- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi zilleritakti
-
Koca yürekli kadınEşimin poposuna lavman soktuğum günden beri gaz benim için ne ki
Burnunu karıştırıp yere atsa mesela ? O da sayılır mı ? İnsanın osurması rahatlık mıBen burda "aaaa oyle sey mi oluurr" yazanlari görünce hayretler ediyorum yaa. Evlilik buu. Kesinlikle heeeeer konuda assiri rahat olabilmeliyiz bence.
Lavman da aşka dahil.Koca yürekli kadınALLAHIN NASİP ETME
Kıçına bakmışlığım var kıl dönmesi var mı diyeLavman da aşka dahil.
evlenmiş olmamız birbirimizin yanında zattırı zurt yapmamızı gerektirmezBen burda "aaaa oyle sey mi oluurr" yazanlari görünce hayretler ediyorum yaa. Evlilik buu. Kesinlikle heeeeer konuda assiri rahat olabilmeliyiz bence.
İnşallah mecbur kalmazsın çok hoş bir görüntü olmuyorKoca yürekli kadınALLAHIM NASİP ETME
Ama bunu söyledim ya kesin yaşarım.
Yaşarım canımss benİnşallah mecbur kalmazsın çok hoş bir görüntü olmuyor
Turp yiyip geğiriyorsan forumu terk et !Osurmasindan rahatsız olmam ama o geğirmeden çok rahatsız oluyorum ve evet karşilıklı yaparız ohh
Burnunu karıştırıp top yapıp, iki parmağı ile fırlatanı vardı çevremizde, gözüyle isabet falan hesaplıyordu. Çok rahat bir erkektir, isteyenle tanıştırabilirim. Osurmalı şey etmeli rahat rahat artık...Burnunu karıştırıp yere atsa mesela ? O da sayılır mı ? İnsanın osurması rahatlık mı
Bulunmaz bir erkek. O erkeği zorunlualana öner hahaha. Havada kapar. İğrenççççBurnunu karıştırıp top yapıp, iki parmağı ile fırlatanı vardı çevremizde. Çok rahat bir erkektir, isteyenle tanıştırabilirim. Osurmalı şey etmeli rahat rahat artık...
Seninle şoyle olabilirdik aptalevlenmiş olmamız birbirimizin yanında zattırı zurt yapmamızı gerektirmez
oldu olacak yan yana mıçalım da olur mu hiç...
Bir tanesi de burnundan çıkarıp çıkarıp duvara sürüyordu.Bulunmaz bir erkek. O erkeği zorunlualana öner hahaha. Havada kapar. İğrençççç
Rosa kimlerle tanıştın kıazzzz. Ay o kişilerle belki tokalaştıkk. Gerçi ben aslaa tokalaşmam, mümkün değil. Bunu okuduktan sonra ne kadar doğru yapmışım dedim.Bir tanesi de burnundan çıkarıp çıkarıp duvara sürüyordu.
Kocamin osuruğuna kurban olayim bu ne yaBir tanesi de burnundan çıkarıp çıkarıp duvara sürüyordu.
Oglum (4.5 yasinda) evde neden yan yana 2 klozet olmadığını sormustu bir defa. Aklima o geldievlenmiş olmamız birbirimizin yanında zattırı zurt yapmamızı gerektirmez
oldu olacak yan yana mıçalım da olur mu hiç...
Rahat edelim tabiki rahat edelimde karşımızdakini de rahatsız etmeyelim. Rahatlık olcak diye birbirimizin gazını neden soluyalim ya hu. Kokulu kokulu ogggBen burda "aaaa oyle sey mi oluurr" yazanlari görünce hayretler ediyorum yaa. Evlilik buu. Kesinlikle heeeeer konuda assiri rahat olabilmeliyiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?