Evli bi adama asik olmak

siz bu adama küçükken ilgi görmediğinizi tacize uğradığınızı söyleyerek zaten bir koz vermissiniz.tanımadığınız evli olan birinie hayat hikayenizi anlatacak kadar nasıl güvendiniz ben anlayamadım.öncelikle bu cesaretinize hayran kaldım.
Erkek, evliliğinde problemi olduğunu, mutsuz olduğunu ve sizin onu ne kadar mutlu ettiğinizi söyleyerek ayaklarınızı yerden kesebilir. O aslında yaşadığı mutluluğu, heyecanı, iyi hissetmeyi seviyor, sizi değil. Eğer gerçekten sizi sevseydi, sizinle beraber olurdu.
- Karısını aldatan kişi, hoşlanmadığı durumlarla nasıl baş ettiğine dair size bir ipucu veriyor olmalı. Karısıyla bir problem yaşıyorsa, bunu çözmek yerine, daha iyi hissettiği başka bir kadına gidiyor. Sizinle bir problem yaşarsa nasıl çözeceğini düşünüyorsunuz?
- Şimdi kendinize bir kez daha sorun; Eşine yalan söyleyen, saygı göstermeyen bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz? Yeteri kadar güvenilir olsa, evliliği bitirmez miydi?
- Sizi ne kadar çok sevdiğini söylese de, eşiyle ilişkisini bitirmediği sürece sözlerinin bir değeri olmadığını artık kabul etmelisiniz.

