İlk gördüğüm de bu adamla evlenirim ben beh dedim. Ilk buluşmada da aşık olduummm diye dolanıyordum. 20. günde evlendik zaten :))
Çok teşekkür ederimayyyy ne kadar güzel. =) maşallah. ve amin diyorum.
zaten o sıcaklık hissi varsa gerisi geliyor.
ne kadar süre sonra etkilenmeye başladınız peki?
kaçıncı buluşmada mesela?[/QUOTE
ikincide biraz beni çenesiyle etkilemişti daha doğrusu bir altı ay sonra vazgeçilmez olmuştu ama ben mantıkla hareket edip iki ay sonra nişan yaptım pek fazla çıktım sayılmaz hep telefon vs vs yani mantık ağır bastı iyi ki öyle olmuş. Rabbime sonsuz şükürler olsun
ikincide biraz beni çenesiyle etkilemişti daha doğrusu bir altı ay sonra vazgeçilmez olmuştu ama ben mantıkla hareket edip iki ay sonra nişan yaptım pek fazla çıktım sayılmaz hep telefon vs vs yani mantık ağır bastı iyi ki öyle olmuş. Rabbime sonsuz şükürler olsun
Aynen canım hem de en resmisinden :) konularımda var hikayem :) bakmak istersen şayet..tanismadan 20 gün sonra mi? wauu :)
Aynen canım hem de en resmisinden :) konularımda var hikayem :) bakmak istersen şayet..
Yaa ne guzelll cocukluk askiiiiBen küçükken eşimi tanıdığım dan dolayı onunla evli olduğumu hayal ederdim ve büyüdüm onunla evlendim
Ama benim takıntılarım var o da aşık olmama engel oluyor maalesef.. Mesela boyu kısa vs gibi.ben de senin durumundayım.
ama ben elektrik aldım sanırım.
yani ısındım adama ama aşık olacak mıyım onu bilemiyorum.
sadece çok çok aşık olmak istiyorum. buna eminim.
sen de fırsat tanı kendine. bence sevebiliriz.=)
ben yarın ikinci buluşmamız için onunla olacağım. sen de görüş bol bol.
Ha gayret kizlar az daha eski yillara gidin forum ilk acildigindaki konulari bulun :d
Ama benim takıntılarım var o da aşık olmama engel oluyor maalesef.. Mesela boyu kısa vs gibi.bir de ben ilk goruste aska inaniyorum ki zaten arkadaslardan yazan olmus sonradan aşık olabileceğime inanmiyorum şahsen. Aynen bende senin gibi çok çok aşık olmak istiyorum tutku istiyorum heyecan istiyorum. O da istersen olursun diyor ama.. Bilmiyorum biz 2 aydır görüşüyoruz olsam olurdum sanırım ama kaçırılmayacak bir karakteri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?