Yok ben bir ev hanımı olarak çalışan hanımlara bir şey demiyorum da siz niye ev hanimlarinin çocuğuna kadar dil uzattiniz.Goren de astronotsun uzayda keşif yapıyorsun sanar.Anladik meslek sahibisin,çalışıyorsun.Eeeee...Ne yapalım yani önünde secdeye mi gelelim.Çözümü buldum canım
Yardımcı aldım sorun bitti..
Sen ne dersen de benim düşüncem o yönde olduğu şekilde. .....
Yani arkadaslar isteyen çalışır isteyen ev hanımı olur kimse kimseyi yargilayamaz....Ne ev hanımına ise yaramaz diyemez...Ne de çalışana çamur atamaz....İkisinin kendine göre artilari var....
Çalışan kadin ile çalışmayan kadin arasındaki tek fark sadece Para....
Bunun için para isteyen erkekler çalışan kadin ister....
Ama cocugum yaban ellerde büyümesin,eşim annelik yapsın,eve geiitigimde eşim kapıyı açsın ,huzurlu olayım vs diyen ev hanımı tercih eder....
Her ikisine de saygi duymak lazim....
Yani arkadaslar isteyen çalışır isteyen ev hanımı olur kimse kimseyi yargilayamaz....Ne ev hanımına ise yaramaz diyemez...Ne de çalışana çamur atamaz....İkisinin kendine göre artilari var....
Çalışan kadin ile çalışmayan kadin arasındaki tek fark sadece Para....
Bunun için para isteyen erkekler çalışan kadin ister....
Ama cocugum yaban ellerde büyümesin,eşim annelik yapsın,eve geiitigimde eşim kapıyı açsın ,huzurlu olayım vs diyen ev hanımı tercih eder....
Her ikisine de saygi duymak lazim....
Yok ben bir ev hanımı olarak çalışan hanımlara bir şey demiyorum da siz niye ev hanimlarinin çocuğuna kadar dil uzattiniz.Goren de astronotsun uzayda keşif yapıyorsun sanar.Anladik meslek sahibisin,çalışıyorsun.Eeeee...Ne yapalım yani önünde secdeye mi gelelim.
Kadinlar temizlik, yemek vs birsürü is yapip üstüne birde ise gitmelerini anlamiyorum.
Biz on is yapip birde ise kosusturcakmisiz. Erkekler sadece bir ise gidip geliyor hayatlari hos..
hatta aralarinda ise gitmeyenler var.. Allah caliskan olmayan erkeklerden korusun bizi!
Cok mu feministim ben yaaama hakli degilmiyim sizce?
Erkegim ev islerinde yardim eder bende calisirim diyen bayanlarida hic anlamiyorum..
erkegin yardim etmesi ne kadar olabilir? bir süpürge calistirirlar en fazla.. el aliskanliklari bile yok ..
arkasindan yine temizlemek zorunda kalirsiniz.. iciniz rahat etmez.
Hele calisan bayan istiyorum diye bas bas bagiran erkekler yokmu
sinir oluyorum!
Biz ayni anda on is halledelim popomuzden terler aksin
kalkmis adam sadece bir ise gidip geliyor düzenli saatte baska yaptigi birsey yok
ama karisinin calismasini istiyor.
Haa birde koca parasi yemem diyen hanimlar var..
Niye yemiyorsun? Kocan o senin.
Bu eziklik degil!
Kocaniz hic diyor mu ben esimin yaptigi yemekleri yemem kendim yaparim kendim yerim?
Yooo afiyetle yiyor ...
Tabi maddi durum konusuda var. Durum kötüyse hanim yardimci olur
kücük bir ek is yapar eve katkisi olur tabiki.
Ama eve ekmek getiren erkek olmali bence.
offf daha diyecek cok sey var cok örnek var ama simdilik bukadar
sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum
Şaka yapmıyorum ya, Sana soruyorum o zamanHaydaa, şaka mı yapıyorsunuz? Çalışan kadınların kocaları paragöz mü oluyor? Çalışan kadınlar iyi annelik yapamıyor, kocasını karşılamıyor sanıyorsunuz herhalde. Gerçekten sizin gibi insanları anlamıyorum.
