- 4 Ekim 2016
- 36
- 2
- 6
- Konu Sahibi Zordurumdayim05
-
Ya sen ne saçma konuşuyorsun ben onların hayatlarına girmedim çünkü öyle bir hayat yoktu ..Metres olduğunu zaten kabul etmişsin...insan hata yaparda Hatasını kabul eder ,duygular aşk zaafiyet der de yaptığına pişmanlık duyar en azından sende buda yok,utanma yok...VİCDANSIZ O ADAM EVLİ 2 DE ÇOCUĞU VAR ÇIK GİT HAYATLARINDAN....
Yazık sana inşallah yakınının başına verirde bu kadar on yargiyla bakmak nedir görürsün
Ne diyorsun sen ya :)beddua ediyorsun birde çok çirkinsinnnn yaa kabul et etme ikinci sinif kadınsın fazla dizi izlediginden normal geliyor tabi.... ettiğin laflar sana dönsün bence zor durumda değil sefamolsun yaz..
Durumundan utan bencezıt londraaaa
Durumundan utan bence
Bak ne güzel anladın işine geleni :)derken ????? lafını bilde konuş :)
Sen hayvan olduğun için iyi biliyorsun galibaDalga geçiyor bence bu kadar açık ve net metresliğini ayyuka çıkarmaz sanırım bir insanoğlu (insan mı dedim ) aa pardon !
Biliyor musun bu mesajına bir yanıt vermek isterdim ama ben ikinci hatta üçüncü sınıf varlıklarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum arkadaşlar yeteri kadar ağzına s......çmışlar zaten hadi sana bySen hayvan olduğun için iyi biliyorsun galiba
Bak ne güzel anladın işine geleni :)
Durumun gibi delikanlı ol biraz saçma sapan yorum yapma demek istedim . Ya sen ne biliyorsun ne yaşadın da yorum yapıyorsunsen nerenden anlıyosun vallahi ahahaa anlamadim sen işine geleni anliyosundaaa hadi neyse yemiyooo ..
aynen bende konu takibi yapmislar yorum yapınca tabi hemen kapatıyorum böyle çirkinlik gormedim ne yapsalar müstehakk buna ...Biliyor musun bu mesajına bir yanıt vermek isterdim ama ben ikinci hatta üçüncü sınıf varlıklarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum arkadaşlar yeteri kadar ağzına s......çmışlar zaten hadi sana by
Cevap verme bence cevap hakkı doğmasın şu konuyu açana parmaklarını yorduğuna değmezaynen bende konu takibi yapmislar yorum yapınca tabi hemen kapatıyorum böyle çirkinlik gormedim ne yapsalar müstehakk buna ...
Durumun gibi delikanlı ol biraz saçma sapan yorum yapma demek istedim . Ya sen ne biliyorsun ne yaşadın da yorum yapıyorsun
Amin. Burda insanı sinir edecek yorumlar değil bazı şeyleri yaşamış görmüş insanlardan yorum bekliyorum .delikanliyim evelalahh evli değilim hiç bisey yaşamadım seviyeli oldum çok şükür allah saptirmasin ali yolundan ayirmasin. .
Anlama kıtlığı var herhalde boş yorum yapmayın . Yaşamış görmüş insana saygım var ama sizin gibilere yok .Biliyor musun bu mesajına bir yanıt vermek isterdim ama ben ikinci hatta üçüncü sınıf varlıklarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum arkadaşlar yeteri kadar ağzına s......çmışlar zaten hadi sana by
Ne görelim anam onu söyle sen boş boş konuşma seni anlayak diye evli adama mı aşık olak mal mısın nesin ya kapansın bu konu bak bana yorum atma tepemin tasını attırmaAnlama kıtlığı var herhalde boş yorum yapmayın . Yaşamış görmüş insana saygım var ama sizin gibilere yok .
Embesil senin tepen mi varda akıl mi varda tasi atsın :)Ne görelim anam onu söyle sen boş boş konuşma seni anlayak diye evli adama mı aşık olak mal mısın nesin ya kapansın bu konu bak bana yorum atma tepemin tasını attırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?