- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sen ayrı evde buluştuğun için cennetliksin canım relaxxHah koca dunyada bosanmadan sex yapan bi benim demi. Kadınlar evde sevgilileriyle basılıyo hicmi okumadınız oyle haberler veya 2 evli insan eşleriyle yaşadığı halde gizli bulusuyo hicmi duymadınız herkes namus bekcisi mubarek
:) çok eğlendim bu başlıkta.çelişki...
:) çok eğlendim bu başlıkta.
Konu sahibi yanacaksınnnn
Konuyu anlamadık deriz mune anlayışlıdırkonuyla alakasız yorumlarımız için ban yemesek iyi kksksks
Konuyu anlamadık deriz mune anlayışlıdır
güldürdün beni bacim saskinliktan kaç defa tabi demişsin sende haklısın :)Ya gerçekten böyle insanlar varmı .tabi sizin hayatınız tabi ama bilmiyorum çok şaşırtıcı tabi
Onu bilmiyorum. Umarım öyledir :)konu sahibi Kazen’e de 27572 kez seslendi. o da anlayışlı mıdır?
Sorma ban yicem ya öfanaaamm ne yaptınız ya
Ya ben çok safim yada ne bileyim böyle insanlar varmı hayatta ben hiç görmedim .güldürdün beni bacim saskinliktan kaç defa tabi demişsin sende haklısın :)
Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
O bilmiyoki ve bilmicekEvliyken onunla bununla şaaapan kadınla tekrar beraber olacak kadar gerizekalıysa kocan zaten boşanma tencere kapaksınız....
Ne günlere geldik ahlak yerlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?