Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Ya ben hamileyken boru öttürüyordum
Kalkmam yasaktı erken doğum riski sebebiyle
Eşim de evden çalışıyordu. Hep yanımdaydı vir şeye ihtiyacım olur diye
Kalkamıyorum. Hamilelik sebebiyle bağırsaklar da malum
Gidiyordu yani zart zurt

Böyle bir sağlık vs durumu yoksa siz de rahatsız oluyorsanız yapmamalı

Yanımda bilerek yapılmasına asla tahammül edemem bana göre büyük bir saygısızlık, saygımı kaybederim o derece hoşlanmıyorum. Cok şükür ne eşim ne ben öyle huylarımız yoktur. Tuvalet denen birşey var. Evlilikte ilişkinin bu kadar rahat olmasına ben karşıyım açıkçası

Ayrıldım dermisiniz lütfen?

Hem kendime hem karşımdakine saygım yok davranışı… Çoğu kişi herhalde evlenince bu tarz şeylerin normal karşılanacağını falan düşünüyor…Bir (erkek) arkadaşımın babası da böyle, biz varken dahi hiç utanmadan zart zurt salıveriyor..İğrenç

Osuruk parfümü alın yanınıza. Eşiniz gaz çıkardığında aniden alttan sıkın. Ve dönün diyin ki “Bak görüyor musun kokuyu umarım dikkat edersin”

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Neredeyse 10 yıllık evli sayılırız duymussam da ayri odalardayken duymusumdur bende çok dikkat ederim yanımda yapsın istemezdim tabi bunun beni rahatsiz ettiğini belirtirdim

Kk kadınları aşırı kibar sonucu çıkıyor buradaki yorumlardan, abartılmadığı takdirde ben insanlık hali diye bakıyorum böyle bir duruma.. Eğer abartıyorsa eş konuşun sen de yap diyene kadar abartmasın bir zahmet..

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Arada oluyor ikimizin de, duymazdan geliyoruz birbirimizi ama bu kasıtlı ya da gıcıklığına yapılan bir şey değil. Bir taraf rahatsız olduğunu dile getirse diğer yapmaz. Yataktan çıkmak zor gelir belki ama oturduğun yerden kalkıp odadan çıkmak zor olmasa gerek

ben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.

yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.

başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…