Evli bi adama asik olmak

Ya sen ne saçma konuşuyorsun ben onların hayatlarına girmedim çünkü öyle bir hayat yoktu ..

Yazık sana inşallah yakınının başına verirde bu kadar on yargiyla bakmak nedir görürsün

beddua ediyorsun birde çok çirkinsinnnn yaa kabul et etme ikinci sinif kadınsın fazla dizi izlediginden normal geliyor tabi.... ettiğin laflar sana dönsün bence zor durumda değil sefamolsun yaz..

Dalga geçiyor bence bu kadar açık ve net metresliğini ayyuka çıkarmaz sanırım bir insanoğlu (insan mı dedim ) aa pardon !

Biliyor musun bu mesajına bir yanıt vermek isterdim ama ben ikinci hatta üçüncü sınıf varlıklarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum arkadaşlar yeteri kadar ağzına s......çmışlar zaten hadi sana by
aynen bende konu takibi yapmislar yorum yapınca tabi hemen kapatıyorum böyle çirkinlik gormedim ne yapsalar müstehakk buna ...

Biliyor musun bu mesajına bir yanıt vermek isterdim ama ben ikinci hatta üçüncü sınıf varlıklarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum arkadaşlar yeteri kadar ağzına s......çmışlar zaten hadi sana by
Anlama kıtlığı var herhalde boş yorum yapmayın . Yaşamış görmüş insana saygım var ama sizin gibilere yok .

Anlama kıtlığı var herhalde boş yorum yapmayın . Yaşamış görmüş insana saygım var ama sizin gibilere yok .
Ne görelim anam onu söyle sen boş boş konuşma seni anlayak diye evli adama mı aşık olak mal mısın nesin ya kapansın bu konu bak bana yorum atma tepemin tasını attırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…