evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

Hangi anlamda ilk
Aynı sınıftaydık elektrik filan almadım hatta bizim sınıfa sonradan geldi diye mülteci gibi görürdüm
Ama yıllar sonra hani sevgili anlamda buluşmayı soruyosan evet elektrik aldım , aldım ki aslan evlenmem derken pat 24 te evlendim

çok güzel. maşallah. inşallah ben de vazgeçilmezlik duygusunu yaşarım hayatımdaki insanla.
sizin gibi örnekleri duydukça mutlu oluyorum.

Bende ilk gordugumde deli gibi etkilenmistim hatta elindeki telefonda kimle mesajlastigina bakmaya calisacak kadar! "sevgilisi varsa ne kadar sansli" dedigimi hatirliyorum. Ilk animizdaki modum bu sekildeydi benimde

Ama benim takıntılarım var o da aşık olmama engel oluyor maalesef.. Mesela boyu kısa vs gibi. bir de ben ilk goruste aska inaniyorum ki zaten arkadaslardan yazan olmus sonradan aşık olabileceğime inanmiyorum şahsen. Aynen bende senin gibi çok çok aşık olmak istiyorum tutku istiyorum heyecan istiyorum. O da istersen olursun diyor ama.. Bilmiyorum biz 2 aydır görüşüyoruz olsam olurdum sanırım ama kaçırılmayacak bir karakteri var.

Ha gayret kizlar az daha eski yillara gidin forum ilk acildigindaki konulari bulun :d

Sizin gibi düşünenlere cevaben şunu yazmıştım. İlla konu hortlamış minvalinde bi mesaj yazacaksınız ya. Çok mu hoşunuza gidiyo?
Bi bakın bakalım başlıkta ne soruluyor?
Mesajımı da buraya alıntılıyorum tekrar.
Bakın bakalım bu konu nasıl bi konuymuş.

"konu hortlamış diyenler biraz mantıklı olun ya.
hayata dair genelgeçer bir soru var ortada.
deneyimler paylaşılıyor.
eskiyecek bir konu değil ki bu. biraz düşünüp konuşun.
genel bir mevzu.

daha fazla şey paylaşılmalı bu hususta.
ben de şu anda birine fırsat veriyorum ve aşık olmak istiyorum.
kadınların sonradan aşık oldum demeleri ilham veriyor."

Benim de vardı takıntılarım. Boy konusu çok önemliydi. Ben görüştüğüm kişiyle beraberken topuklu giymemeliyim mesela.
Ki ben yüksek topuk çok severim. Bana da çok yakışır. Ama aklıyla beni çok etkiledi. O yüzden tipini görmezden gelebiliyorum.
Dış görünüş olarak hitap etmedi bana ama sohbet edince sempatik bulabildim.
O yüzden gerisini getirebilirim diye düşündüm. Evliliği düşündürebildi bana.
Sende hiç ısınma olmadıysa kötü tabii ama benim bi arkadaşım 2 yıl görüştüm sonra aşık olduğumu anladım demişti.
Böyle enteresan örnekler de olunca umutlanıyorum ben.
Cinsel açıdan da ısınabilmek çok önemli. Ten uyumu vs. Bunları görmek için zaman lazım. Ben o aşamayı da merak ediyorum kendim için.
Hiç sarılma, el ele tutuşma olmadı mı sizde? O olsa belki daha farklı hissedeceksindir.
Bu sitede biri yazmıştı; biriyle tanışmış, buluştuğunda çocuktan hiç etkilenmemiş, yüzüne bile bakmamış çocuğun doğru düzgün. O kadar beğenmemiş sen düşün artkk.
Sonra buluşma bitince sarılmış çocuk veda için. Sarılış o sarılış. Kız bi daha bırakamadım diyo. Bi kıvılcım gerek işte. Ben de önceden hiç uğraşmak istemezdim şurası böyle şurası şöyle diye ama reddetmekten sıkıldım resmen.
Karşıma da iyi yerden biri çıkınca artkk öyle yapmama kararı aldım.
Sen sık sık mı görüştün yüz yüze 2 ay içinde? Yoksa genelde telefonla mı sürdürdünüz? Yakın olup olmamak önemli ısınabilme konusunda. Alışmak için yanında vakit geçirmek mühim bence.

Son düzenleme:
Ilk gordugumde hic mi hic birsey hissetmedim. Muhabbeti de sarmadi. Tip olarak da begenmedim. Hani birak evlenmeyi arkadas bile olmazdik, ayni arkadas grubunda bulunsak muhabbet bile etmezdik. Pesimi birakmadi tam uc yil mesajlar, aramalar, gorusme israrlari vs. Sonra belki olur mu olmaz mi, ne yapsam ne etsem derken daha sik gorusmeye, bulusmaya basladik. Bir gun farkettim ki ona cok alismisim. Sonra da asik oldum. Sonra nisanlandik, bir sene nisan fasli surdu, o ara asiri kavga ettik ama ayrilamadim. Evlendigimizde nisanlilik kavgalarindan dolayi cok kirgindim. Sonra yine isindim. Simdi iyiyiz cok sukur, tabi bebek de var. Ama dedigim gibi ilk zamanlar hic isinamadim, hicbirsey hissetmedim.

yemın ederım ılk gordugum an ALLAAAHIMM BEN AŞIK OLUYORUM DEDIM...Ve asla tanısmamız tesadufı degıldı...veeee ben hayatımda hep gulerdım ılk goruste asık oldum oğluum dıyenlere..

hazıranda 5.sene olcak..hala aşıgım hala tutkulu..kesınlıkle o elektrık o hıssıyat dogru...

Uzaktan zaten beğeniyordum, ilk görüşmemizde sohbetimizde trafolar patladı, şehir şebekesi çöktü sanki. Ama tehlikeliymiş meğer, şu an en ufak can acısında kısa devre yapıyorum

İlk görüşmede aşık olduk, 2.5 ay sonra nişanlandık. 1 yıl sonra evlendik
İlk gördüğümde dedim, evleneceğim kişi budur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…