- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Seni şikayet ettim. Yönetim bulur adresine kadar . Gerçekmişin değilmisin. Şahsiyetli insanların başına gelmez böyle şeyler beyinciği yorma.oluyomuş buyuk konusma basına gelir hayatta hersey varmış
2 senedir ayriysaniz ve esiniz bitti seninle artik olmaz diyorsa hala evli olarak beklemenizin bir anlami yok. Bosanin gitsin. Nasil olsa istemiyormus adam. Siz de o zaman caninizin istedigiyle takilirsiniz kime ne. Ama mumkunse evli adam olmasin ya,gercekten igrenc. Bekar birsuru erkek var.
Sesli güldüm. :)Mune hakaret var
Paranoyak bebeler eski uye degilim ama cok eskiden beri okurum forumu yıllardır okuyucu olunca herşeyi biliyor insan
Seen nickinden beyin i çıkar cikk olarak kal bence.Ayrılıyom ozmn ben hep yalnız kalıyım anneyim ya bosancam ya yalnızlığa mahkumum demi onumuzdeki 15 sene.
ee şimdi de canının istediğiyle takılıyor:))
Yaw kim sana 15 sene bekle diyor bacim yeminle alemsin hee?:))Ayrılıyom ozmn ben hep yalnız kalıyım anneyim ya bosancam ya yalnızlığa mahkumum demi onumuzdeki 15 sene.
yuh ya yuhGeri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadim eşimde açmadı
Bari bekardir yapar deriz diye seyettiydim
Dısarda sevgilimle oluyorum nesi rezillik hanfendi cocuklarlık ne varÇocukları devlet korumasına verin ki bu rezilliğe daha fazla tanık olmasınlar
Sevgili beyincik istenen sen değilsin organınAma benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Sorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum
Hah koca dunyada bosanmadan sex yapan bi benim demi. Kadınlar evde sevgilileriyle basılıyo hicmi okumadınız oyle haberler veya 2 evli insan eşleriyle yaşadığı halde gizli bulusuyo hicmi duymadınız herkes namus bekcisi mubarek
Bunu örnek alıp kendinizi aklamaya çalışmanız da ayrı bir rezaletHah koca dunyada bosanmadan sex yapan bi benim demi. Kadınlar evde sevgilileriyle basılıyo hicmi okumadınız oyle haberler veya 2 evli insan eşleriyle yaşadığı halde gizli bulusuyo hicmi duymadınız herkes namus bekcisi mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?