Eskiden kadınlar evde durur erkekler çalışır eve ekmek getirirdi. Bu yüzden evin tüm işini, çocuğun bakımını, yemeğini kadın yapardı, para kazanmak ise erkeğin göreviydi. Bu çiftler arası eşit bir dağılımdı. Ama artık kadınlar da çalışıyor ve ben karı koca çalışılan evde, işler kadının görevidir düşüncesine tahammül edemiyorum. Kadın hem para kazanacak, hem ev işini, yemeği, çocuğun bakımını yapacak.. Sonra kadınlar neden erken çöküyor, kadınlar neden bu kadar çabuk depresyona giriyor, neden kadınlar öbür tarafa erken gidiyor, vay kadınlar neden erkeklerini mutlu edemiyor. Yok anacım feminizm değil bu, insaniyet !Kadinlar temizlik, yemek vs birsürü is yapip üstüne birde ise gitmelerini anlamiyorum.
Biz on is yapip birde ise kosusturcakmisiz. Erkekler sadece bir ise gidip geliyor hayatlari hos..
hatta aralarinda ise gitmeyenler var.. Allah caliskan olmayan erkeklerden korusun bizi!
Cok mu feministim ben yaaama hakli degilmiyim sizce?
Erkegim ev islerinde yardim eder bende calisirim diyen bayanlarida hic anlamiyorum..
erkegin yardim etmesi ne kadar olabilir? bir süpürge calistirirlar en fazla.. el aliskanliklari bile yok ..
arkasindan yine temizlemek zorunda kalirsiniz.. iciniz rahat etmez.
Hele calisan bayan istiyorum diye bas bas bagiran erkekler yokmu
sinir oluyorum!
Biz ayni anda on is halledelim popomuzden terler aksin
kalkmis adam sadece bir ise gidip geliyor düzenli saatte baska yaptigi birsey yok
ama karisinin calismasini istiyor.
Haa birde koca parasi yemem diyen hanimlar var..
Niye yemiyorsun? Kocan o senin.
Bu eziklik degil!
Kocaniz hic diyor mu ben esimin yaptigi yemekleri yemem kendim yaparim kendim yerim?
Yooo afiyetle yiyor ...
Tabi maddi durum konusuda var. Durum kötüyse hanim yardimci olur
kücük bir ek is yapar eve katkisi olur tabiki.
Ama eve ekmek getiren erkek olmali bence.
offf daha diyecek cok sey var cok örnek var ama simdilik bukadar
sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum
Kadinlar temizlik, yemek vs birsürü is yapip üstüne birde ise gitmelerini anlamiyorum.
Biz on is yapip birde ise kosusturcakmisiz. Erkekler sadece bir ise gidip geliyor hayatlari hos..
hatta aralarinda ise gitmeyenler var.. Allah caliskan olmayan erkeklerden korusun bizi!
Erkegim ev islerinde yardim eder bende calisirim diyen bayanlarida hic anlamiyorum..
erkegin yardim etmesi ne kadar olabilir? bir süpürge calistirirlar en fazla.. el aliskanliklari bile yok ..
sinir oluyorum!
kalkmis adam sadece bir ise gidip geliyor düzenli saatte baska yaptigi birsey yok
Bu eziklik degil!
Kocaniz hic diyor mu ben esimin yaptigi yemekleri yemem kendim yaparim kendim yerim?
Yooo afiyetle yiyor ...
Benim ailemde ev kızı arayan erkekler var sırf bu yazdiklarimiz için....Mesela abim ev kızı aradığını söyler....Evdekilere kalsa çalışan gelin isterler ama muhtemelen....Kadinlar temizlik, yemek vs birsürü is yapip üstüne birde ise gitmelerini anlamiyorum.
sinir oluyorum!
Bu eziklik degil!
Yooo afiyetle yiyor ...
Siz ev hanımı olmayi erkeği somurmek parazit olarak yaşamak olarak mi görüyorsunuz ? Benzetmeniz hiç hoş olmamış bence....Neden kendinize saygı duyulmasıni beklerken siz çalışan kadınlara saygı duymuyorsunuz anlamıyorum.
Evet bana göre çalışmayan kadın eziktir
Sen burada ne konusursan konuş ..
Ben ve milyonlarca insanın düşüncesi bu..
Erkeği sömürmek parazit gibi yapişmak bana göre değil. .
Neden kendinize saygı duyulmasıni beklerken siz çalışan kadınlara saygı duymuyorsunuz anlamıyorum.
Evet bana göre çalışmayan kadın eziktir
Sen burada ne konusursan konuş ..
Ben ve milyonlarca insanın düşüncesi bu..
Erkeği sömürmek parazit gibi yapişmak bana göre değil. .
Evet haklısın, herkesin kendine göre tercihleri olur...Diğer tercih yapanları elestirmemek lazim bence....Hayı yani 4 sene bir tarafımda boza pişmiş, liseden beri hayalini kurduğum meslek.
Neden çalışmayayım
Feministlikle alakası yok bunun
Çalışan kadınlar ya da çalışmayan kadınları neden bir insan dert eder o da ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?