evlilik sizi sosyal hayattan alıkoymamalı bence.
madem o kadar yakındınız arkadaşınızla, keşke eşinizle de tanıştırıp arkadaş olmalarını sağlasaydınız. böylece yersiz düşüncelere de kapılmazdı.
geç kalmış sayılmazsınız, eşinize evliyken de erkek arkadaşlarınızın olabileceğini anlatabilirsiniz.
Hayatım bunun cevabını en iyi eşin verebilir sana:teselli:
Benim kocamda hepsiyle görüşmemi istemez mesela,aman bende ne yapcam zaten diye düşünür istemedikleriyle görüşmüyorum.Ev huzurum daha önemli benim için.Riske atamam..
uff berbat bir konudur bu ki malesef evli olsun bekar olsun erkekler nedense hemcinslerine böyledir.bence çok dogal ama malesef eşlerimiz veya sevgililerimiz söz konusu olunca böyle oluyor.bekarken bir şey demiyormuydu da şimdi evli iken bunu söyluyor?
Eski samimiyetin kalmaz,sadece meraba diyebilirsin,ha arkadaşında evli ise ailece görüşürsünüz.Eşin o zaman ses çıkarmayacaktır,bekarsa sık sık ,baş başa görüşmeleriniz yakışık almaz zaten.Tam tersini düşün,eşin eski kız arkadaşıyla görüşse tepkin ne olurdu?
ben hepsiyle görüşüyorum hepsi de hala bekar
evime de gelirler dışarda da görüşürüz
ama ben en baştan eşimi arkadaş çevreme soktum
hepsini yavaş yavaş tanıdı ve sevdi
falsolu tipler de değil arkadaşlarım sorun yok
biz de ne mutlu..
bazen kendi söler sizin çocuklarla toplanıp
bi alem yapalım diye:)
ben hepsiyle görüşüyorum hepsi de hala bekar
evime de gelirler dışarda da görüşürüz
ama ben en baştan eşimi arkadaş çevreme soktum
hepsini yavaş yavaş tanıdı ve sevdi
falsolu tipler de değil arkadaşlarım sorun yok
biz de ne mutlu..
bazen kendi söler sizin çocuklarla toplanıp
bi alem yapalım diye:)
Tıpkı senin gibi yapmalıydı,en başından tanıştırmalıydı,3 sene sonra bu benim arkadaşım derse sorun çıkar bence..
bekarken zaten eşimle kısa bir geçmişimiz var. çok girmedik o konulara. ben ona anlattım samimi arkadaşlarımın çoğu erkek diye. onun da hoşuna gidiyodu hatta benim erkek gibi olmam. ama şimdi şunu düşünüyor. ''artık evliyiz senin herşeyin benim. başka erkek arkadaşa ihtiyaç duymazsın.'' belki çelişkili olucak ama ben şu an eşimin bir kız arkadaşı olmasına asla katlanamam.
bekarken zaten eşimle kısa bir geçmişimiz var. çok girmedik o konulara. ben ona anlattım samimi arkadaşlarımın çoğu erkek diye. onun da hoşuna gidiyodu hatta benim erkek gibi olmam. ama şimdi şunu düşünüyor. ''artık evliyiz senin herşeyin benim. başka erkek arkadaşa ihtiyaç duymazsın.'' belki çelişkili olucak ama ben şu an eşimin bir kız arkadaşı olmasına asla katlanamam.
ben şimdi napıyım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?