Evli bayanlara soru, e ve ailesi hakknda

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkeklerin hepsi aynı

tatlim oncelikle bahsettigin insana asik olmadigini soyluyorsun, insanin asik olmadigi biriyle bir omur gecirebilmesi mumkun mu sence? sorunun cevabi cok acik, asla ve asla mumkun degil. asik olup evleniyorsun, aradan 2-3 yil geciyor ve ask sevgiye donusuyor ciftler arasinda...eger ask sevgiye donusuyor ve esinle guzelce gecinip gidebiliyorsan evlilik devam ediyor...ama kisiligini sevdigin bir adamla evlendiginde, omrun boyunca onun kisiligine, karakterine vs. olan sevginle beraber koca bir hayat gecirebilecek misin? sanmiyorum...asksiz, sevgisiz evlilik yurumez...tut ki kisiligine, yasam tarzina hayran oldugun bir adamla evlendin diyelim, bir gun karsina asik olabilecegin birinin cikacagini dusunmuyor musun? belki karsina asik olacagin, tum samimiyetliyle seni seven biri cikacak, o zaman asik olmadigin biriyle evlendigine pisman olmayacak misin? keske evli olmasaydim, iste benim hayat arkadasim olmasi gereken kisi aslinda bu adam demeyecek misin? mutlaka diyeceksin bence...bi de su konuyu da dusun...o bahsettigin( yani kendi isini yapiyor ama borcu var falan dedigin kisi) kisiyle kendini ayni yatakta hayal edebiliyor musun? evlilikte cinsellik te cok onemli bunu unutma...dusunuyorum da eger esimi sevmeseydim onunla cinsel birliktelik yasamak iskence gibi olurdu, duygusal olarak pek birseyler hissetmedigin biriyle cinsel birliktelik yasamanin nasil birsey olacagini tahmin edebiliyor musun? gerci benimde boyle bir deneyimim olmadi ama evlilikte sevgisiz bir cinsellik hayati dusunumiyorum, cok kotu olsa gerek...yani her gece o adamla ayni yatakta uyuyacaksin, bos vakitlerini o adamla gecireceksin, o adamla cinsel birliktelik yasayacaksin ama ona cok da asik olmayacaksin ya da kisiligini, yasam tarzini, hal ve haraketlerini begeneceksin ve bu hislerin sana uzun yillar Allah izin verirse de bir omur evlilik hayatinda mutlu olmana yetecek mi? bunlari iyice dusun, olc tart...bahsettigin adamin para sikintilari falan zamanla gecer, onlar onemli degil. once dusunmen gereken o insana karsi ne hissettiklerin...o sana dokundugunda ne hissediyorsun? mesela elini tutuyorsa ya da sariliyorsa icin titrer gibi olmuyor mu, kendi mutlu hissetmiyor musun, heyecanlanmiyor musun? eger bunlar oluyorsa ne ala, karsindaki insana bos degilsin demektir ama hissetmiyorsan evlilik hic mi hic mantikli degil...sadece hayat arkadasi istemekle evlilik dusunulmez ki...bi soyle hayal et : ''ben bu adamla ayni yastiga bas koycam, gecem gunduzum beraber gececek, bebisler yapicam :emir_bebek: , bir de ailesini bizim yasadigimiz sehire getirecek hatta ve hatta bizim evimize yakin yerden ev tutacak...yani sadece esimle degil onun ailesiyle de iyi gecinmem, anlasmam gerekecek''...ne dusunuyorsun?????? yapabilir misin? ben kendi fikrimi eklemek istiyorum, mantikli gelmiyor bana cok sevmedigin biriyle evlenmek...ki ne kadar seversen sev evlilik cok zor, cok agir...cok emek istiyor...ama isin icinde sevgi varsa gogus geriyorsun zorluklara, cunku karsindaki insanla mutlu olmak istiyorsun...ama bunun yaninda sevgi de herseye yetmiyor, bir de esinle anlasabilmen de cok onemli...esim ve ben cok zit insanlariz o yuzden bazen oyle zamanlar oluyor ki o aranizdaki sevgi anlasmazliklarin yaninda sonuk bir his olarak kaliveriyor...sevginin herseye yetmedigini de oyle zamanlarda anliyorsun :hulya: ben kendi icimden gecenleri, tecrubelerimden yola cikarak yazdim tatlim, sana mantikli gelir gelmez olarasini bilmiyorum...benim dusuncelerim boyle...yalniz o adamin ailesine bu kadar duskun olmasi seni hic endiselendirmiyor mu? merak ettim sadece...tabii ki herkes ailesine cok duskundur ama o zaman sen de kendi aileni al kendi evinin yakinina yerlestir mantikli mi yani? ben birbirleriyle iyi anlasan gelin-kaynana-kayinpeder pek gormedim yani bu konuda akillica davran derim...genelde aileler ciftler evlenmeden once melek gibi gorunseler bile ciftler evlenince cadiya donusebiliyorlar cunku kaydirigubbakcemile3 bir de sunu eklicem, memleketin neresi bilmiyorum ama buyuk bir sehirden ayrilip da insanin kucuk yerlere adapte olmasi zor oluyor genelde...memlekete donersen zorluk ceker misin bu konuda?

