Evli Bayanlara Çekinerek Soruyorum.. Lütfen Cevap Verin.

Kafamıza takmakla bozuluyor bütün büyü,
bence konu sahibesi arkadaşda yaşadığı biyolojik kayıp yada benzeri hormonal dengezislik ile beraber daha ötesinde ay kurudum,kuruycam,şimdi canım yanıcak,ay bu sefer ne zaman bitecek bu içimdeki şey acaba derken kendini ilişkiye veremediğinden kuruyup kalıyor bence..
Bi de bu vajinismusa merak salmış arkadaşım,ismini hatırlayamadım,hoşgör,
Düşünme bunları şimdiden, sal kendini gitsin :9:

Aslında kendimi veriyorum da ilişkiye ama yani ilk evlendiğimde korktuğum anlarda bile bu yoktu. Doktora gitmek şart oldu

Bu normal olmazsı gerekiyor,
Sen henüz 3 aydır evlisin,
Ben 6 aydur evliyim ve hala normal bir ilişkiye giremiyorum.

Cok sıkıntı hakine getirme, zamanla düzelir.

Fakat, jel fallan kalana bilirsin, bu jelerde aslında hic artık güveniyorum ya, neyse:ssz:

Bizim ilişkimizde 1 ay öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu. İlk evlendiğimde biraz sıkıntı yaşadık kanamalarım oldu hep fitil kullandım doktor kontrolünde onun dışında sıkıntım olmadı hiç. Başlarda 1 ay kadar okey'in kayganlaştırıcısını kullandık çokta memnun kaldık ama artık onu da kullanmak istemiyorum :50:

Merhaba hanımlar çok çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum. Neredeyse son 1 aydır eşimle ilişki sırasında çok çabuk kuruyorum ve bu yüzden ilişki bitene kadar acı çekiyorum. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, dönemsel bir sıkıntı olabilir mi? Yaşayanınız var mı? Lütfen cevap verin :30:

yeterince uyarılmıyor olabilirsiniz ön sevişmeyi uzun tutun yada kayganlaştırıcı kullanının yada en temizi prez...

yeterince uyarılmıyor olabilirsiniz ön sevişmeyi uzun tutun yada kayganlaştırıcı kullanının yada en temizi prez...

Kayganlaştırıcı kullandık başlarda memnun kaldık ama ondan sonra da bir anda kuruma yapıyor bir de yapış yapış oluyor her yer :17:
Prezervatifte kullanıyoruz. Anlamadım ki nedir bu dönemsel herhalde

Kayganlaştırıcı kullandık başlarda memnun kaldık ama ondan sonra da bir anda kuruma yapıyor bir de yapış yapış oluyor her yer :17:
Prezervatifte kullanıyoruz. Anlamadım ki nedir bu dönemsel herhalde

belkide dönemseldir siz gene kullanmaya devam edin kayganlaştırıcı kafanızdan kurudugunuzu çıkarttın tamamemn olaya odaklanın ve münkün oldugu sürece ön sevişmeye fazla zaman ayırın

belkide dönemseldir siz gene kullanmaya devam edin kayganlaştırıcı kafanızdan kurudugunuzu çıkarttın tamamemn olaya odaklanın ve münkün oldugu sürece ön sevişmeye fazla zaman ayırın

Şu ön sevişme olayını erkeklerin kafasına vura vura sokmak lazım

Şu ön sevişme olayını erkeklerin kafasına vura vura sokmak lazım

:) dogru söylüyorsun onlar direk içerisi peşinde ama şunu bilmiyorlar ki sevişmenin asıl zevk veren aşaması ön sevişmedir bunu anlamazlar yada işlerine gelmez bundan dolayıda kaıdn kurudumu yada orgazm olmadı mı kadın suçlu olur yazık bu düşüncedeki erkeklere... bak ben sadece ilk hafta kuruluk yaşadım ozamanda ne yapacagımı bilmedigimden yaşadım şimdi hiç böyle bir sorunum yok hatta sinir bozucu derecede ıslaklık oluyor bile diyebilirim kafana takma odaklan o zamana

:) dogru söylüyorsun onlar direk içerisi peşinde ama şunu bilmiyorlar ki sevişmenin asıl zevk veren aşaması ön sevişmedir bunu anlamazlar yada işlerine gelmez bundan dolayıda kaıdn kurudumu yada orgazm olmadı mı kadın suçlu olur yazık bu düşüncedeki erkeklere... bak ben sadece ilk hafta kuruluk yaşadım ozamanda ne yapacagımı bilmedigimden yaşadım şimdi hiç böyle bir sorunum yok hatta sinir bozucu derecede ıslaklık oluyor bile diyebilirim kafana takma odaklan o zamana

Ön sevişmeyi ne kadar kısa tutarlarsa o kadar kar etmiş gibi hissediyorlar halbuki kadının ilişkiye bedenen de hazır olması gerek.

