Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yalnız baya argo olmadı mıHadi lan ordan sikik
Paranoyak bebeler eski uye degilim ama cok eskiden beri okurum forumu yıllardır okuyucu olunca herşeyi biliyor insanHmm bi anlatsana beyincik ,sen nerenin beyincigisin? Merak ettim,eski uye falan misin?
Bir defa kib yapinca anliyor,tekrar tekrar etiketlemenize gerek yokMune hakaret var bakiniz atin sunu bdv den
Yalnız baya argo olmadı mı
Ah canim,memnun oldum o zamanParanoyak bebeler eski uye degilim ama cok eskiden beri okurum forumu yıllardır okuyucu olunca herşeyi biliyor insan
Sorun ne anlamadım. Hayatınız siz nasıl istiyorsanız öyle geçiyor gibi.Slmlar kk
Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Sende bayadır burdasın okurdum yorumlarını 3 sene olmustur uyeliğin masallahAh canim,memnun oldum o zamanyine gorusuruz.
Tamam da sorun ne ben sorun göremedim.Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Çünkü gerçekten bir anne asla böyle şerefsiz bir hayat yaşamaz. Bu tarz rezillikler sadece erkeklere özgüdür.Valla fake trol değilim yemin ederim yasadıgım bu. Ya eşini aldatan kadınlar var hicmi haber okumadınız neden bu kadar ilginc geliyo size sevgilim olması
oluyomuş buyuk konusma basına gelir hayatta hersey varmışÇünkü gerçekten bir anne asla böyle şerefsiz bir hayat yaşamaz. Bu tarz rezillikler sadece erkeklere özgüdür.
Özgür iradenizle hareket ediyorsunuz yani. Zorlama falan yok. İsterseniz yapmazsınız ama istemiyorsunuz.. Eee bu durumda bize neSorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum
2 senedir ayriysaniz ve esiniz bitti seninle artik olmaz diyorsa hala evli olarak beklemenizin bir anlami yok. Bosanin gitsin. Nasil olsa istemiyormus adam. Siz de o zaman caninizin istedigiyle takilirsiniz kime ne. Ama mumkunse evli adam olmasin ya,gercekten igrenc. Bekar birsuru erkek var.Sorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum
Değil git pislik başka yerde troll yap. Annelik gibi kutsal bir mertebeyi 2 dk dalga geçmek için ayaklara düşürme. İnşallah yönetim bulur seni.Sorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?