- 16 Kasım 2021
- 1.409
- 3.863
- 83
- Konu Sahibi zilleritakti
-
Sinir olmanıza rağmen yapması, gerçi benim için başkasının yanında yapılması, tek kelimeyle saygısızlık. Size saygısı yok.eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Hayatı paylaşalım bi zahmet, gazı değil.Senfoni orkestrası gibi zart zort konsere gerek yok ya, öyle her bulduğu yerde koyvermemeli. Tamam karı kocasın, hayatı paylaşıyorsun ama bu kadarı da olmaz. Gitsin tuvalette koyversin, yanımda değil.Bir de ben soğurum henüz yaşamadık öyle bir şey.
Hayatı paylaşalım bi zahmet, gazı değil.
Olsun o rahatsızlık.Eşimin poposuna lavman soktuğum günden beri gaz benim için ne ki
bana göre saygısızlık, tuvalet diye birşey var evde, iki dk sonra gelicem deyip yan odada yapabilir siz onun saldığı gazları solumak zorunda neden bırakılıyorsuz yaeşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Uyurken yaptığı oluyor ama uyanıkken hiç duymadım. Bilinçli ve sürekli yapılması benide rahatsız ederdi. Kokulu olandan mı yapıyor?eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Adamdaki rahatlığa bak, sen de yap diyor. Bu adam bir de bol isotlu, yağlı, acılı yiyorsa, et, yumurta, çiğ köfte vs çok tüketiyorsa; bunun z.çtığı yere 3 gün girilmez.Hayatı paylaşalım bi zahmet, gazı değil.
Owwww radyoaktif madde ☢Adamdaki rahatlığa bak, sen de yap diyor. Bu adam bir de bol isotlu, yağlı, acılı yiyorsa, et, yumurta vs çok tüketiyorsa; bunun z.çtığı yere 3 gün girilmez.
ya kokuyor açıkçası iğrenç bir durum.Uyurken yaptığı oluyor ama uyanıkken hiç duymadım. Bilinçli ve sürekli yapılması benide rahatsız ederdi. Kokulu olandan mı yapıyor?
yani birbirimizin yanında rahatça osuralım mı?Ben burda "aaaa oyle sey mi oluurr" yazanlari görünce hayretler ediyorum yaa. Evlilik buu. Kesinlikle heeeeer konuda assiri rahat olabilmeliyiz bence.
Sen rahatsizsan sikinti tabiki. Bunuda belirt. Saygisizlik bu. Istemedigin halde yapmasi.eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?