kopmayacagini zannetmiyorum
ben de cok asik degilim ama senden iyisini nerde bulucam dedi
ama ben istemezsem de pesimden kosmaz, baskasini bulur evlenirmis

sana bunlari soyleyen bi adamla evlenmeyi nasil dusunursun ben anlamis degilim!!! sakin yapma!!! evlilik oyun degil ki...zaten birbirinize asik degilsiniz, birbirinizi evlenince sevemezseniz 1-2 yil sonra ayriligi dusunmeye baslarsiniz...hem adam acik acik cok asik degilim diyor sana. sen karsindaki insan boyle soylediginde kotu hissetmiyor musun? yani adam ya sen olursun ya baskasi fark etmez diyor, mantiga bak! tamamen hatali bir evlilik olur bu...

tatlim oncelikle bahsettigin insana asik olmadigini soyluyorsun, insanin asik olmadigi biriyle bir omur gecirebilmesi mumkun mu sence? sorunun cevabi cok acik, asla ve asla mumkun degil. asik olup evleniyorsun, aradan 2-3 yil geciyor ve ask sevgiye donusuyor ciftler arasinda...eger ask sevgiye donusuyor ve esinle guzelce gecinip gidebiliyorsan evlilik devam ediyor...ama kisiligini sevdigin bir adamla evlendiginde, omrun boyunca onun kisiligine, karakterine vs. olan sevginle beraber koca bir hayat gecirebilecek misin? sanmiyorum...asksiz, sevgisiz evlilik yurumez...tut ki kisiligine, yasam tarzina hayran oldugun bir adamla evlendin diyelim, bir gun karsina asik olabilecegin birinin cikacagini dusunmuyor musun? belki karsina asik olacagin, tum samimiyetliyle seni seven biri cikacak, o zaman asik olmadigin biriyle evlendigine pisman olmayacak misin? keske evli olmasaydim, iste benim hayat arkadasim olmasi gereken kisi aslinda bu adam demeyecek misin? mutlaka diyeceksin bence...bi de su konuyu da dusun...o bahsettigin( yani kendi isini yapiyor ama borcu var falan dedigin kisi) kisiyle kendini ayni yatakta hayal edebiliyor musun? evlilikte cinsellik te cok onemli bunu unutma...dusunuyorum da eger esimi sevmeseydim onunla cinsel birliktelik yasamak iskence gibi olurdu, duygusal olarak pek birseyler hissetmedigin biriyle cinsel birliktelik yasamanin nasil birsey olacagini tahmin edebiliyor musun? gerci benimde boyle bir deneyimim olmadi ama evlilikte sevgisiz bir cinsellik hayati dusunumiyorum, cok kotu olsa gerek...yani her gece o adamla ayni yatakta uyuyacaksin, bos vakitlerini o adamla gecireceksin, o adamla cinsel birliktelik yasayacaksin ama ona cok da asik olmayacaksin ya da kisiligini, yasam tarzini, hal ve haraketlerini begeneceksin ve bu hislerin sana uzun yillar Allah izin verirse de bir omur evlilik hayatinda mutlu olmana yetecek mi? bunlari iyice dusun, olc tart...bahsettigin adamin para sikintilari falan zamanla gecer, onlar onemli degil. once dusunmen gereken o insana karsi ne hissettiklerin...o sana dokundugunda ne hissediyorsun? mesela elini tutuyorsa ya da sariliyorsa icin titrer gibi olmuyor mu, kendi mutlu hissetmiyor musun, heyecanlanmiyor musun? eger bunlar oluyorsa ne ala, karsindaki insana bos degilsin demektir ama hissetmiyorsan evlilik hic mi hic mantikli degil...sadece hayat arkadasi istemekle evlilik dusunulmez ki...bi soyle hayal et : ''ben bu adamla ayni yastiga bas koycam, gecem gunduzum beraber gececek, bebisler yapicam :emir_bebek: , bir de ailesini bizim yasadigimiz sehire getirecek hatta ve hatta bizim evimize yakin yerden ev tutacak...yani sadece esimle degil onun ailesiyle de iyi gecinmem, anlasmam gerekecek''...ne dusunuyorsun?????? yapabilir misin? ben kendi fikrimi eklemek istiyorum, mantikli gelmiyor bana cok sevmedigin biriyle evlenmek...ki ne kadar seversen sev evlilik cok zor, cok agir...cok emek istiyor...ama isin icinde sevgi varsa gogus geriyorsun zorluklara, cunku karsindaki insanla mutlu olmak istiyorsun...ama bunun yaninda sevgi de herseye yetmiyor, bir de esinle anlasabilmen de cok onemli...esim ve ben cok zit insanlariz o yuzden bazen oyle zamanlar oluyor ki o aranizdaki sevgi anlasmazliklarin yaninda sonuk bir his olarak kaliveriyor...sevginin herseye yetmedigini de oyle zamanlarda anliyorsun :hulya: ben kendi icimden gecenleri, tecrubelerimden yola cikarak yazdim tatlim, sana mantikli gelir gelmez olarasini bilmiyorum...benim dusuncelerim boyle...yalniz o adamin ailesine bu kadar duskun olmasi seni hic endiselendirmiyor mu? merak ettim sadece...tabii ki herkes ailesine cok duskundur ama o zaman sen de kendi aileni al kendi evinin yakinina yerlestir mantikli mi yani? ben birbirleriyle iyi anlasan gelin-kaynana-kayinpeder pek gormedim yani bu konuda akillica davran derim...genelde aileler ciftler evlenmeden once melek gibi gorunseler bile ciftler evlenince cadiya donusebiliyorlar cunku kaydirigubbakcemile3 bir de sunu eklicem, memleketin neresi bilmiyorum ama buyuk bir sehirden ayrilip da insanin kucuk yerlere adapte olmasi zor oluyor genelde...memlekete donersen zorluk ceker misin bu konuda?

