canım benim kayınvalidem de çok yatkın böyle şeylere aynı şehirdeyiz zaten eve bişi saklaması zor da uzaktan da yetişiyorlar
evlendikten iki sene falan sonra bizim her işimiz ters gidiyo kısmetimiz bağlandı herşeyi yüzüp kuyruğuna getiriyoruz olmuyor falan o ara şu fal cafeler var ya birileri kahve falı bakıyor kızlarla onlardan birine gittik bakan kız bana size okuma yaptırmışlar ayrılmanız için ama sürekli sizin için dua eden bir kadın var senin tarafından onun duaları sizi korumuş tutmamış ama ters tepip sizin kısmetinizi bağlamış işleriniz son raddeye kadar geliyor olmuyor demişti o zaman ciddiye almadım sonra bir ay falan sonra başka bir kadına daha fal baktırdım o da aynını dedi
ben de o ara araştırdım hergün yatmadan önce ve sabah uyandığında 3 Nas 3 Felak 7 Ayetelkürsi oku etrafına eşine eve üfle bir de bir sürahi suya 41'er tane Nas Felak Ayetelkürsi oku o suyu için tam bitmeden üstüne doldurun içerken
ben eşime de anlattım durumu tabi annen yapmıştır demedim ama iki ayrı kişi böyle dedi dedim o da inanır zaten böyle şeylere dualarımızı yaptık suyu içtik, bir de bütün evde her odada 3 Nas 3 Felak 7 Ayetelkürsi okuduk
sonra eltiyle dertleşirken o da bana aynını anlattı ona da falcılar söylemiş üzerinizde büyü var diye onlara da işi kayınvalideme bağımlı olsun çok yükselmesin diye yapılmış
bu arada onun da benim de eşlerimize karşı isteksizliğimiz ve başağrılarımız varmış dedik bunlar bişi yapıyor ben eşime anlattım bu sefer gerçi gene annendir demedim de o da sanırım kardeşi ve teyzesine yordu ki yaptılarsa beraber yapmışlardır
en son ben ameliyat geçirdim teyzesi bana hediye havlu getirdi eşim tutturdu atalım diye annem de vardı kadına verelim yazık atmayalım dedik halen kafamız çalışmıyor annem de ben de anlamayız çünkü bu işlerden
evde durmasın diye balkona koyduk havluyu kadın gelince verdik iki hafta sonra ev sahibi aradı kira sözleşmemiz uzadığı halde evden çıkın diye tutturdu biz de lanet olsun dedik çıktık zaten kira da zorluyordu bizi eşim çok üzüldüğünde boşver yuvamız da dağılabilirdi en azından taşındık dedim
sen de dediklerimi yap içini de ferah tut Allah bizi dularımızla korur ilkinde de annemin beş vakit ettiği dualar korudu bizi biraz da fazla vesvese yapma vesvese de yapar zaten Nas veya Felak ta vesvesecinin şerrinden koru diye dua ediyoruz aslında anlamlarına bakarsan çok güzel koruyucu dualar