çokk affedersiniz ama bu vajinusmus oldumuzu nasıl anlayabiliyoruz ? düğünüme az bi zaman kaldı bunu doktor kontrolünden mi anlıyoruz yoksa ilşki sırasındamı belli olur

canım hiç bi şekilde düğünden önce anlayamazsın, tabi nişanlınla o derece yakınlaşmadıysan:17::17:
sen bunlara kafayı takma, ilk gece rahat ol, kasma, herşey normal olucak, acıcak korkusu da olmasın acı falan yok, kan da oluk oluk akmıyor :1::1::1: beni korkutan bunlar olmuştu:23:
inşallah herşey normal gider ilk gecen ziyan olmaz:16::16::16::16:

çokk affedersiniz ama bu vajinusmus oldumuzu nasıl anlayabiliyoruz ? düğünüme az bi zaman kaldı bunu doktor kontrolünden mi anlıyoruz yoksa ilşki sırasındamı belli olur

vajinismusu hemen aklından çıkartmalısın kendi kendini hasta edeceksin sen dügününe odaklan unut bunları ilk gecene odaklan böyle bir sorunun olup olmadıgını zaten ozaman anlarsın sen dügün gecesi çevrendekilerin diyecekleri uydur buydur şeyleri dinleyip telaş yapma rahatça atlatırsın

Öncelikle ikimizinde başı sağolsun.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Değerli cevabın için çok ama çok teşekkür ederim. Benim gebeliğimde bir sıkıntı yoktu ilişki yasağımda yoktu çok sık olmamak şartıyla. O zamanlar hamilelikten olduğunu düşünmüştüm ama hala devam edince benim de canım sıkılmaya başladı.. Prezervatif kullanıyoruz canım hem enfeksiyon için hem de ben yeni bir bebeğe hazır değilim :50:
saol canım Allah razı olsun napalım kısmet değilmiş..ama dediğim gibi aynı seyler bendede oldu rahat ol kafanı rahat tut acıyack düşüncesiyle oldunmu daha cok oluyor..ayrıca yumurtalama dönemine yaklaştığında daha da ii oluyo yani şuanda senin normal bence benm bile daha yeni yni takma kafana...

canım hiç bi şekilde düğünden önce anlayamazsın, tabi nişanlınla o derece yakınlaşmadıysan:17::17:
sen bunlara kafayı takma, ilk gece rahat ol, kasma, herşey normal olucak, acıcak korkusu da olmasın acı falan yok, kan da oluk oluk akmıyor :1::1::1: beni korkutan bunlar olmuştu:23:
inşallah herşey normal gider ilk gecen ziyan olmaz:16::16::16::16:

:1::1: banada hep öyle diyolar o acıyı unutamıcaksın çok acıcaak kanaman 3 gün sürücek neden balayı ayarladınız felan diye
inşallaaah ziyan olmaz:1: yok çok fazla yakınlaşmadık hiç o yöneldi ama ben itekledim hep :1::1:

vajinismusu hemen aklından çıkartmalısın kendi kendini hasta edeceksin sen dügününe odaklan unut bunları ilk gecene odaklan böyle bir sorunun olup olmadıgını zaten ozaman anlarsın sen dügün gecesi çevrendekilerin diyecekleri uydur buydur şeyleri dinleyip telaş yapma rahatça atlatırsın

teşekkür ederim ilginizz içinn :16: umarımm rahat olur dediğiniz gibi :)

teşekkür ederim ilginizz içinn :16: umarımm rahat olur dediğiniz gibi :)

rica ederim ne yaptım ki rahat olamayacagınız bir durum yok öyle düşünüldügü gibi zorlu bir durum degil o gece. kişiden kişiye biraz fark ediyor sadece siz yapmanız gerekenleri dogru kişiden ögrenmeye bakın mutlu olursun umarım

:1::1: banada hep öyle diyolar o acıyı unutamıcaksın çok acıcaak kanaman 3 gün sürücek neden balayı ayarladınız felan diye
inşallaaah ziyan olmaz:1: yok çok fazla yakınlaşmadık hiç o yöneldi ama ben itekledim hep :1::1:

öyle diyenlerin zihniyetine..... neyse sustummm bu konuda çok hassasım maalesef:50::50:
ne 3 günü ne 5 günü, sanki katliam yapıyoruz ya, sakın inanma ben yaşamış biri olarak uyarıyom gerçekten acımadı da, kanaması da öyle çokkkk olmadı, banada neler dendi yok üstüne oturamazsın günlerce yatarsın:27::27: heyy allahım yaa:36:

Back
X