benim eşim asla böyle bişey yapmaz. o şöyle düşünüyor. bir erkek bir kıza karşı asla kardeşçe duygular beslemez. eskiden ben de aynı şeyi düşünüyordum ama dostumu tanıyımca onun asla böyle düşünmediğini biliyorum.
benim çok yakın erkek arkadaşlarım var ve eşimde hepsiyle tanışır hatta bazılarıyla benim olduğumdan daha yakın oldu. yani karşı cinslerin arkadaşlığı benim için gayet normal hatta mutlaka olması gereken bir durum.sadece, sürekli yarış içinde olduğumuz hemcinslerimizle devam ettiremem hayatımı.
ama senin soruna gelince sen kesinlikle görüşmemelisin. neden ? çünkü sen eşinin bu konudaki özgürlüğünü elinden almışsın. birine hele ki eşine bir konuda kısıtlama getirmişsen bunun tersini ondan istemek gibi bir hakkın olmayacağını düşünüyorum.
sen bence hiç bu erkek arkadaş olayına girme o zaman, sonunda sen zararlı çıkarsın.
madem eşinin bi kız arkadaşı olmasına tahammülün yok sen de mecbur arkadaşınla görüşmeyeceksin cnm.
durduk yere huzurunuzu bozma bence..
Yapacak bir şey yok,yasaklamışsınız birbirinizi..
yanlış düşünüyo senin kocan erkek de benim ki sütlaç mıkaydirigubbakcemile3
mantık yanlış baştan karakterinden ödün vermemliydin
biz daha bekarken arkadaş çevremi bilirdi
falan yere gidicem derdim uzakmış söyle çağrının işi yoksa
o da gelsin senle derdi
güven meselesi ama benden ziyade eşimin kendine
güveniyle alakalı diye düşünüyorum
ham adam işi bence bu tür kıskanç tavırlar..
madem sen eşinin kız arkadaşlarıyla görüşmesine müsade etmiyorsun seninde görüşmemen en doğrusu hem bak eşin sana saygısından sana verdiği değerden dolayı senin hoşlanmadığın akrabasıyla görüşmeyi kesmiş seninde ona saygı duyman gerek bence msjlaşmayıda kes bişekilde eşin görürse ay bu benim kankamdıya desende inanmayabilir çünkü daha önceden tanıştırmamışsın
sana kalmşş görüşüp görüşmmemek..sadece arkadaşsanız göüşün..duygusal anlamda bişe yoksa...eşinle tanıştıı onun eşi varsa beraber sosyeeleşebilirsiz eşinde arkadaşını tanımış olurCADIARZU
ama onu bu hale getiren benim. en başta ben piskopatça kıskançlık krizleriyle kimseyle görüştürmedim. belki ben ılımlı olsam o da beni kısıtlamazdı
elbette ki arkadaşız. ama ben bunun için geç kaldığımı anlıyorum canım. tanıştırma işini başta yapıcaktım.
Ne garip geliyor bana bu işler..
İnsan evlenince neden dostluğu bitsin ki?
Belki eski sıklıkla görüşemez onu anlarım ama eşlerin kıskanması,karışması ne demek?
Ben arkadaşımla yanlış bir iş mi yapıyorum da görüşmemi istemiyor diye düşünürüm..
Hatayı siz ilk başından yapmışsınız..
Geçmiş ola!
teşekkür ederim kızlar. çok haklısınız. biraz düşünmem lazım. bi karar vericem
ama onu bu hale getiren benim. en başta ben piskopatça kıskançlık krizleriyle kimseyle görüştürmedim. belki ben ılımlı olsam o da beni kısıtlamazdı
elbette ki arkadaşız. ama ben bunun için geç kaldığımı anlıyorum canım. tanıştırma işini başta yapıcaktım.
O da sana eskilerden br kız arkadaş çıkarıverir görürsün gününü,al sana sosyalleşmekaydirigubbakcemile3
Takılıyorum sana
Bende eşimin eski bir dostu çıksa ne alaka derim istemem.Hatta çok kızarım.Eminim sende aynısını yaparsın.
Empati yap canım benim.
Zaten ihtiyacın olsa eski olmazdı adından belli.Salla ya..
Ne garip geliyor bana bu işler..
İnsan evlenince neden dostluğu bitsin ki?
Belki eski sıklıkla görüşemez onu anlarım ama eşlerin kıskanması,karışması ne demek?
Ben arkadaşımla yanlış bir iş mi yapıyorum da görüşmemi istemiyor diye düşünürüm..
Hatayı siz ilk başından yapmışsınız..
Geçmiş ola!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?