tesekkurler emegine oncelikle
dedigin gibi karakterlerin uyusmasi cok onemli yoksa gelip gecici asklar adi ustunde
ben birbirimize cok benzedigimizi dusunmustum, cok asiri bi sevgi olmasa da anlasiyorduk, zaten zit giden inatci bi tip degil, yani iyi anlasiriz diye dusundum. Biz 1 senedir arkadas olarak devam ettik, ben ona karsi duygusal biseyler hissedemedim. Sonra dusundum ki acaba hep arkadas olarak baktigim icin olabilir mi yani sevmeyi denesem. Tabi duygusallik hissetmememin de sebepleri vardi, cekim yoktu. Simdi denemeyi istedim iste.

Neyse ailesi konusuna gelince de direkt ailesi burda olsaydi ki cogu evlenen kisinin oyle olmuyor mu yani ha ordan getirmis ha burda yasiyorlardi. Yani evlenecegim kisinin ailesi uzak olsun diye bi kriter arayamam sonucta. Ailesini yasadigi sehre getirecek olmasi beni cok ta urkutmuyor..Zaten duzenini kurunca getirmeyi dusunuyormus mutlaka. Bu yuzden evlenmedim diyelim sonra baskasiyla tanistim, onun ailesi zaten burda yasiyor olcak mesela ne anlami kaldi...

Memleket konusunda da memleketim kucuk bi yer degil, nasil bir zorluk cekerim bilmiyorum ama buyuk sehrin avantaji da pek yok bana sonucta Ankara gibi bi yerde yasiyorum, cok ta renkli bi sehir sayilmaz.

sana bunlari soyleyen bi adamla evlenmeyi nasil dusunursun ben anlamis degilim!!! sakin yapma!!! evlilik oyun degil ki...zaten birbirinize asik degilsiniz, birbirinizi evlenince sevemezseniz 1-2 yil sonra ayriligi dusunmeye baslarsiniz...hem adam acik acik cok asik degilim diyor sana. sen karsindaki insan boyle soylediginde kotu hissetmiyor musun? yani adam ya sen olursun ya baskasi fark etmez diyor, mantiga bak! tamamen hatali bir evlilik olur bu...

amacim onu korumak degil ama umursamaz bi tavir icinde soylemiyor bunlari aslinda demek istedigi ben deli divane asik degilim, zaten ask la degil de hem sevgi hem de mantikla evlenmek istiyorum demek istiyor. Farketmez seklinde degil de eger sen beni istemezsen ben uzulmek istemiyorum o yuzden kendimi olumsuza hazirladim, sonucta ben evlenmek istiyorum, aile kurmak istiyorum demek istedi tam olarak.

