Evli bi adama asik olmak

Zordurumdayim05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
36
2
6
Evli iki çocuklu biriyle tanıştım aylar önce tabi ilk başta boşanma aşamasındayım falan demişti bazı konularda kandirmisti beni bende çok üzerine düşmedim çünkü aşık değildim neden konuştun demeyin çünkü sadece benle değil birçok kız ortamına giriyordu tabi sonradan aşık oldum arada çok uzun konular var uzatmak istemiyorum ama yalanları çıktı çok zor zamanlar atlattık aynı evde beraber yaşadık 6 ay. Hastalandım bana çocuğu gibi baktı duşumu aldırdı üzerimi giydirdi kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kaldım dedi şuan iş işten geçti ben ona aşık o bana ama ne benim ailem ne onun ailesi istemiyor ve ortada iki çocuk boşanma davasi.. Ben ondan ayrılsam ona çok üzülürüm eşi çok kötü birisi sinsi anca mal mülk derdinde kredi kartı peşinde ben sadece sevgi gördüm onu istiyorum ne yapacam bilmiyorum lütfen yardım edin özellikle başından böyle bi durum geçen varsa beni daha iyi anlar umarım

Hep zaten eşler kötüdür, sinsidir ve mal mülk derdindedir.
Emin olun kocam beni aldatsa; şeytana papucunu ters giydirecek kadar kötü ve sinsi, gözlerimi dolar işareti bürüyecek kadar da paracı olup, donuna kadar alırım.
İnşallah eşi de böyle yapar, siz de aç aç sevginizle o adamla çürür gidersiniz!

Eşi kötü ama siz değil öyle mi?
Adamın evli olduğunu öğrendiğiniz an terketmediğiniz için sizden daha suçlu kimse yok.
Adamlar artık hovarda olmuş ama kadınlara ne demeli? Evli adamlarla bile isteye sevgili oluyorlar.
Kandırılmış olabilirsiniz ama gerçekleri öğrendiğiniz an gururlu bir kadın tavrı sergileyip ilişkiyi tamamen kesmeliydiniz.

Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?

Anlayışınız için teşekkür ederim. Ben de olayların buraya geleceğini bilmezdim .
Evli bir adamla görüşürken, işin nereye gelmesini planlıyordunuz?
Aynı evde kuma usulü mü yaşacaktınız yoksa metres olarak mı devam edecektiniz?
Yuvaları hiç bozulmayacak mıydı?

Evli olduğunu öğrendikten sonra görüşmeye devam edip 6 ay aynı evde kalmışsın ve
yuvasını sen bozmuyorsun öyle mi?

Hadi canım hadi.
Sende biraz kadınlık haysiyeti olsaydı, boşan da elinde belge ile gel der yüzüne bakmazdın bir daha.

Adam başkasının nikahlısı sen de onun gönül eğlencesi olmayı seçmişsin seve seve.
Böyle olacağını bilemezdim deme şimdi.

Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?
Eşim beni aldatıyor olsa, çorabını donunu da yollardım yanında git o kadın yapsın tüm işini diye.
Oldu paşam, evde her işi görülsün, sevgisi ilgisini başka kadın yesin, var mı öyle güzel dünya?

Üstüme gül koklamış herif gitsin tuvaletin deliğinde zıbarsın, oradakilerle de karnını doyursun isterse
evet ben de bir tarafımı devirip yatarım.
Onun gibi bir tarafımla başka pislikler yapmıyorum nihayetinde.

Aferin seni tebrik ediyorum. Sizler gibi kadinlar yuzunden minicik yavrular ailesi dagilmis buyuyorlar. Bende senin gibi bir kadin yuzunden esimden ayrildim. 5 yasinda oglumla ortada kaldim. Sen bunun vebalini omrun boyunca odeyemezsin.. yuva bozupta ustune yuva kurulmaz bu sozumu unutma. Kuslarin bile yuvasini bozmayin yuvaniz bozulur derler.. ben sana ne diyim ki........

