Evli bi adama asik olmak

Boşanma aşamasında tanışmış olursun anlarım da aynı evi paylaşmak vs vvs
Yanlıştasın,
Doğruyu görebilmeniz / dogru davranabilmeniz dileği ile .

Bir kadin ne kadar kotu olursa olsun yuva yikan bir kadin kadar kotu olamaz. Adama dicek laf yok zaten pislik herif.

Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?
Peki sadece o koca yemek yiyorda 2 çocuk ve eş fotosentez yaparak mi yaşamlarını sürdürüyorlar merak ettim doğrusu... ??

bak bu çok dogru
vallahi donunu bile birakmam onuda alirim ibreti alem olsun diyee

Allah dogru yoldan şaşirtmasin. Ne seni ne bizi. Lütfen hatandan geri ďön kimsenin yuvasini bozma. Cocukların ahını alma
Seviyorum ailemde huzur sevgi görmedim küçükken tacize uğradım herseyimi bilen kabul eden bi adam çıktı o yüzden bırakmak istemiyorum

Evli olduğunu bılmıyırdım ışık ıldım yav he he

Benim başımada gelmişti malum o yıllar böyle herkes de cep telefonu face falan yok stalk yapıp öğrenesin ama nasıl aşığım ayaklarım yere basmıyor.
Sonra bir tanıdığımdan evli olduğunu öğrendim çok iyi hatırlıyorum ankesörlü telden arayıp güzel bir kalayı basmıştım o da aynı senin ki gibi karımı sevmiyorum boşanicam seni kaybetmekten korktum demişti ama kime dedi bilmiyorum ben duymamıştım g.tüne iyi bir tekme atmıştım biraz ağladım zırladım geçti metres olmadım en azından

Metres değilim merak etme . Herşey o kadar kolay değil hele ki rahat her zaman arkanda olan bi ailen yoksa ..

Babaanne bakıyor çocuklara
bunlarin hicbiri sizi hakli cikarmaz.cunku bunlarin hicbiri sizi ilgilendirmez.zor seyler yasamis olmanizda size bu hakki vermez kimse kimsenin ne yasadigni bilemez her tacize ugrayan gidip baskasinin yuvasina tecavuz etmiyor.lutfen lutfen biraz mantikli olun birazcik kendinize deger verin azcik saygi duyun azicik sizi seven adam ben evliyim bekle beni bosanayim der size ayri ev tutup bilmem ne hayati yasatmaz.bu kadarinidami dusunemiyorsunuz iki evladinin annesine bunu yapan size neler yapmaz.ustelik halen karisi hatirlatirim!!kimse kocasizliktan olmez ama gurursuzluktan olmeli bence..

Hala nikahalri varken beraber bile yasamissiniz. Belki bir sekilde evlilik kurtarilabilirdi. Cocuklari var sonucta.
Evet iki tane var şuan mal yüzüne boşanma davası çekişmeli geçiyor boşanmak istemiyor aileler biliyor. Sadece hep diyorlar yuva yıkanın yuvası olmaz diye ama ben yikmadim yine de ben mi suçlu oluyorum evlenince mutlu olmaz miyim çok seviyorum hiç kimseden görmediğim sevgiyi gördüm

Durumunuzu anlamaya çalışıyorum.

Adam evli iki çocuk sahibi ve boşanma sürecinde olan adam.

Niye takilirsiniz anlamam ki zaten baştan aşağı dert olacağı belli gidin bekara aşık olun o vefalı olsun o sizi sevsin.

Bu adamın iyi ya da kötü iki çocuğunun annesi bir eşi var ve o kadınla bağı hep olmak zorunda yok kadın paragöz yok mal yer falan filan inanın bunlar sizi ilgilendirmez ve kadının sizden haberi olmadığı sürece olaylar olacağına varır yani zannetmiyorum ki adam karısına benim sevgilim var desin diyemez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…