Diyelim ki sizle evlenmek isteyen biri var. Inancli, durust biri, meslegi de guzel. Kendi isi var birkac ortakla ancak isleri iyi gitmiyor ve para kazanamiyorlar 1-2 senedir, borc yapmis 10 kusur milyar kadar. Birkac ay daha sure bicmisler kendilerine, isler kotu giderse isi birakip sabit maasli ozel sirkette ise girecek, isler biraz duzelirse de devam edecek. Ancak isyeri kendilerinin oldugu icin heray para kazanmalari da garanti degil bu arada. Bunun yaninda baska bir ise girerse de bir sure yani 1-2 sene borc odeyecek, maasinin bir bolumuyle. Geri kalani hayli hayli yeter diyor

Ayni sehirde calisiyorsunuz ancak aileleriniz ayri sehirlerde. Yani sizin aileniz baska yerde, onun ailesi baska. Erkek tek cocuk ve diyor ki ben ailemi bu sehre getirecegim evlenince, onlari yalniz birakamam diyor. Geldiklerinde de yakin semtlerde otururuz diyor.

Diger taraftan, memleketinizden bir is teklifi aldiniz. Buyuk sehirde yasiyorsunuz su anda, memleketiniz daha kucuk bir sehir. Bulundugunuz sehirde isinizden memnunsunuz ancak orasi da rahat ve is teklifinin maasi da iyi. Ayrica burada bu kisiyle evlenmezseniz tekrar baska biriyle evlenme ihtimaliniz, denginizi bulma ihtimaliniz memleketinize gore daha dusuk.

Ayrica deliler gibi de asik durumda degilsiniz, ancak karakterini, durust olusunu seviyorsunuz. Bu arada iyi bir isi olan, yillardir da buyuk sehirde tek yasayip ayaklari uzerinde duran birisiniz. Tek eksiginiz bir hayat arkadasi.

Bu durumda ne yapardiniz.

Deliler gibi seviyorsam bu evliliğe atlardım. Sevmiyorsam UZAK dururdum. Zaten evlenince borca giriyor insanlar kendileri için. Bir de zaten borçlu bir adamla evlenmek bazı şeyleri uzun vaadede öldürür.. :olmaz:

hofff sıkıntı bastı iyice napicami nereye gidecegimi bilemiyorum
neden bu kadar kararsızım ya, normalde herseyin mantikli olanini bulurum ama kendime gelince boyleyim

uzun lafın kısası gönlün yok
gönlün sevmiosa o adamla ömür gecmezz cnm

hofff sıkıntı bastı iyice napicami nereye gidecegimi bilemiyorum
neden bu kadar kararsızım ya, normalde herseyin mantikli olanini bulurum ama kendime gelince boyleyim

hakikatten yaaa... aşık değilim diyorsun. insan aşık olmadığı adamla neden evlenmek ister ki ? üstelik o da sana aynı şeyi söylemiş. Yaşınız kaç hiç bilmiyorum ama lütfen mantıklı olun. şöyle söyliyim size,

madem mantık evliliği yapmaya kalktınız, onca borcu olan sorunları olan adama evlenmek sizce mantıksal sınırları içerisinde birşeymi ? Borç ödenir geçer diyorsunuz. Şöyle düşünün, bugün milyonlarca ünv. eğitimi almış başarılı mezun arkadaşlar var. İŞSİZ geziyorlar !! Biri bana yalann desin. öyle değilmi ?

öyle !

arkadaşınız işini kapatıp özel sektöre bir şirkete girmek istiyormuş borçlarını kapatmak istiyormuş. Ya uzun süre iş bulamazsa ? Ya sadece sizin çalışmanız gerekse ve siz 6-7 sene boyunca borç ödemek zorunda kalsanız ? Tek tabanca olsa ? Bulduğu işte arkadaşınız yapamasa ve de tutunamasa ? Siz eğer çalışıyorsanız ya sizin işiniz bozulsa ?

