evli bayanlar çok önemli lütfen yardım...

specific84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
119
0
46
Ankara
arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve içten pazarlıklı ve kötü niyetli bir kayınvalidem var. sık sık bize gelirler (yatılı olarak) ve ben istisnasiz her geldikleri akşam içinde büyük büyük farelerin olduğu rüyalar görürüm. ben bunu kayınvalidemin kötü düşüncelerine yoruyorum. kötü düşünce derken kastım işte içinden hep oğlunun söz sahibi olmasını istediği gibi şeyler geçirdiğini düşünüyorum.
ve ne düşünürsünüz bilemem ama eşimin ailesi tarafında ve memleketlerinde (burada dile getirmek istemiyorum şehri) hacı hoca olayları çok vardır hatta bildikleri ve bazen gittiklerini tesadüfen öğrendiğim ünlü bi hocaları da varmış (ben böyle şeylere inanmam ama "şer düşünceler" en nihayetinde Kitabımızda olan bi şey.
ben elimden geldiğince dua ederim ama özellikle geldiklerinde evde yalnız kalmak için fırsat kolluyorlar, ben de tedirgin oluyorum açıkçası.
sizce bunlardan manevi olarak etkilenmemek için neler yapabilirim. lütfen yardım edin çünkü kendimi çok kötü hissediyorum (

Öncelikle Allah kolaylık versin. Ondan sonra da sana nacizane şunu söyleyebilirim. Evet büyüye ben de inanıyorum ve dinimizce de yasaklandığına göre varlığı kabul edilen bir durum. Ama unutma nazara büyüye kötü enerjiye karşı en güzel çare inanmaman. Kendini bu konulara kaptırırsan içinden çıkamazsın. Çünkü unutma karşı taraf eğer gerçekten haksızsa ve buna rağmen sana kötülük yapmaya çalışıyorsa, seni de koruyan meleklerin var. Sence hangisi güçlü? Aşşağılık kötü düşünceler mi yoksa Allahın seni koruması için yarattığı melekler mi?
Bir de mümkün olduğu kadar seni sevmediğini bildiğin insanlara kapını açma. Akraban olsa bile.

evde yalnız bırakmamaya çalışacaksın
daha ortada bişey yokken telaşlanmanda yersiz
ön yargılı düşündüğün için o tip rüyalar görüyorsun
anlattıklarında somut bişey göremedim
hep acabalar var
bu korkularınıda yenmek için süreklü dua oku

muka cevabın için teşekkür ederim inanmıyorum diyorum ama içten bi şekilde etkisi altında kalıyorum ayrıca eşimin ailesi olduğundan kapımı açmama gibi bi şansım da yok. üstelik çocuk istiyorum ve sen doğur ben bakarım diyo ben iyice çıldırıyorum.
burada çok kişi kayınvalidesinin çocuğuna bakmasından şikayet etmiş. ben öyle bir insan değilim yardımı olacaksa ve iyi niyetliyse memnun bile olurum aileden biri diye.
ama şimdi durum farklı eşim desen zaten toz kondurmaz üstelik ne diyeceğim ki annen galiba büyü yapmak istiyor bize diyemem ya.
öff yaa çıldıracağım inan ki (

felak ve nas surelerini okuyorum aklıma geldikçe ama bunlar daha çok nazar için sanırım senin bildiğin dualar var mı canım yaa...

Kızım aynı şey benim başımdada varr ben koydum araya mesafeyii eve yayılamıyolar geliolar öyle misafir gibi geri gidiolar yanebunlardan herşey beklenir oğullarını paylşaşamadıkları için bu yollara başvuruyolarrr anlıyacağın öyle ama koy mesafeyi yüz bulup gelemesinler cnm ohh sende keyfine bakkkkk oyna gül eğlen geeeezzzzzz

felak nas surelerini oku rabbenaları oku ve son olarak ta ayetel kursiyi okuyup dua et şerli insanının şerrinden muhafaza olmak için..

