susamıyorum,elimd değil,bazen kalıyorum ama bazende atıyor tepem,konuşuyorum,haklsın,ama bırçok müslümandan müslümanım deme,herkes bıldığı kadar,
C
ÇOKk tesekkür ederim yorumun için işte bu yüzden siteden üyeliğimi siliyorum sürekli iğneleyici kelimeler va benim ne sucum var merak ettım fikir almak istedim bundan sonra cevap yazmayacam
orasi tabi ki oyle ama inanilan dinin ilk emri oku iken insanlarin okumadan bilmeden uygulamasi dogru gelmiyor ama insallah ogrenirler zamanla
Hayır Cherry işi bilmiyorsun sen. Çıplak selfie çekip sonrada whatsapp vb platformlarda potansiyel sevgili adaylarına göndermeden olmaz o işBen bekra halimle 1 sevgili bulamazken 3 erkek, 4 erkek ne arkadaşBenim sevgilisiz olma sebebim birden fazla irkekli kadınlar şimdi anladım
Ahlak yoksunluğu bu psikolog yardım fayda etmez ...ben gerizekalı demedim ki
psikoloji ile ilgili bilginiz pek yok o yüzden başka şey demeyeceğim.
Kadının yaptığı yanlış haklı demiyorum zaten
her evlilikte zaman zaman ilgi alaka eksilebilir
keşke aile hekimi gibi aile psikologları da olsa devlet tarafından aile terapileri verilse o zaman boşanmalarda azalırdı. belki 10 yıl sonra olur bu dediklerim
erkekler her an aldatmaya meyillidir aldatacak tipler için söylüyorum.Hayır kastettiğiniz şeyi anlıyorum
Ama aynı şeyi erkekler dediği zaman 'boşluktaydım' dediği zamanda hoş görmeniz lazım o zaman
Ben ne erkeklerin boşluğa düşmesini
Ne kadınların ilgisiz kalmasını
Aldatmaya sebep olarak görmüyorum
Git boşan, sonra ne nane yiyosan ye diyorum
Aldatmanın kadını erkeği aması yok
Tabi tabi. Rabbim, zina yapacak adamı hep gösterir rüyasın da. O şeytan olmasın.Rüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
Ne demek muhabbeti kesmeli miyim? Şahsen ben o an'a tanık olduğum an orayı ve o insanı terk ederdim.Kudurmuş resmen (yanlış tabir olabilir) bu tarz kadın/erkekleri asla anlamam allahım kimsenin eşine o acıyı yaşatmasın karşı taraf için tam bir yıkıntı birde evlatları..Allahım ıslah etsin.siz onu hizaya getiremezsiniz ama görüşmeyi mutlaka kesin kurunun yanında yaş da yanar ..yarın bi gün duyulur siz de arkadaşı olarak adınız vs geçse naparsınız? allah korusunKızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?
kadının hasta olduğu şurdan belliHayır kastettiğiniz şeyi anlıyorum
Ama aynı şeyi erkekler dediği zaman 'boşluktaydım' dediği zamanda hoş görmeniz lazım o zaman
Ben ne erkeklerin boşluğa düşmesini
Ne kadınların ilgisiz kalmasını
Aldatmaya sebep olarak görmüyorum
Git boşan, sonra ne nane yiyosan ye diyorum
Aldatmanın kadını erkeği aması yok
Katılmıyorum size aldatmak psikolojik sorun değil , düpedüz karaktersizliktir.erkekler her an aldatmaya meyillidir aldatacak tipler için söylüyorum.
Çünkü onlar sekse odaklı yani sonuç odaklı hiçbir erkek sarılıp uyuyalım ruhumuz doysun vs gibi şeyler demez ben erkeklerinde sadece tel de konuşuyorduk demesine inanmam. erkeklerde amaç sekstir kadınmarda sonuç sekstir
erkeklerde de var hasta olan mesela benim bi arkadaşım vardı çok çok düzenli seks yaptıkları halde adam hayat kadınları ile ilişki kuruyordu hatta karısının arkadaşına bile sarkıyordu. bu adamda hasta net yani
doyum noktası yok
Haram is allah cezasini versnKızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?