- 4 Ekim 2016
- 36
- 2
- 6
- Konu Sahibi Zordurumdayim05
-
Eşi neyse ne ama senden kötü değildir.
Başkasının yuvasını yıkma derdine düşmemiş en azından.
Küfür yemeye mi açtınız konuyu?
Gelir birazdan rahatlarsınız.[/QUOTEBi bayan olarak küfür yemeye değil akıl almaya yazdım yuvasını ben bozmadım .
Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?Hep zaten eşler kötüdür, sinsidir ve mal mülk derdindedir.
Emin olun kocam beni aldatsa; şeytana papucunu ters giydirecek kadar kötü ve sinsi, gözlerimi dolar işareti bürüyecek kadar da paracı olup, donuna kadar alırım.
İnşallah eşi de böyle yapar, siz de aç aç sevginizle o adamla çürür gidersiniz!
Evli bir adamla görüşürken, işin nereye gelmesini planlıyordunuz?Anlayışınız için teşekkür ederim. Ben de olayların buraya geleceğini bilmezdim .
Eşim beni aldatıyor olsa, çorabını donunu da yollardım yanında git o kadın yapsın tüm işini diye.Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?
Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?
Evli iki çocuklu biriyle tanıştım aylar önce tabi ilk başta boşanma aşamasındayım falan demişti bazı konularda kandirmisti beni bende çok üzerine düşmedim çünkü aşık değildim neden konuştun demeyin çünkü sadece benle değil birçok kız ortamına giriyordu tabi sonradan aşık oldum arada çok uzun konular var uzatmak istemiyorum ama yalanları çıktı çok zor zamanlar atlattık aynı evde beraber yaşadık 6 ay. Hastalandım bana çocuğu gibi baktı duşumu aldırdı üzerimi giydirdi kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kaldım dedi şuan iş işten geçti ben ona aşık o bana ama ne benim ailem ne onun ailesi istemiyor ve ortada iki çocuk boşanma davasi.. Ben ondan ayrılsam ona çok üzülürüm eşi çok kötü birisi sinsi anca mal mülk derdinde kredi kartı peşinde ben sadece sevgi gördüm onu istiyorum ne yapacam bilmiyorum lütfen yardım edin özellikle başından böyle bi durum geçen varsa beni daha iyi anlar Bende baska kadin yuzunden esimden ayrildim. 5 yasinda oglunla kalakaldim
Aferin seni tebrik ediyorum. Sizler gibi kadinlar yuzunden minicik yavrular ailesi dagilmis buyuyorlar. Bende senin gibi bir kadin yuzunden esimden ayrildim. 5 yasinda oglumla ortada kaldim. Sen bunun vebalini omrun boyunca odeyemezsin.. yuva bozupta ustune yuva kurulmaz bu sozumu unutma. Kuslarin bile yuvasini bozmayin yuvaniz bozulur derler.. ben sana ne diyim ki........Evli iki çocuklu biriyle tanıştım aylar önce tabi ilk başta boşanma aşamasındayım falan demişti bazı konularda kandirmisti beni bende çok üzerine düşmedim çünkü aşık değildim neden konuştun demeyin çünkü sadece benle değil birçok kız ortamına giriyordu tabi sonradan aşık oldum arada çok uzun konular var uzatmak istemiyorum ama yalanları çıktı çok zor zamanlar atlattık aynı evde beraber yaşadık 6 ay. Hastalandım bana çocuğu gibi baktı duşumu aldırdı üzerimi giydirdi kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kaldım dedi şuan iş işten geçti ben ona aşık o bana ama ne benim ailem ne onun ailesi istemiyor ve ortada iki çocuk boşanma davasi.. Ben ondan ayrılsam ona çok üzülürüm eşi çok kötü birisi sinsi anca mal mülk derdinde kredi kartı peşinde ben sadece sevgi gördüm onu istiyorum ne yapacam bilmiyorum lütfen yardım edin özellikle başından böyle bi durum geçen varsa beni daha iyi anlar umarım
Kötü birisi olduğumu düşünmüyorum . Belki bekar olduğum için aklım ermiyor olabilir dusuncemesizde olabilirim size gire ama bir yıl geçti artık psikolojim bozuldu düşünmekten paylaşmak istedimEşi kötü ama siz değil öyle mi?
Adamın evli olduğunu öğrendiğiniz an terketmediğiniz için sizden daha suçlu kimse yok.
Adamlar artık hovarda olmuş ama kadınlara ne demeli? Evli adamlarla bile isteye sevgili oluyorlar.
Kandırılmış olabilirsiniz ama gerçekleri öğrendiğiniz an gururlu bir kadın tavrı sergileyip ilişkiyi tamamen kesmeliydiniz.
Haklısınız, kötü değilsiniz.Kötü birisi olduğumu düşünmüyorum . Belki bekar olduğum için aklım ermiyor olabilir dusuncemesizde olabilirim size gire ama bir yıl geçti artık psikolojim bozuldu düşünmekten paylaşmak istedim
Arkadaşlar yeni açtım kullanmayida bilmiyorum ki derdimi anlatayım çocuğuna o bakmıyor ki eleştiri yaparken lütfen biraz karşı tarafida dusunun.
Kötü birisi olduğumu düşünmüyorum . Belki bekar olduğum için aklım ermiyor olabilir dusuncemesizde olabilirim size gire ama bir yıl geçti artık psikolojim bozuldu düşünmekten paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?