hocaya gitmiş olduklarını öğrenmişsiniz ya acaba bu durumdan etkilenmiş olabilirmisiniz. sanki işte sizinde kayınvalideniz büyücüye gidip kötü şeyler yapacak gibisiinden korkuyor olabilirmisnz

arkadaşım bence de endişelenecek çok büyük bişey yok sen dualarını oku evini ve kendini allaha emanet et eğer kuşkuların devam ediyorsa yerleri silerken silme kovasına biraz sirke dök eğer böyle bişey varsa bile tesirini yitirecektir.

aman allahım!! rabbim hepimizi kötülüklerden şerlerden kazalardan belalardan fesatlardan nazarlardan kötü düşünceli insanlardan korusun !!! AMİNN

canım inan şuan tüylerim diken diken oldu çok etkilendim.. eve özellikle kapının üstüne dualar as ayetel kürsi nazar duası ... sonra sürekli ev içinde nas felak oku hatta yapabiliyosan 40 kere nas 40 kere felak oku gece yatarken 7 kere ayetel kürsi oku.. bizim dulardan başka yapacak bişeyimiz yokk rabbim korusun

canım ondan önce de his işte süpheleniyordum ama kondurmak istemiyordum. eşimi çok seviyorum ve bir ömür bu insanlarla muhattabım yani. ama bunu öğrendikten sonra hisler sağlam temele oturdu yani.
bir de canım cahilliğimi bağışla ama Rabbena nedir onu bilmiyorum tatlım yazar mısın bana???

ben de böyle düşünüyorum zaten oğlunu paylaşamadığı konusunda kesinlikle eminim. o su götürmez bir gerçek yani. ama mesafe koymayı bir türlü beceremiyorum ya benneyaptımki politik bi insan olmamamdan kaynaklanıyor sanırım (

canım sirke bereket için değilmiydi ben öyle biliyorum yani... :26:

Allahın isimlerini bol bol oku. dua en güzel çare içindeki sıkıntıya. birde emin olmadığın şeyleri kuruntu yapma. belkide sandığın gibi değildir. pozitif düşün kendin için evliliğin ve sağlığın için.

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim, umarım benim kuruntumdur. bir de hepinize sorayım ykyy nin de dediği Rabbena ne oluyor ben bilmiyorum çünkü (

bence almasın eve bea duasını okusun çalışsın işe başla akşamda yorgıunum gidemem kimsede gelmesin dedin haftasonunlarınada çalıştığım için kendime ayırıyorum desin gitmesinn yane böle böyl koysun mesafeyiiiiii

canım evdeyken mutlaka her gun 7 kez ayetel kursi okuyup onune arkana sagına soluna ustune asagına ufle her bırını okuduktan sonra en sonuncusunu da içine cek ..benım de tedırgın oldugum o geldıgınde daraldıgım bı ınsan var ve bunu yapıoyorum zaten ne zmana sıkıntılı duruma dussem hep bunu yaparım yer gök dua üstüne derler ona çok inanıyorum duanı et evını ve kendını korumaya al .

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim, umarım benim kuruntumdur. bir de hepinize sorayım ykyy nin de dediği Rabbena ne oluyor ben bilmiyorum çünkü (

bismillahirrahmanirrahim

Rabbena âtina fiddünya haseneten ve fil ahireti haseneten vekina azabennar

anlamı: Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver; ahirette de iyilik ver. Ve bizi cehennemin azabından koru.

Rabbenağfirli veli valideyye velil mü'minine yevme yekumul hisab

anlamı: Ey Rabbimiz! Beni, annemi babamı, ve bütün mü'minleri hesap görüleceği günde bağışla.

bu duaların okunma amacı dünyadada ahirettede iyilik dilemek için cnaım

tamam canım bunu yapayım doğru söylüyorsun yer gök dua üstüne kurulu

ama biri bana lütfen açıklasın Rabbena nın ne olduğunu yada ykyy sana sorayım en iyisi :))

tamam canım bunu yapayım doğru söylüyorsun yer gök dua üstüne kurulu

ama biri bana lütfen açıklasın Rabbena nın ne olduğunu yada ykyy sana sorayım en iyisi :))

dua canım rabbena dua kitaplarından bulup okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…