evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

İlk gördüğümde özel bişey hissetmemiştim ama zamanla hoşlanmaya başladım. İlk kez bana açıldığı zaman ve yemeğe çıktığımız o akşam çok değişik ve güzel bişey hissetmiştim ama, biz galiba birlikte ömür süreceğiz diye düşünmüştüm ki evlendik de.

Ama ben bu durumlarda yalnızca hislerle hareket edilmemesi taraftarıyım. Yani nasıl desem daha birbirini tanımadan ay ben hissettim yok rüyamda görmüştüm gibi şeyler mantıklı değil. Zamanında çok güzel şeyler hissettiğim eşimle evlendikten sonra çok sorun yaşadık mesela

Ben ilk goruste asık oldum elektrik aldım yani ama eşim sonradan aşık oldu elektrik aldı o beni ilk gördüğünde bir şey hissetmemiş sonradan verdim elektriği kendimi sevdirdim aşık ettim

yaa ne güzellll

Ben küçükken eşimi tanıdığım dan dolayı onunla evli olduğumu hayal ederdim ve büyüdüm onunla evlendim

Biz gece sabaha kadar mesajlastik ertesi gün buluştuk ilk bulusmamizdi öyle bi duygu ki inanılmaz bişey sanki daha önce ben bu adama dokunmusum bana aitmis gibiydi sanki yıllardır berabermisiz gibiydi o üşumus yanaklarina dokunmasam ayıp edecekmisim gibiydi oyle huzur doluydumki ilk defa evimden baska bir yerde huzur bulmustum ona sorduğumda o da aynı şeyleri anlattı o da bnm gibi hissetmis buna elektrik mi diyolar bilmiyorum ama iyi ki plan kurup tavlamişim bu guzel adamı

Ben hiç evleneceğimizi düşünmemiştim .ben içimden hep'bi sihirli küre olsa da kiminle evleneceğimi görsem diye 'düşünürken meğer her gün görüyormuşum onu da haberim yokmuş

Konu güzelmiş sevdim zira şu sıralar bu ikilemin içindeyim. En başta elektrik almadım. Fiziki olarak yakışıklı da gelmiyor bir üyenin dediği gibi boyu kısa vs.diyorum. Şu anda da pek elektriğim var sayılmaz acaba aşka dönüşür mü merak içerisindeyim. ..

Ilk gördüğümde Allahım lütfen benim olsun diyecek kadar etkilenmistim. Ona karşı hissettiklerimle bir alakası var mı bilmiyorum ama hala adamı elektrik carpiyorum. Elimi tutarken korkuyor çünkü bildiginiz carpiyorum

Ben eşim ile bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım,arkadaş olduk.Hatta bir arkadaşıma ayarlamaya bile yeltendim:)Sonra arkadaşlarımın zoru ile onu kabul ettim.Okul bitsin ayrilirim diyordum ama onun bana düşkünlüğü, her an araması,sorması, işe giderken beni 5 dakika bile gormek için sabah saatlerinde beni duraklarda beklemesi ona baglanmama sebep oldu.8.senemizde evlendik.10 senedirde iki yavrumuzla yola devam ediyoruz.Ben ona deli gibi aşık olarak evlenmedim ama evlenince asikta oldum yaani:)

Ben ilk tanıştığımızda hic birşey hissetmedim, tanıdıkça ne kadar bana benziyor dedim, sonra birden bire onu merak etmeye kıskanmaya başladım :) sonrası kendime ona asık olduğumu itiraf ettim. Arkadaşça basladi aska dondu, Su sn ask nefret iliskisi yasıyoruz

Bir kaç kere görmüştüm aynı sokaktaydık. Ama selamımız bile yoktu. Sonra bir gün arkadaşlar vasıtasıyla bir araya geldik akşam eve geldiğimde aşık olmuştum.

7 yıl birliktelikten sonra 2009 yılında evlendik. 2 kuzumuz var

Ben ilk gordugumde ay bu cocuk cok safoz dedim.bes dakika zor durdum yaninda.olmaz dedim senle olamayiz cok farkliyiz.6ay sora yolda gordum.ben bu cocuga nasil hayir dedim yaaaaa dedikten sora , o gun bugundur beraberiz 4senedirde evliyiz cok sukur

ben de senin durumundayım.
ama ben elektrik aldım sanırım.
yani ısındım adama ama aşık olacak mıyım onu bilemiyorum.
sadece çok çok aşık olmak istiyorum. buna eminim.
sen de fırsat tanı kendine. bence sevebiliriz.=)
ben yarın ikinci buluşmamız için onunla olacağım. sen de görüş bol bol.

Hem de nasil

ben markette kasiyerlik yapiodum eşim de bi sigara firmasının dağıtım elemanıydi..ve ilk gelişinde bi baktım ki kapıdan biri giriyo anaaaam elektrik almak ne kelime çarpıldım resmen :))vee sonra peşini bırakmadım hiç naptım ettım aldım adami oh mis:)))))

Ben evli değilim, ama böyle konuları okumak çok hoşuma gidiyor, geni ve garip başlayan iliskimden ornek vermek istiyorum, tabi sonu ne olur bilinmez bende yardımcı olmak istedim.
İlk bulunduğum yere atandığında adını bilmeden tahmin edip, sen bu adamla evleneceksin dedim bir anda , ama o zaman ciddi bir ilişkim vardı ve sacmalama deyip konuyu kafamdan attım.
Sonra o adam geldi , ne hoş adam dedim , gözleri gözüme değdi hafiften etkilendim yine bosverdim
Yazın o ciddi iliskimden ayrıldım, bir kaç kişiyle konustum hatta buraya konu bile açtım yeniden aşık olabilir miyim diye?
İş dönemi yeniden başladı ve ben o adamla sürekli konuşurken buldum kendimi hep onun olduğu yerlerde olmak istiyor ,onunla gülüyor , saatlerce mesajlasiyordum. Bunlar olurken ,bir gece rüyamda gordum onu, boynumdan öptü sabah kalktığımda içim nasıl sıcak anlatamam.Kendiliğinden daha da ısındım adama. Ve bir kaç gün sonra bana küçük bir bakışı sanki içime kettle ile sıcak su döktüler yandım
Bugünde ailesiyle tanışmadan geldim.Şans dileğin kızlar Allah tamamına erdirsin :)

ayyyy ne kadar güzel. =) maşallah. ve amin diyorum.
zaten o sıcaklık hissi varsa gerisi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…