Burada var olan borçlardan bahsediliyor. Ne kadar sıkıntılı birşey. Tüm bu süpriz gelişmeler yaşanabilir. Hep en kötüsünden yola çıkmanız gerekiyor.
Siz gerçekten kuru kupkuru soğana razı olacakmısınız ?

Peki hadi bu mantık evliliği, tüm bu zorluklarla beraber sevmediğiniz adamla uzun vaadede nasıl mutlu olacaksınız ? Deli gibi sevseniz, aşık olsanız katlanırsınız derim.

Dünyada başka iyi helal süt emmiş erkek kalmamış gibi davranmayın lütfen. Mantıklı bir insana benziyorsunuz. Ama her nedense bu durumda geçici bir körlük yaşıyorsunuz gibi. Siz bence büyük boşluktasınız. Bu boşlukta başka iyi birisi ile tanışamayacağınızı düşünüyorsunuz. Sorun da buradan kaynaklanıyor.

Yapmayın etmeyin, gençsiniz. O arkadaşınız illaki evlenmek istiyorsa önce biraz kendini düzeltsin.

Ne demek aşık değilim senle olmazsa başkası ile olur ?
Yaww siz burada evlenmiş olmak için mi evleniceksiniz ? yapmayın lütfenn. yapmayın...:olmaz:

okuduklarıma inanamıyorum bazen.. doğru kararı vermeniz dileği ile..

hakikatten yaaa... aşık değilim diyorsun. insan aşık olmadığı adamla neden evlenmek ister ki ? üstelik o da sana aynı şeyi söylemiş. Yaşınız kaç hiç bilmiyorum ama lütfen mantıklı olun. şöyle söyliyim size,

madem mantık evliliği yapmaya kalktınız, onca borcu olan sorunları olan adama evlenmek sizce mantıksal sınırları içerisinde birşeymi ? Borç ödenir geçer diyorsunuz. Şöyle düşünün, bugün milyonlarca ünv. eğitimi almış başarılı mezun arkadaşlar var. İŞSİZ geziyorlar !! Biri bana yalann desin. öyle değilmi ?

öyle !

arkadaşınız işini kapatıp özel sektöre bir şirkete girmek istiyormuş borçlarını kapatmak istiyormuş. Ya uzun süre iş bulamazsa ? Ya sadece sizin çalışmanız gerekse ve siz 6-7 sene boyunca borç ödemek zorunda kalsanız ? Tek tabanca olsa ? Bulduğu işte arkadaşınız yapamasa ve de tutunamasa ? Siz eğer çalışıyorsanız ya sizin işiniz bozulsa ?

Burada var olan borçlardan bahsediliyor. Ne kadar sıkıntılı birşey. Tüm bu süpriz gelişmeler yaşanabilir. Hep en kötüsünden yola çıkmanız gerekiyor.
Siz gerçekten kuru kupkuru soğana razı olacakmısınız ?

Peki hadi bu mantık evliliği, tüm bu zorluklarla beraber sevmediğiniz adamla uzun vaadede nasıl mutlu olacaksınız ? Deli gibi sevseniz, aşık olsanız katlanırsınız derim.

Dünyada başka iyi helal süt emmiş erkek kalmamış gibi davranmayın lütfen. Mantıklı bir insana benziyorsunuz. Ama her nedense bu durumda geçici bir körlük yaşıyorsunuz gibi. Siz bence büyük boşluktasınız. Bu boşlukta başka iyi birisi ile tanışamayacağınızı düşünüyorsunuz. Sorun da buradan kaynaklanıyor.

Yapmayın etmeyin, gençsiniz. O arkadaşınız illaki evlenmek istiyorsa önce biraz kendini düzeltsin.

Ne demek aşık değilim senle olmazsa başkası ile olur ?
Yaww siz burada evlenmiş olmak için mi evleniceksiniz ? yapmayın lütfenn. yapmayın...:olmaz:

okuduklarıma inanamıyorum bazen.. doğru kararı vermeniz dileği ile..

Soylediklerinizin cogu dogru. Is konusu ise yanlis, is bulamama riski pek yok bizim meslekte su anda cok sukur, turkiyenin en iyi unv den birini bitirdik bir de master i var, is tecrubesi de yani o konuda tehlike yok...

