Evli bir adam.. İkinci kadın..

Bu erkeklerde senelerdir aynı bahaneyi kullanıyor.

"zaten bosanacaktik, mutsuzum, sevmiyorum, karım boşanmaya yanaşmıyor"
Hiç ilerleme yok, yaratıcılık 0
Çünkü kadınlar bunlara inanıyor... İnanmayıp görüşmeseler beyinlerini zorlayıp daha yaratıcı şeyler bulacaklar belki ama şerefsizlik hep baki kalacak..

Adam evli olduğunu gizleyerek sana yanaşmış, bu adamı nasıl sevebilirsin?

Sendeki sevgiler ölümsüz müdür, yani birinden vazgeçmen için ne olmalı? Yalancı olması evli olması ş.refsiz olması ondan soğumana yetmez mi?
Bunları düşün e mi.
İmkanın varsa da o şehirden git bence de.
Kendinizi kandırmayın. Ahlaksız bir adamın oyuncağı da olma, bunun adı aşk değil.

Vhalla her gördüğünde ağlayıp sarılacaksan bu adam karşına niye çıkmasın...bulmuş beleş sarılanı bide ego da tatmin
ohhhh keyfler number one paşada...
olan sana oluyor yazzıııkkkkk
bak evdeki bebesiyle haşır neşir
sen ? Ya sen?

muhteşem bir pizzanın kenarlarını yiyorsun ancak
beğendin mi?

NOT: BURAYA BUNLARI YAZDIM ÇÜNKÜ ACI ÇEKMEYE HAKKIM BİLE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM, AİLEVİ SORUNLARI OLAN DUYGUSAL BİR İNSANIM, BELKİ DE BU YÜZDEN BU KADAR ÇABUK KAPTIRDIM. İYİ KÖTÜ YORUMLAR ZATEN BEKLİYORDUM, ÇÜNKÜ OKUDUKÇA KENDİME İTİRAF EDEMEDİĞİM GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYİM İSTEDİM İYİ DE OLDU. ONUNLA KONUŞTUM VE AİLEMİN UYGUN GÖRDÜĞÜ BİRİYLE EVLENMEYE KARAR VERDİĞİMİ, BENİ ARAMAMASI GEREKTİĞİNİ ARADIĞI TAKDİRDE HEM EŞİNE DUYURACAĞIMI HEM DE KENDİSİNİ ŞİKAYET EDECEĞİMİ SÖYLEDİM. CEVAP VERMESİNİ BEKLEMEDEN KAPATIP, ENGELLEDİM. YAZDIKLARINIZI OKUMAK İYİ GELDİ, ÖZELLİKLE KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. KİMSE YAŞAMADAN BİLEMEZ YİNE DE YARDIMCI OLDUNUZ. -KONU KAPANMIŞTIR.-

Şuan için suçlu değilsiniz adama gidip sarılmaktan baska öncelıkle bunu belırteyım sonucta adamın evlı oldugunu bılmeyerek baslamıs bırseyler ancak şuan bılıyorsunuz ve askından oluyorum desede o adam sıze hıcbırsey veremez bosansa dahi veremez kımsenın ahı kımsede kalmıyor çünkü bence uzaklasmakla cok dogru bır karar vermıssınız bu yanlışa düşüp vicdanen rahatsız olcagınıza karsınıza kımbılır daha kımler kımler cıkar gerekırse tehdıt et eger pesımı bırakmazsan savcılıga verırım eşine söylerım de ama bır sekılde kendınden uzaklastır adam yalan söylemıs ve söyleyecekte bugün karısına bunu yapan yarın sıze yapar.İkinci kadın olmak kımse ıstemez daha çok gençsınız bence adama pek guvenmeyın ve kökten cıkarın hayatınızdan sonu yok bunun

Bu platformda hiç kimse evli ve çocuğu olan bir adama sarılıp ağlayan bir kadını teselli etmez cicim..! Ayrıca kaçmaya çalışılmaz. Kaçılır.! Nokta. Bilmem anlatabildim mi.. Burda o adam ve senin gibileri çok gördü bu üyeler..

Seni niye kinamayalim.
Yoksa insan kinadigini yasamadan ölmez yalanini mi dicen bize.

Sen zaten zavalli birinin tekisin.
O adam çocuk icin birlikte cocuk nasil yapiliyor fikrin var demi.
Adam karısıyla bir guzel sevisiyor zaten.
Sadece karaktersiz şerefsiz olduğu icin kendisi gibi seni yani bularak heyecan arıyor.

Mal gibi kendini kullandirirsin tatlim yoksa bizene.

Pişman olmuşsunuz belli ama bundan sonraki yaşamınız nasıl olur bilmem. Eşinin haberi olmaması neyi değiştirir ki. . . Kul hakkını nasıl ödeyeceksiniz acaba? Dua edinde Rabbim affetsin ettiğinizi bulmayın.

İyi niyetli bir kadınınsiniz.. ve sizin zaaflarinizi kullanarak sizi elde etmiş. Ve peşinizde koşuyor..Size söyle soyleyeyim; sizi gerçekten seviyor olsaydı o kadar zirlayip duracağınà eşinden boşanır sizinle evlenirdi. Sizinle eğleniyor vakit geçiriyor..emin olun sizden ayrılınca başkası ile beraber olacak.. 5 aylık bebeğine acimayan Size hiç acimaz. Karısını sevmiyor diyelim peki o bebek nereden çıkti.ağaç kavugundan çıkmadı heralde...gerekorse imkanıniz varsa başka şehire taşının.. bir şekilde hayatinizdan çıkarın yoksa Size yazık olacak

çok doğru tespit bizzat yaşadım ikinci kadın olarak değilde ama ikinci kadının başına aynı şeyler geldi.

A Ankara Konya burda söylenenlerin hepsi acı ama gerçek.aynını yaşadım eşim beni aldattı bebeğimiz küçüktü sorunlarımız vardı daha doğrusu eşime olan ilgim azalmıştı varım yoğum bebeğimdi kesinlikle bahane değil ama aldattı işte.2.kadın bana ulaştı bekarım demiş eşim önce evli olduğunu öğrenmiş kız bir şekilde ve klasik şeyler boşanacaktım çocuk vardı mutsuzum sevmiyorumlar havada uçuşmuş ama ben bunları hiç bilmiyorum çünkü eşimle sözde sıcacık yuvamızda sıkı sıkı sarılır uyurduk bebeğimizle her fırsatta beni sevdiği sölerdi eşim.netice olarakta yıllar yıllar önceydi bunlar 2.kadına seni kandırdım üzgünüm dedi ve bitti.bunuda anlattım ders olsun sana.10 yıl önce neyse bu erkek milletinin yalanı 10 yıl sonrada bu malesef.

Merak ettim sizin tepkiniz ne oldu olayları öğrenince nasıl evli kalabildiniz birde hiç anlamadıniz hissetmediniz?

Allah 2.kadınlarında , 2. kadın düşkünü erkeklerindeeeeeeeee.....
Töbe Yarabbim.
ımı bin ını siviyirim,o eşini zitin sivmiyimiş,bışınıcıklırmış.
Bi bitmediniz

Arkadaş ankara konya arası kaç saat biliyo musun sen?

Neyi yasamadan bilemeyiz? İkinci kadın olmanın dayanılmaz hafifliğini mi?

Sarılıp ağlamak nedir ya?
Herif evliymiş eşine sadakatsizlik etmiş ama görünce dayanamıyorsun tövbe est.
Git yastığa sarıl ağla direğe ağaca sarıl ağla başka sarılacak mı bulamadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…