- Konu Sahibi zilleritakti
-
Pek etkileneceğini sanmıyorum zaten size de diyormuş sen de yap diye.aynı şekilde ben de mi gaz yapsam yanında?
tamam parfüm kokusunu hiç sevmez o sevmiyor diye sıkmazdım o her osurduğunda bne de parfüm sıkacağım odayaE şu an laçka değil mi zaten? Adam sırıtarak osuruyor yanınızda daha ne kadar laçka olabilir?
Kendine çeki düzen verene kadar protesto edin diye söyledim ben onu zaten. Ömür boyu birbirinize ters davranın demedim.
Hah süper işte. Vazgeçene kadar parfüme boğun. Napayım senin kokunu ancak bastırabiliyorum deyintamam parfüm kokusunu hiç sevmez o sevmiyor diye sıkmazdım o her osurduğunda bne de parfüm sıkacağım odaya
Sen de yap tam olsun..aynı şekilde ben de mi gaz yapsam yanında?
Ay paşama bak sen!tamam parfüm kokusunu hiç sevmez o sevmiyor diye sıkmazdım o her osurduğunda bne de parfüm sıkacağım odaya
Hiç bir ilişki gazı kaldıramaz bence yaŞimdi oturup kocalarımızın portunu tartismaya gerek yok. Rahatsız oluyorsanız bu bir sorundur. Her ilişkinin kendi dinamiği vardır. Biri bir davranıştan rahatsız oluyorsa ötekinin dikkat etmesi gerekir. Gaz çıkarınca rahatsız olduğunuzu belli edip odayı terk edebilirsiniz, odayı havalandıran olur, parfüm sıkabilirsiniz. Ama kesin bir dille kısaca rahatsız olduğunuzu vurgulayın. Uzun uzun açıklama yapmak "dırdır" kategorisine giriyor ve erkekler ciddiye almıyor, duymazdan geliyorlar. Kısaca bundan rahatsız oluyorum deyip çıkabilirsiniz.
Herkesin gazına kimse karışamazHiç bir ilişki gazı kaldıramaz bence yaLütfen gazlı iletişim kuran psikolojisini kontrol ettirsin
Tek gaz evet çift hayır mıdır sence ? Çay ister misin zarttHerkesin gazına kimse karışamazne ilişkiler var hey yavrum hey. Burada şimdi bunları açmayalım
Ahahah ne bileyim ayolTek gaz evet çift hayır mıdır sence ? Çay ister misin zarttNeyse vardır bi bildikleri
Zaten laçka bence...böyle böyle de evlilik laçkalaşmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?