Erkeklerin heyecan arayışında olmasını anlayabiliyorum, belki biz kadınlar da güdülerimizi bastırmasak monoton giden evlilikler söz konusu olduğunda yeni heyecanlar arayan canlılardan olabilirdik. Ya da çocuklarımıza, kurduğumuz yuvaya saygı ve sevgi beslemesek, sorumluluk duymasak... Verdiğimiz emek ölçülebilir olsaydı mesela... Belki de onlar gibi olabilirdik.. Başka türlü yapılamaz çünkü bu çirkin iş. Yanlış anlaşılma olmasın, anlayabiliyor olmam, haklılık verdiğim anlamına da gelmesin... Zira ciğerlerini biliyorum artık...
Kim okuyacak bilmiyorum belki de okunmaz ama burada dursun... Belki evli bir adama aşık olmuş olan birine denk gelir..
1. "Eşinden şikayet ediyor, hiç mutlu değilmiş, boşanmayı düşünüyor" - Aşık olduğunuz adam, zamanında aşık olup evliliğe kadar gittiği eşi ile evliliğin getirdiği yeni sorumlulukları üstlenmeyi reddediyor, adapte olamamış.. İlişki iki kişiyken pervasızca ve heyecanla yaşanan tüm o güzel anıların yerini, akşam oturmaları, ailelerin beklentileri, ailelerin erkek kişiyi kıskaca alması, anne baskısı, arada dengeyi bulamama, karısını bu mengenelerden birinde kıskaçta bırakıp sorunlardan kaçmalar almış. Bu esnada örselenen duyguları körükleyip kuvvetlendirmek yerine, çocuk da olduktan sonra sorumlulukların artmasıyla, sorumluluktan kaçıp, vaktini ve ilgisini çocuklarla beraber eşine de vermekten imtina ederek yeni arayışlara girmiş... Bahaneler lazım olduğu için eş ile eften püften, yorgandan ve döşekten kavgalar çıkarmaya başlamış ve evde ki huzursuzluğu arttırarak eşini duygusal yönden hapishaneye almıştır. Yeni birine yönelmek için veriler tam oturunca, ilgisine karşılık veren eli yüzü düzgün kişiye yönelinmiş, biriktirilip bastırılan ve aranan heyecanlara hızlıca geçiş yapılmış ve aranan heyecanlar karşılıklı tüketilmeye başlanmışken, evde ki hanımla bu ilişkinin verdiği kuvvetle tartışmalar da artmış... Bazen "Boşayacağım seni!", "Sen her şeyi hakediyorsun!" çıkışları dahi yapılır olmuştur kuvvetle muhtemel... Ve fakat erozyonun ve yaşanan duyguların şiddetine göre heyecanlar yerine durgun sulara bırakacaktır yeni ilişkide mutlaka.. o zaman eşin emek verdiği, örselendiği durumlardan ötürü suçluluk da duyulacaktır... Eş onu boşarsa, aynı teraneye sizinle girip bu kez içinde ki suçluluk duygusunu sizinle bastıracak merak etmeyin... Çok öyle süper bir evlilik beklemeyin.. Boşamazsa, uzun bir süre eskisinden iyi bir eş olacaktır şu an ki eşine... Bu cümlenin açılımı bu...
2. "Benimle çok mutlu.. Aşkı bende bulduğunu söylüyor" - Arayan herkes aşkı bulabilir, platonik ya da karşılıklı... Bu efsane bir şey değil.. Ve fakat bu tarz ikili ilişkilerde ne yazık ki yaşanan aşk değil.. Belki yüzde bir ihtimal olan vardır.. Ancak çok parametre lazım bunun için... İhtimal düşük o yüzden.. Bu tarz ilişkilerde "Aşkı yakalamaya çalışmak, aşkı yaşamaya çalışmak" kelimeleri daha doğru evli bir erkek için. Zira o kaybettiği bir şeyleri arıyor, heyecanı.. Heyecansız yapamaz bunlar... Dürtüleri belli.. Kendi ilgisine yönelecek kadın sayısı az... Pek çoğu da bu yalanları yemez.. Dolayısıyla elinde ki ile yetineceği için ne yazık ki aradığı Aşkı bulamasa da, hatırladığı kadarını yaşamaya çalışır... Bir tür simülasyon yani.. Çok emek verir o yüzden... Kimi zaman gizli saklı olmasının verdiği heyecanı buna yorar, kimi zaman suçluluk duygusunu bastırmak için abartır duygularını falan filan.. Döngünün gittiği yeri biliyor bu adam... Oralara fazla uğramayacak bu yüzden hiç evlilik yapmamış toy adamlara göre daha ayakları yerden kesici gelecek sizin için..
3. "Benimle evlenmek istiyor" - Olabilir.. Eşi belki de bıktı adamdan.. Mutlaka bir sıkıntı var bu adamda.. Kadın bunu bırakmak üzere olabilir. Hatta dava dahi açmış olabilir.. Bu tipte bir erkekse eğer melankolisi bol olur hemen anlarsınız.. İkinci tipte, evlilik aileler yüzünden hırpalanmış, kadın baskılanıp öz güvenini yitirmiş, bakımını aksatmış ve kendinden çıkıp başka birine dönüşmüş olabilir.. Adam ile yolları ayırıyor olabilirler.. Bu tarz adamlar "Aşk" tarzı yaklaşımlardan çok "Yönetici" eğiliminde olurlar bir ilişkide.. Zira aynı mengeneye gireceğine, alacağı yeni kadını şimdiden baskılayıp yeni bir düzen kurmaya çalışabilir... yok eğer kendinden baskın bir tipi seçecek ise o vakitte yönetici eğilimden çok "dert anlatıcı, fazla paylaşımcı" tipe dönüşür ki, sakladığı aile hikayelerine tepkinizi ölçsün.. bir daha o mengeneye kesinlikle giremez, dediğim gibi.. Yine öyle "Uçuşan aşk" yoktur... Üçüncü tip en sık rastlanan veba... Çok aşık.. en aşık.. nasıl aşık.. aşk.. aşk... Bu kişiyle ilgili yorumlar üstte var.. Bu evlenebilir karısı bunu bırakırsa... Çok tek kalamaz.. Belli de olmaz gerçi bunların işi.. Bunlara güvenilmez.. Sizi de aldatır...
Bu konuda daha çok şeyler yazılabilir ama.. Burası için bu yeterli bence.. Çok bile hatta.. Okuyan olursa ağrıyan gözlerine için şimdiden özür dilerim..
Evli adam her halükarda defoludur.. Kadın tecrübe kazanır evlilikte, olgunluğunu tamamlar.. Zamane erkekleri içinse büyümeye devam edecekleri zorlu bir sınavdır.. Yarıda keserse, defolu devam eder...