Ama siz feminizmi cok yanlis anlamissiniz...Cok mu feministim ben yaaama hakli degilmiyim sizce?
Yani herkesin kendi bilecegi iş her şeye yetisiyorum diyorsa çalışsın hanımlar.Ben kendi adıma çocuğuma ve eşime daha fazla vakti ayırmak istiyorum ve mesleğim olduğu halde çalışmıyorum.Aksama kadar kadın programı da izlemem, çocuğum da elinde salçalı ekmek sokaklarda gezmez yani.Hicte ezik hissetmiyorum kendime güvenim sonsuz bu yüzden de eşim bana son derece saygı duyar ve para istememe fırsat bırakmaz her şeyimiz ortaktir.He param bitince de isterim eşim benden akşamları yemek istemeye utanıyor mu?Kiskaniyorlar sanirim
Kendi cevremde öyle gözlemledim baska bir aciklamasi olamaz zaten..
Yani herkesin kendi bilecegi is calisip calismamak.
Sadece kadinlarimiz farkindami acaba ne kadar yük yüklendiklerini diye merak ettim..
Cunki hakikatten ev islerinde vs gercekten yardimci olabilecek erkek cok nadir görülür.
Kadinlar dörde bese ayriliyorlar..yok ev isidir yemektir cocuktur sonra üstüne is cikinca cikmaz bir hal aliyor hersey.
Şaka yapmıyorum ya, Sana soruyorum o zaman
İllada çalışan eş isterim diyen erkek ? Ne için istiyordur sence ?
Annelikten kastım şu, ister kabul edin ister etmeyin Anne sevgisinin yerini hiçbirşey alamaz,Sabah erken cikip akşam eve gelen bir anne , çocuğunu daha az görür ve çocuk anne sevgisinden mahrum kalır,...
Şaka yapmıyorum ya, Sana soruyorum o zaman
İllada çalışan eş isterim diyen erkek ? Ne için istiyordur sence ?
Annelikten kastım şu, ister kabul edin ister etmeyin Anne sevgisinin yerini hiçbirşey alamaz,Sabah erken cikip akşam eve gelen bir anne , çocuğunu daha az görür ve çocuk anne sevgisinden mahrum kalır,...
Ama siz feminizmi cok yanlis anlamissiniz...
Aksine, kadinlarin bir birey olup kendi hayatlarini idame ettirecek parayi kazanabilmelerini, kimsenin bakimina ve yardimina ihtiyac duymamalarini destekler...
Tam tersi, ben kendi calisan esleri calismayan erkeklere aciyorum, is hayati cok zor, sabahtan aksama kadar calis, eve gel, iki dinlen uyu uyan hadi yallah tekrar ise, mecbur mu siz bakmaya? Neymis onune yemek koyuyormus, emin olun 20 dakikada yaptiginiz yemegin 9-6 calisma saatlerinin yaninda esamesi okunmaz...
Arkadasim eşi çalışan erkeklerin de cgu durumundan memnun degil, sadece para geldiğinden dolayı seslerini çıkarmıyorlar, yoksa inan çoğu memnun degil....Ama siz feminizmi cok yanlis anlamissiniz...
Aksine, kadinlarin bir birey olup kendi hayatlarini idame ettirecek parayi kazanabilmelerini, kimsenin bakimina ve yardimina ihtiyac duymamalarini destekler...
Tam tersi, ben kendi calisan esleri calismayan erkeklere aciyorum, is hayati cok zor, sabahtan aksama kadar calis, eve gel, iki dinlen uyu uyan hadi yallah tekrar ise, mecbur mu siz bakmaya? Neymis onune yemek koyuyormus, emin olun 20 dakikada yaptiginiz yemegin 9-6 calisma saatlerinin yaninda esamesi okunmaz...
Sorun hem calisip hem de butun bu saydiginiz isleri yapmayi kabul eden kadinlarda zaten...Evet is hayati zor, haklisiniz.
Hele üstüne ev isi yemek ütü temizlik eklenirse cocuk bakimi eklenirse vs
gercekten coook zor.
Hangi erkek bunlarin hepsini tek basina yapabilir?
Kadin yapar erkek yapamaz.
Yaptiklari sadece bir is!
Biz herseyi ayni anda yapiyoruz bize yazik degil ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?