Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Hep böyle mi geçecek diye bize mi soruyorsunuz?
Hani sanki hiç suçum yok kader utansın dercesine. .

Bundan sonraki hayatınızin nasıl geçeceği sizin elinizde.
Bu kafayla devam ederseniz evet hep böyle geçer. Sonrasını çocuklarınız açısından hayal etmek istemiyorum.

Sorun ne anlamadım. Hayatınız siz nasıl istiyorsanız öyle geçiyor gibi.

Reactions: KV_
Valla fake trol değilim yemin ederim yasadıgım bu. Ya eşini aldatan kadınlar var hicmi haber okumadınız neden bu kadar ilginc geliyo size sevgilim olması
Çünkü gerçekten bir anne asla böyle şerefsiz bir hayat yaşamaz. Bu tarz rezillikler sadece erkeklere özgüdür.

Sorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum

Ne olucak hicbirsey olmaz. Siz devam edersiniz onla bunla yatmalara ikizleriniz buyudugunde sevgililerinizden biri onlara da yanlis gozle bakar ondan sonra da "ben ne talihsizim" der bir konu daha acarsiniz.

Size tavsiyem uckurunuzla hareket edip de o zavalli yavrularin da gelecekleriyle oynamayin. Zira bizim milletimizde "anasi neyse danasi da oyledir" zihniyeti var yazik cocuklarinizi mahvedersiniz!

Sahip olun kendinize Her onunuze gelenle yatip kalkmayin. Biraz olgun, usturuplu olun. Cocuklarinizdan dolayi edindiginiz bir sifatiniz var artik adi da "Anne" anne gibi olun sex in the city gibi yasantilara ozenmeyin. Hersey bacak arasinda degil olmazsa da yasaniliyor merak etmeyin olmuyorsunuz. Rezillik!

Özgür iradenizle hareket ediyorsunuz yani. Zorlama falan yok. İsterseniz yapmazsınız ama istemiyorsunuz.. Eee bu durumda bize ne

2 senedir ayriysaniz ve esiniz bitti seninle artik olmaz diyorsa hala evli olarak beklemenizin bir anlami yok. Bosanin gitsin. Nasil olsa istemiyormus adam. Siz de o zaman caninizin istedigiyle takilirsiniz kime ne. Ama mumkunse evli adam olmasin ya,gercekten igrenc. Bekar birsuru erkek var.

Değil git pislik başka yerde troll yap. Annelik gibi kutsal bir mertebeyi 2 dk dalga geçmek için ayaklara düşürme. İnşallah yönetim bulur seni. Mune

Ayrılıyom ozmn ben hep yalnız kalıyım anneyim ya bosancam ya yalnızlığa mahkumum demi onumuzdeki 15 sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…