Adamın cocuğu var bosanmak bir kenara dursun cocuklarını böyle bir durumda harcamaz. Ya böle tip adamların bez bebeği olmayın lütfen.

Mssnothing harcayan var arkadaşım harcayan var kizlarimla hastahanedeyken o ordaydi neymiş efendim zaten son kez bittiğini söylemeye gitmiştim miiiiiş

Bak aklıma geldi bunuda iyi dinle yada oku herneyse lisedeyken başıma mahalleden biri dert olmuştu redd ettikçe dahada inatlasan itici tiplerden asla kabul etmedim çok şükür bi ara nisanlandigini duydum hemde çok sevip saydığım bi ablayla neyse kurtuldum derken okula yakın yolumu kesti hala utanmadan nasıl yapiyosun böyle şeyler yazık bidaha çıkma karşıma dedim ne dedi biliyomusun ağzına geleni saydı nişanlısına küfür de dahil zoraki nisanlilikmis sevmiyormus asla evlenmeyecekmis onunla olse bile tabii yine kovdum üç ay sonra evlendiler kadına yazık vallahi sonuç sana birseyler söylüyor mu o adam taze nişanlısına saydı o küfürler sonrada yine onunla evlendi

Valla senin gibileri geberilmesi lazim!!! Küfür etmem yasak gerisi siz anlayin adam bosanma asamasinda oldugunu söylerken uzaklasman lazimdi!!! Ulan o kari kötü degil sen kötüsün seeeen en kötüsüsün!!!! Simdi o adam bosansa adamin cocuklarina bakabilecekmisin onu söyle bari kendini kandirma :)

Metres olduğunu zaten kabul etmişsin...insan hata yaparda Hatasını kabul eder ,duygular aşk zaafiyet der de yaptığına pişmanlık duyar en azından sende buda yok,utanma yok...VİCDANSIZ O ADAM EVLİ 2 DE ÇOCUĞU VAR ÇIK GİT HAYATLARINDAN....

BİRDE KONU SAHİBİ ARAYA MAL MAL YORUM YAPANLAR DİYE NE LAFLAR SOKMUŞ ,MAL SENSİN BENCE EVLİ BİR ADAMA KENDİNİ KULLANDIRDIĞIN İÇİN..ADAM HEVESİNİ ALDIKTAN SONRA YALVAR YAKAR KARISINA DÖNECEK ,BEN ÇOK GÖRDÜM METRESLERİN HAYATLARINI, SONLARIDA HİÇ İYİ OLMUYOR.TOPLUMDA ONLARA OR....GÖZÜYLE BAKILIYOR DOĞAL OLARAK.BY...

Muhteşemmm
Başka yoruma gerek yok bunun üstüne..

tacize de uğradım evli adamlar gelip sana aşık oldum da dedi ailem okurken kuruş para göndermedi babam babalık yapmadı 2 kere evden kovdu ama ben çocuğu var diye git karınla aranı düzelt dedim çünkü ben yaşadım babam bizi başkası için bırakıp gidecekti kız kabul etmedi o da lütfedip bizle kaldı bu yüzden içip içip siktir ettim karısın alıp çaprazıma taşındı ha bana boşanacağız derken karı koca hayatı da yaşıyormuş hem de aklına gelebilecek her şeyiyle ki ablasının yanında kalıyordu evine bile gitmeyen insan bana bunları ablası anlattı düşün boş işler bunlar bebeğim

hamilelikle ilgili programlarda seninle ilgili metres hayatını kendine ilke edinmiş kadınlardan çokça or... şeklinde bahsediliyor okurken sadece kadınlara laf demelerine gıcık oluyordum neden yapan erkek çok mu masum diyordum ama seni gördükten sonra hak verdim ben metres değilim diye kendine masal anlat bol bol anlat

ama unutma bunu sokakta bilen ve yüzüne gülen herkes senin şu anlattığın acı hayat hikayene bakmayıp metres o... işte diyecek kendine bunu yapma kandırma vazgeç