Kötü birisi olduğumu düşünmüyorum . Belki bekar olduğum için aklım ermiyor olabilir dusuncemesizde olabilirim size gire ama bir yıl geçti artık psikolojim bozuldu düşünmekten paylaşmak istedim

gercekten cok vicdanliymissiniz takdir ettim sizi suan..masallh iki cocugu dusunmeyi akil edebilmissiniz sonunda kadini bosverin o zaten paragozun tekiymis haketmis demi?ask herseyi affeder mantigiyla mi yazdiniz buraya.ben kendi adima cevap vereyim etmez "hanimefendi" etmez evli adamla ask yasamak 6 ay ayni evde yasamak karisini kotuleyerek vicdan rahatlamak 2 cocuguda dusunuyor ayagina yatmak hic birseyi affetmez..size tavsiyem bu hayatta herseyi kaybedin askida parayida puluda ama asla kendinize saygiyi kaybetmeyin diyecem ama niye yoruyorsam kendimi..allah okadini esinden kurtarsin sizide asik oldugunuz adamla sizide aldatacagi gune kadar "mutlu mesut" yasatsin insallh

İlişkinizin bir ' hata' olduğunun farkına varmalisiniz öncelikle. Ve bir kadın olarak kendinize değer vermelisiniz.
Onlarin evliligi yolunda gitmese de bunun bir parcasi olmamalısınz. Büyük resme baktığımızda, fazlalik olan eşi değil sizsiniz. Herkes böyle görür böyle görecektir. Böyle yorumlar alacaksinizdir. Bence şöyle bir karar verin. Uzun bir süre görüşmeyin. Bu surede adam evliliğini yoluna koyabilir bunu göze alın ve yeni bir yol çizin.Onlarin arasina girmeyin. Bu sure zarfinda adam boşanır, çocuklarınin,eşinin hayatini ve kendi hayatını yoluna koyar. Belli bir zaman sonra eğer gercekten sizi seviyorsa döner. Ancak kız ortamlarında cok takilan evli erkeklere güvenerek aptallik etmeyin derim.

Kötü birisi olduğumu düşünmüyorum . Belki bekar olduğum için aklım ermiyor olabilir dusuncemesizde olabilirim size gire ama bir yıl geçti artık psikolojim bozuldu düşünmekten paylaşmak istedim
Haklısınız, kötü değilsiniz.
Adeta gökten inen bir melek, asıl amacınız da o sevgi dolu adamcığı sinsi, paragöz karısından kurtarmak...
Hee canım ya...

Ayrıca bekar halinizle aklınız her şeye eriyor, merak etmeyin.
Siz evli olunca beyninizin o güne dek kullanılmayan bir lobu devreye girip de ahlak duygusunu aşılamıyor.
Varsa vardır, yoksa sonuç bu...

Arkadaşlar yeni açtım kullanmayida bilmiyorum ki derdimi anlatayım çocuğuna o bakmıyor ki eleştiri yaparken lütfen biraz karşı tarafida dusunun.

Arkadaşlar yeni açtım kullanmayida bilmiyorum ki derdimi anlatayım çocuğuna o bakmıyor ki eleştiri yaparken lütfen biraz karşı tarafida dusunun.

Sen iki masum çocuğu düşündün mü evli adamla kırıştırırken?
Sana verdiği zamanlar çocuklarından çaldığı zamanlar aslında hiç düşündün mü?

Bekar olduğunuz için aklınızın ermemesi ne mana?

Ben de bekarım ama evli bir adam bana yanaşmaya çalışsa anasından doğduğuna pişman ederim.

Ayrıca evli bir adamın bana bakmasından utanç duyarım, beni basit biri olarak görüyor ki bu cürette bulunuyor diye düşünürüm.

Siz bahanelerle kendiniz aklamışsınız kafanızda, özeleştiri yapamadığınız takdirde biz ne desek boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…