- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Sağolun .. Çok oldu ama işteBasiniz sagolsun . Allah sabir versin .
Babam yogun çalışıyor. Genelde mesgule atip sonra doner.bu defa babm arayana kadar takinti yapiyorum takintilarim var korkularim.acaba bisey mi oldu vs diye.oyizden aksamlari aryrum.hergunde arayinca sanki ben gurbeteyim uzaktayim diye dusunup uzulecek diye korkuyorum.cunku ben giderken cok uzulmustu.sacma sapan dusncelerim var kisacasi :)Bir rutin oluşturun mesela sabahları aynı saatte babanızı Arayın iki dakika nasılsın iyi misin deyip kapatın .. içiniz rahat etsin :)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin , babam hayatta değil, değerini bilin babalarınızın
Cok guzel Masallh15 senelik evliyim,yurtdışında yaşıyorum ve hemen hemen her gün annem ve babamla konuşuyoruz. Bazen yoğunluktan arayamadığım oluyor o zaman onlar mutlaka mesaj yazıyor herşey yolu da mı diye. Babamla da her gün konuşurum,konuşacak çok konu oluyor.
Ne guzel ya masallhAnnemi beş altı kez ararım babamı da o kadar aşağı yukarı. Genelde babamla konuşmalarımız kızım yukarı gelsene niye telefondan arıyosun şeklinde başlar, altlı üstlü oturuyoruz da ehe
:) aynen annemle ruyalardan baslasak zaten 10 dk gdyrAyy bende annemi çok arıyorum ama babamı çok aramıyorum. Dediğin gibi kadınsal mevzuları konuşuyoruz anacığımla ama babamla konular daha sınırlı elbette. Ki babamla daha iyi anlaşırım ama hemcinsin gibi olmuyor.
Bidr bana kızıyor sen beni arayıp sorma senin kızında seni arayıp sormaz anlarsın beni diyo
Babamı bazen üç -dört günde bir ararım.Bazen haftada bir ararım belli olmaz.Kac gunde bir mesela babanizi
Aynen konu cikmiyor anneyle yemek vs muhanbetleri oluyor nereye gttin ne aldin vs babayla sadece nasilsin iyi misin sonra tıkanıyor benim icinBen haftada 1 arıyorum uzaktayken
Her gün ne anlatacağım ki
Bazen çok meşgulsem iki haftada 1
Arada whatsapp mesajlaşma
HaklisinizAnnemi günde bir iki kere aradım oluyor babami da iki günde bir. Bazen her gün. Ben her gün aranması gerektiğini düşünüyorum. Zaten uzaktayım pek bir faydam yok.hiç olmazsa gönüllerini alayım havadan sudan konuşuyoruz biz de.
Ozel degilse kustunuz muAnnemi önceleri hergün arardım
Babamı ise iki üç ayda bir
Artık annemi hiç aramıyorum
Babam ise kendisi iki haftada bir üç haftada bir falan arıyor
Annem küsmüş galiba ,dört bes ay önce bişey yasadık hatta konuda acmıştım buraya.ona olan sinirimden bi kaç gün aradım hani kendi arasın diye.baktım k.çına bile takmıyo beniOzel degilse kustunuz mu
Insallah hersey yoluna girer.Annem küsmüş galiba ,dört bes ay önce bişey yasadık hatta konuda acmıştım buraya.ona olan sinirimden bi kaç gün aradım hani kendi arasın diye.baktım k.çına bile takmıyo beni
Zaten doluydum evlendiginden beri,inceldigi yerden kopsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?