Diğerleri gibi aşağılamam seni asla insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ama doğru şeyler yapmiyorsunuz. Empatiden uzak şekilde 2 çocuk annesi bir kadını yargılayıp kendinizi rahatlatiyorsunuz. Şimdi kendinizi o kadının yerine koyun bi şekilde evlendiniz binbir emek maddi manevi sorumluluklar beklentiler hayaller, belki çok aşık olarak belki aile rızası için ama o kadın hayatından vermiş o adama yemeğini pişirmiş ütüsünü yapmış 2 de günahsız yavruları olmuş. O ev yuvaymış sıcakmış kadın bir sadakatsizlik yapmadan eşi (yani sizin aşık olduğunuz kişi) ne sunmuşsa onu yaşamış. Illaki hır gür olur her yuvada ama bu kadın bir gün halen evliyken o iki çocuk verdiği adamın soyadını taşırken aldatılırsa canını alsa içi soğumaz siz yerinde olsaydınız aman giderse gitsin mi derdiniz. Yoksa bir şekilde geri dönsün diye uğraşırmıydınız? Mecbur bir şekilde diretecek mal isteyecek 2 çocuğu var onların gelecekleri var baba sevgisinden uzak büyüyecek bari maddi sıkıntılar yaşamasınlar. O kadın artık o halde evlenemez güvenemez sevemez sevgiliniz eşşekler gibi bunun diyetini ödeyecek 3 hayatı mahfetti çünkü. E beyfendi acıtasyonunu yapmış ama kesin o haklıdır dimi istiyor ki ne şiş yansın ne kebap evdeki emektar devam etsin hayatına ben yine bekar hayatına devam edeyim. Neler yaşadı kim bilir nasıl bu kadar hırçınlaştı kadın yerine koyun kendinizi siz olsaydınız çıldırmaz mıydınız? 6 ay boyunca çocuklarından uzak durup sizinle uğraşmış sizden hevesini alınca kimi bulacak nasip. Yaşattığını yaşarsın sende o kadın gibi terk edilmeden düşün taşın anla bunca insan sana kötülükten konuşmaz.

Bütün yorum yapan arkadaşları tekrar bekliyorum yoruma.Çok sıkıntılar atlattım şükür Allahima bitiyor . Burda ki bayanların konusmalariyla konuştuğum insanı sanki hiç tanımıyor gibi burnundan geldim . Ben mi bitiriyorum ilişkini git barış dene tekrar çocukların var dedim sonuç çok güzel benim açımdan . Benim zaten sen yokken duygusal bağım bitmişti dedi .Bosanamama sebepleri de mal yüzüne bende bıktım sıfırdan başlarız dedim bütün mal varlığı tazminat falan kabul etti .Şuan şubatta boşanma davası var zaten. Artık ne kadar mutlu huzurlu bi aile oluruz geçmişle ilgili bi sıkıntı çıkar mi gelecek aylarda gorecezz .

Kesinlikle doğru konuşuyorsunuz ama keşke sizin dediğiniz gibi bir es olsaydı ... O zaman bende belki üzülür vicdan yapardım ona hak verebilirdim.Burda herseyi anlatamiyoruz ki özel şeyleri ..

O laf her insanın zoruna gider çünkü metres demek ne demek eşin haberi olmadan aldatılmak o kişinin parasını yemek takılmak v.s yani benim durum öyle bi durum değil eşin haberi var ailelerin haberi var ve en önemlisi evlenmeyi düşünüyoruz bende gönlüme hakim olamıyorum istiyorum

Sen eşinden bi darbe yedin sanırım bu kadar agresif olduğuna göre ... Evet laf sokarım çünkü ben buradaki kişilerden objektif yorum istedim öyle yorum yapanlarada saygıyla cevap verdim .

Evet haklısınız ama bi paylaşım yaptım okursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…