- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Hanımlar konuyla ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var, her ne kadar bu kelimeyi sevmesem de günümüzün moda tabiriyle elektriği eşlerinizle ilk görüşme de mi aldınız ? Yoksa sonraki görüşmelerle beraber yakalanan bir uyum mu oldu?
yaa ne güzellllLiseye giderken hemen hemen hergün gorurdum eşimi "aaayyyy ne kadar yakışıklı aabiii" derdim kızlara :) çünkü o zamanlar benim icin abi sayilirdi dönüp bakmazdi bile :) kızlar onu görünce seninkini gördüm, aaa seninki geliyor falan derlerdi.Sonra ben liseyi bitirdim falan ortak arkadaşımız çıktı tanıştık derken tanismamizdan 8 ay sonra evlendik.Arada takilir bana abisi gel bakiyim diye :) 8 yas büyük benden 7 yıldır evliyiz çok şükür mutluyuz 2. bebisimizde yolda :)))
Konu güzelmiş sevdim zira şu sıralar bu ikilemin içindeyim. En başta elektrik almadım. Fiziki olarak yakışıklı da gelmiyor bir üyenin dediği gibi boyu kısa vs.diyorum. Şu anda da pek elektriğim var sayılmaz acaba aşka dönüşür mü merak içerisindeyim. ..
Hem de nasilHanımlar konuyla ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var, her ne kadar bu kelimeyi sevmesem de günümüzün moda tabiriyle elektriği eşlerinizle ilk görüşme de mi aldınız ? Yoksa sonraki görüşmelerle beraber yakalanan bir uyum mu oldu?
Ben evli değilim, ama böyle konuları okumak çok hoşuma gidiyor, geni ve garip başlayan iliskimden ornek vermek istiyorum, tabi sonu ne olur bilinmez bende yardımcı olmak istedim.
İlk bulunduğum yere atandığında adını bilmeden tahmin edip, sen bu adamla evleneceksin dedim bir anda , ama o zaman ciddi bir ilişkim vardı ve sacmalama deyip konuyu kafamdan attım.
Sonra o adam geldi , ne hoş adam dedim , gözleri gözüme değdi hafiften etkilendim yine bosverdim
Yazın o ciddi iliskimden ayrıldım, bir kaç kişiyle konustum hatta buraya konu bile açtım yeniden aşık olabilir miyim diye?
İş dönemi yeniden başladı ve ben o adamla sürekli konuşurken buldum kendimi hep onun olduğu yerlerde olmak istiyor ,onunla gülüyor , saatlerce mesajlasiyordum. Bunlar olurken ,bir gece rüyamda gordum onu, boynumdan öptü sabah kalktığımda içim nasıl sıcak anlatamam.Kendiliğinden daha da ısındım adama. Ve bir kaç gün sonra bana küçük bir bakışı sanki içime kettle ile sıcak su döktüler yandım
Bugünde ailesiyle tanışmadan geldim.Şans dileğin kızlar Allah tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?