- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi Zordurumdayim05
-
Peki sadece o koca yemek yiyorda 2 çocuk ve eş fotosentez yaparak mi yaşamlarını sürdürüyorlar merak ettim doğrusu... ??Peki siz eşinizin hergun başka bir bayanla kalmasına göz yumar misiniz sırf yemek derdi olmasın diye sabah akşam bi tarafımı devireyimde yatayım diye ?
bak bu çok dogruHep zaten eşler kötüdür, sinsidir ve mal mülk derdindedir.
Emin olun kocam beni aldatsa; şeytana papucunu ters giydirecek kadar kötü ve sinsi, gözlerimi dolar işareti bürüyecek kadar da paracı olup, donuna kadar alırım.
İnşallah eşi de böyle yapar, siz de aç aç sevginizle o adamla çürür gidersiniz!
Seviyorum ailemde huzur sevgi görmedim küçükken tacize uğradım herseyimi bilen kabul eden bi adam çıktı o yüzden bırakmak istemiyorumAllah dogru yoldan şaşirtmasin. Ne seni ne bizi. Lütfen hatandan geri ďön kimsenin yuvasini bozma. Cocukların ahını alma
Babaanne bakıyor çocuklaraPeki sadece o koca yemek yiyorda 2 çocuk ve eş fotosentez yaparak mi yaşamlarını sürdürüyorlar merak ettim doğrusu... ??
Yalnız yuvalarını ben yikmadim. Sadece bazı gerçekleri sonraadan gördümBir kadin ne kadar kotu olursa olsun yuva yikan bir kadin kadar kotu olamaz. Adama dicek laf yok zaten pislik herif.
Metres değilim merak etme . Herşey o kadar kolay değil hele ki rahat her zaman arkanda olan bi ailen yoksa ..Evli olduğunu bılmıyırdım ışık ıldım yav he he
Benim başımada gelmişti malum o yıllar böyle herkes de cep telefonu face falan yok stalk yapıp öğrenesin ama nasıl aşığım ayaklarım yere basmıyor.
Sonra bir tanıdığımdan evli olduğunu öğrendim çok iyi hatırlıyorum ankesörlü telden arayıp güzel bir kalayı basmıştım o da aynı senin ki gibi karımı sevmiyorum boşanicam seni kaybetmekten korktum demiştiama kime dedi bilmiyorum ben duymamıştım g.tüne iyi bir tekme atmıştım biraz ağladım zırladım geçti metres olmadım en azından
Allahim inşallah doğru olanı biran önce gösterir bana .Boşanma aşamasında tanışmış olursun anlarım da aynı evi paylaşmak vs vvs
Yanlıştasın,
Doğruyu görebilmeniz / dogru davranabilmeniz dileği ile .
Metres değilim merak etme . Herşey o kadar kolay değil hele ki rahat her zaman arkanda olan bi ailen yoksa ..
Valla metresin tabirini google a yaz bak aynı senMetres değilim merak etme . Herşey o kadar kolay değil hele ki rahat her zaman arkanda olan bi ailen yoksa ..
Hala nikahalri varken beraber bile yasamissiniz. Belki bir sekilde evlilik kurtarilabilirdi. Cocuklari var sonucta.Yalnız yuvalarını ben yikmadim. Sadece bazı gerçekleri sonraadan gördüm
Biz soyluyoruz iste bi an once uzaklas adamdan.Allahim inşallah doğru olanı biran önce gösterir bana .
bunlarin hicbiri sizi hakli cikarmaz.cunku bunlarin hicbiri sizi ilgilendirmez.zor seyler yasamis olmanizda size bu hakki vermez kimse kimsenin ne yasadigni bilemez her tacize ugrayan gidip baskasinin yuvasina tecavuz etmiyor.lutfen lutfen biraz mantikli olun birazcik kendinize deger verin azcik saygi duyun azicik sizi seven adam ben evliyim bekle beni bosanayim der size ayri ev tutup bilmem ne hayati yasatmaz.bu kadarinidami dusunemiyorsunuz iki evladinin annesine bunu yapan size neler yapmaz.ustelik halen karisi hatirlatirim!!kimse kocasizliktan olmez ama gurursuzluktan olmeli bence..Babaanne bakıyor çocuklara
Evet iki tane var şuan mal yüzüne boşanma davası çekişmeli geçiyor boşanmak istemiyor aileler biliyor. Sadece hep diyorlar yuva yıkanın yuvası olmaz diye ama ben yikmadim yine de ben mi suçlu oluyorum evlenince mutlu olmaz miyim çok seviyorum hiç kimseden görmediğim sevgiyi gördümHala nikahalri varken beraber bile yasamissiniz. Belki bir sekilde evlilik kurtarilabilirdi. Cocuklari var sonucta.
Yazık sana inşallah yakınının başına verirde bu kadar on yargiyla bakmak nedir görürsünValla metresin tabirini google a yaz bak aynı sen
Peki rahatlayacaksan öyleyim .Metressin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?