Ancak konu bu degil zaten ben de kendimin farkina vardim yani baska da bulamam, o da evlenir sonra uzulurum diye dusundum galiba. Aslinda hic te boyle mantikta dusunecek biri degilim, meslegim var, yasimdan cok daha genc gosteren guzel oldugu soylenen bi kizim..Ancak sanirim uzun suredir karsima kimse cikmamasindan dolayi telasa kapildim ve elimdeki firsati degerlendirmek istedim. Kendimi analiz edersem en acimasiz haliyle durum bu...

Bahsettigim gibi daha farkli ortamlara girme, hayatima renk katma, kendimi yalniz hissetmeme amaciyla memlekete donme dusuncem var, orda da isim hazir, bu konuda ne yapmaliyim acaba gidersem pisman mi olurum gibi dusuncelerim var. Burdaki isimden de memnunum cunku

ben böyle bir evliliği uzun ömürlü mutlu huzurlu göremedim malesef...çünkü bence heyecanı olmadan bi evlilik yapıcaksınız.düşünsenize o giydiğiniz bembeyaz gelinliği insan hayatı boyunca mutlu olucağı çok ama çok sevdiği insana giymek ister...böyle bi evlilikte belki hiçbir anlamı olmuycak sizin için...bence evlilik konusunda hiç acele etmeyin...eğer bu dünyada siz varsanız sizin gibi birisi de mutlaka vardır. karar sizin ama pişman olmayın ilerde bence...:)

canim yazdiklarini okudum ama bana hala bu kisiyle evlenmeyi dusunmen cok mantiksiz geliyor...sevmiyorsun bir kere...sevmiyorsun...daha ne dusunuosun ki? tamam yasim geciyo, ayrica bu kisi de benim kafamdaki kriterlere uygun biri diosun ama asksiz sevgisiz evlilik nasil yapilir bunu bilmiorm...belki bu sorunun cevabini mantik evliligi yapmis olanlar verebilir :hulya:

aşık değılsen bu kadar sorunu göze almaya değmez...

arkadaslar cok tesekkur ederim yazdiklariniza
evlenmekten vazgectim ben hata yaptigimi anladim
memlekete gitme konusu var bir de hala kararsizim, biseyler soyleyin

yalniz yasamayaa alistigin icin belki aileyle olmak ilk zamanlar zor gelebilir..is durumunu da sen cok daha iyi bilirsin.bulundugun yerden daha asagi konumda mi yoksa uzerinde mi??cv de bu tarz seylere dikkat edilebiliyorlar..buyuk sehirde yasayan evlenmemis cok duzgun erkek arkadaslarimiz da var..olumsuz dusunmemek lazim bu konuda da..:hulya:

sen memurluktan bahsetmişsin..sen kpss ile mi atandın oraya..eğer öyle ise sözleşmeli olsada git ,sonra bir daha sınava girersin memur olursun..özel sektör zor....devlet her zaman en iyisi
böyle olmasa bile ailenin yanı en yisi.yemeğin hazır,temizlik ,kira vs derdi yok.para biriktirebilirsin..

ya yanlış anlama ama bu konuyuda görünce bir şeyi fark ettim; tek amacın evlilik..
memlekete dönmek isteneninde altında bu sebep var..kendin söyledin orada kıymete binerim fln diye..
var olmayan bir erkek uğruna bu kdr büyük bir degisim bana mantıksızlık geliyor..
daha ortada fol yok yumurta yok belki orada da birini bulamiycaksin?veya ailenin bulduğunu da sevemiyceksin?
Yasin 29 biraz acele davranmiyomusun bazı seyler için???

ya yanlış anlama ama bu konuyuda görünce bir şeyi fark ettim; tek amacın evlilik..
memlekete dönmek isteneninde altında bu sebep var..kendin söyledin orada kıymete binerim fln diye..
var olmayan bir erkek uğruna bu kdr büyük bir degisim bana mantıksızlık geliyor..
daha ortada fol yok yumurta yok belki orada da birini bulamiycaksin?veya ailenin bulduğunu da sevemiyceksin?
Yasin 29 biraz acele davranmiyomusun bazı seyler için???

hem evlilik hem de basit, mutlu bi hayat kurmak, ailenin yaninda olmak, cocugum olursa ilerde hic olmazsa birakacak bi annem olsun, kardesim de orda, burada da kimsem yok, evli olup ta calisan olarak zor olabilir hickimsem olmadan, bunlari dusundum iste

yas 29 evet ama gec bile kaldigimi dusunuyorum

Back
X