Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Sinir olmanıza rağmen yapması, gerçi benim için başkasının yanında yapılması, tek kelimeyle saygısızlık. Size saygısı yok.

Ne ben ne de eşim birbirimizin, cocuklarımızın, kedilerimizin yanında yapmıyoruz. Tuvalet var, çok sikisirsak, oraya gideriz, hayvanligin lüzumu yok. Tutulamaz, hastalık olur, o ayrı konu. Bile isteye yapmak, ayrı konu.

Ay yok osurugun hiçbir türlüsünü kaldiramayiz eşimde bende sessiz kokusuz olursa amenna diğer turlu ben ki gazı tuta tuta hastanelik olmuştum hey gidi hey bu kadarı da iyi değil tabi kimse benim kadar tutmasin

Kişiye göre değişir. Ben olsam kusarım direk. Hatta eşimle birbirimizden sonra WC ye gireceksek bile 5 dakika bekleriz kokuyorsa diye.
Yanımda zart zort yapan bir adamla sevişemem en basiti. Evliyiz diye olayın b.kunu çıkarmaya gerek yok. Evlilikte saygı herşeydir.

Senfoni orkestrası gibi zart zort konsere gerek yok ya, öyle her bulduğu yerde koyvermemeli. Tamam karı kocasın, hayatı paylaşıyorsun ama bu kadarı da olmaz. Gitsin tuvalette koyversin, yanımda değil. Bir de ben soğurum henüz yaşamadık öyle bir şey.

Hayatı paylaşalım bi zahmet, gazı değil.

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
bana göre saygısızlık, tuvalet diye birşey var evde, iki dk sonra gelicem deyip yan odada yapabilir siz onun saldığı gazları solumak zorunda neden bırakılıyorsuz ya

böyle yüz göz olunur eşler arası saygı önemli .

Uyurken yaptığı oluyor ama uyanıkken hiç duymadım. Bilinçli ve sürekli yapılması benide rahatsız ederdi. Kokulu olandan mı yapıyor?

Hayatı paylaşalım bi zahmet, gazı değil.
Adamdaki rahatlığa bak, sen de yap diyor. Bu adam bir de bol isotlu, yağlı, acılı yiyorsa, et, yumurta, çiğ köfte vs çok tüketiyorsa; bunun z.çtığı yere 3 gün girilmez.

Son düzenleme:
Eşim bi hızla koşa koşa odadan çıkıyosa anlıyorum durumu, gelince sırıtıyom yüzüne, gülme diye kızıyo o daBen bile isteye yanımda yapılmasından hoşlanmam tuvalet mi yok evde..hastalık olur, kırk yılda bir kaçar insanlık hali dersin o ayrı..

Sen rahatsizsan sikinti tabiki. Bunuda belirt. Saygisizlik bu. Istemedigin halde yapmasi.

İnsanların üzerinde fikir birliği içinde olabileceği bir konu değil ki bu. Biz rahatız mesela. İğrenmiyoruz böyle şeylerden. O da salar ben de salarım. Ama "normali budur, iğrenmek de neymiş" diyemem. Sen rahatsız oluyorsan açıkça söyleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…