- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi zilleritakti
-
Şey aklına geldi mi hiç alkol almamakAlkol alınca çok fazla gaz çıkarıyorum sevgilim rahatsız oluyor ben tabi sarhoşum farkına varamıyorum bi çaresi varsa bende zor durumdayım
Yeni uyee yeni uyee,seni seniiiaynı şekilde ben de mi gaz yapsam yanında?
Ayrıldım dermisiniz lütfen?sevgilim yapıyordu bunu çok iğrenc bir durum en son bir kerede romantik bir anda yüzüme geğirince yuh deyip evi terk ettim
bence böyle şeyler ne kadar samimi de olsak yapılmamalı insanın doğal hali derler bir de laf edince doğal halse herkes dışarıya bulunduğu yere yapsın o zaman tuvaletini o da doğal
neden ne fark ediyorAyrıldım dermisiniz lütfen?
Yahu adam yüzünüze geyirmiş yani devam etmiş olmamanızı temenni ediyorumneden ne fark ediyor
tabi canım ayrıldım o gün (Yahu adam yüzünüze geyirmiş yani devam etmiş olmamanızı temenni ediyorum
Neredeyse 10 yıllık evli sayılırız duymussam da ayri odalardayken duymusumdur bende çok dikkat ederim yanımda yapsın istemezdim tabi bunun beni rahatsiz ettiğini belirtirdimeşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
LovemanEşimin poposuna lavman soktuğum günden beri gaz benim için ne ki
Arada oluyor ikimizin de, duymazdan geliyoruz birbirimizi ama bu kasıtlı ya da gıcıklığına yapılan bir şey değil. Bir taraf rahatsız olduğunu dile getirse diğer yapmaz. Yataktan çıkmak zor gelir belki ama oturduğun yerden kalkıp odadan çıkmak zor olmasa gerekeşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?