Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Ben burda "aaaa oyle sey mi oluurr" yazanlari görünce hayretler ediyorum yaa. Evlilik buu. Kesinlikle heeeeer konuda assiri rahat olabilmeliyiz bence.
Burnunu karıştırıp yere atsa mesela ? O da sayılır mı ? İnsanın osurması rahatlık mı

Bence tek yol devrim, inatla protesto edin. Konuşmamakla ya da beraber uyumamakla uyarın. Ama en ise yarayani yaninizda kacirinca wc ye kosun midem bulaniyo yapma deyin birakir bu sekilde ins

Ben burda "aaaa oyle sey mi oluurr" yazanlari görünce hayretler ediyorum yaa. Evlilik buu. Kesinlikle heeeeer konuda assiri rahat olabilmeliyiz bence.
evlenmiş olmamız birbirimizin yanında zattırı zurt yapmamızı gerektirmez
oldu olacak yan yana mıçalım da olur mu hiç...

Sen böyle yapınca soğuyorum diyin. Karşıdaki insana saygısızlık bana göre. Ne geğirmek ne gaz çıkarmak benim için kabul edilemez. Hamilelikte gazım çok var. Sürekli lavaboya giderim. Oda kapısını bile kapatırım ki ses gitmesin.

İnşallah mecbur kalmazsın çok hoş bir görüntü olmuyor
Yaşarım canımss ben ben ne görüpte yok artık dediysem yaşıyorum kıçına bakmıştım kıl döndü mü diye. Dönmemiş ama kıl var demiştim. Nassı yani dedi , sensin kıl dedim çözümü yok buda böyle bir anımdır.
Konu sahibi hepimizin zor zamanları oldu ;D

Burnunu karıştırıp yere atsa mesela ? O da sayılır mı ? İnsanın osurması rahatlık mı
Burnunu karıştırıp top yapıp, iki parmağı ile fırlatanı vardı çevremizde, gözüyle isabet falan hesaplıyordu. Çok rahat bir erkektir, isteyenle tanıştırabilirim. Osurmalı şey etmeli rahat rahat artık...

Burnunu karıştırıp top yapıp, iki parmağı ile fırlatanı vardı çevremizde. Çok rahat bir erkektir, isteyenle tanıştırabilirim. Osurmalı şey etmeli rahat rahat artık...
Bulunmaz bir erkek. O erkeği zorunlualana öner hahaha. Havada kapar. İğrençççç

Rahat edelim tabiki rahat edelimde karşımızdakini de rahatsız etmeyelim. Rahatlık olcak diye birbirimizin gazını neden soluyalim ya hu. Kokulu kokulu oggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…