- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.169
- 113
- Konu Sahibi Ankara Konya
-
Bu erkeklerde senelerdir aynı bahaneyi kullanıyor.
"zaten bosanacaktik, mutsuzum, sevmiyorum, karım boşanmaya yanaşmıyor"
Hiç ilerleme yok, yaratıcılık 0
Çünkü kadınlar bunlara inanıyor... İnanmayıp görüşmeseler beyinlerini zorlayıp daha yaratıcı şeyler bulacaklar belki ama şerefsizlik hep baki kalacak..Bu erkeklerde senelerdir aynı bahaneyi kullanıyor.
"zaten bosanacaktik, mutsuzum, sevmiyorum, karım boşanmaya yanaşmıyor"
Hiç ilerleme yok, yaratıcılık 0
Şuan için suçlu değilsiniz adama gidip sarılmaktan baska öncelıkle bunu belırteyım sonucta adamın evlı oldugunu bılmeyerek baslamıs bırseyler ancak şuan bılıyorsunuz ve askından oluyorum desede o adam sıze hıcbırsey veremez bosansa dahi veremez kımsenın ahı kımsede kalmıyor çünkü bence uzaklasmakla cok dogru bır karar vermıssınız bu yanlışa düşüp vicdanen rahatsız olcagınıza karsınıza kımbılır daha kımler kımler cıkar gerekırse tehdıt et eger pesımı bırakmazsan savcılıga verırım eşine söylerım de ama bır sekılde kendınden uzaklastır adam yalan söylemıs ve söyleyecekte bugün karısına bunu yapan yarın sıze yapar.İkinci kadın olmak kımse ıstemez daha çok gençsınız bence adama pek guvenmeyın ve kökten cıkarın hayatınızdan sonu yok bununBu yazdıklarımı okuyunca bir çoğunuz bana tepki gösterecek biliyorum ama sizinle paylaşmak istiyorum benim düştüğüm duruma kimse düşsün istemiyorum. Ben yaklaşık 3 ay önce başka bir şehire taşındım iş dolayısıyla. İş yerime sık sık gelen bir müşterimize aşık oldum, sonra öğrendim ki oda bana aşıkmış. Benim de ona boş olmadığımı anlayınca bana ulaştı bir şekilde ve biz görüşmeye başladık, 26 yaşında bir bayanım, o da 27. Bir süre sonra tesadüfen evli olduğunu öğrendim. Tabi bu sırada kaptırdık gidiyoruz ve ben öğrendiğim anda dünyam yıkıldı sanki. Çok kızdım, ağladım, yıkıldım 5 aylık evladının olmasıda cabası. Eşiyle de 2 yıllık evli ve severek evlenmiş. Ama evlendikten sonra eşine olan sevgisi bitmiş öyle diyor. Neyse ben bunu engelledim her yerden. Sürekli karşıma çıkmaya başladı, yalvarmaya, ağlamaya başladı, yapamıyorum edemiyorum, biz boşancaktık hamile olduğunu öğrendim boşanamadım, evladım için sabrediyorum vs vs dedi. Hayatımda ilk kez aşık olmuştum, o da ilk kez olmuş, aşkından şüphem yok ama evli işte. Sürekli çıkıyor karşıma sürekli unutmama, fırsat vermiyor, acım her gün daha çok artıyor. Karşıma çıkınca da dayanamıyorum sarılıp ağlıyorum. Çok canım yanıyor, Allah'ım biliyor her gece ölüyorum her güne daha büyük bir acıyla uyanıyorum. Depresyona girdim, yaşadığım şehri terketmeyi düşünüyorum, karısına üzülüyorum karısınında kronik bir hastalığı var, ona muhtaç, onun yerinde bende olabilirdim. Allah'ım affetsin. Benim yaşadıklarımı anlayan, yaşayan, akıl fikir verecek olan biri var mı? Artk düşünemez oldum, şuan arıyor karşıma çıkıyor, ediyor, bırakmıyor bende telefonda engel olsamda bir şeylere karşıma çıkınca dayanamıyorum çok seviyorum. Lütfen beni kınamayın kimse istemez böyle bir üçgenin içinde olmayı.
3 ay öncesine kadar bende sizinle aynı şekilde düşünüyordum ama büyük konuşmuşum işte, insanın başına her şey gelebiliyor kimse bilerek isteyerek böyle bir durumun içinde olmak istemez. Benimde zaten merakım yok yaşamaya, kaçmaya çalışıyorum, kendimle savaşıyorum. Burdan da bana destek olursunuz belki acım hafifler diye yazdım.
çok doğru tespit bizzat yaşadım ikinci kadın olarak değilde ama ikinci kadının başına aynı şeyler geldi.Sıra belli.
1)Karşılıklı birbirlerini severler
2)Kadın adamın evli olduğunu öğrenir.
2) Boşanma evresindeyiz zaten- Çoucuk olmasaydı boşanıcaktık- Ayrı yaşıyoruz ben zaten karımı sevmiyorum
3)Evli olduğunu öğrenince yıkılan kadın asla görüşmek istemez, ama dayanamaz kaldığı yerden devam edder.
4)Erkek isteediğini almıştır karısıyla arası düzelir 2. kadın şutlanır.
(Biilerek 2 tane 2 yazdım dikkat ediyor musunuz diye)
Merak ettim sizin tepkiniz ne oldu olayları öğrenince nasıl evli kalabildiniz birde hiç anlamadıniz hissetmediniz?A Ankara Konya burda söylenenlerin hepsi acı ama gerçek.aynını yaşadım eşim beni aldattı bebeğimiz küçüktü sorunlarımız vardı daha doğrusu eşime olan ilgim azalmıştı varım yoğum bebeğimdi kesinlikle bahane değil ama aldattı işte.2.kadın bana ulaştı bekarım demiş eşim önce evli olduğunu öğrenmiş kız bir şekilde ve klasik şeyler boşanacaktım çocuk vardı mutsuzum sevmiyorumlar havada uçuşmuş ama ben bunları hiç bilmiyorum çünkü eşimle sözde sıcacık yuvamızda sıkı sıkı sarılır uyurduk bebeğimizle her fırsatta beni sevdiği sölerdi eşim.netice olarakta yıllar yıllar önceydi bunlar 2.kadına seni kandırdım üzgünüm dedi ve bitti.bunuda anlattım ders olsun sana.10 yıl önce neyse bu erkek milletinin yalanı 10 yıl sonrada bu malesef.
Arkadaş ankara konya arası kaç saat biliyo musun sen?...
NOT: BURAYA BUNLARI YAZDIM ÇÜNKÜ ACI ÇEKMEYE HAKKIM BİLE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM, AİLEVİ SORUNLARI OLAN DUYGUSAL BİR İNSANIM, BELKİ DE BU YÜZDEN BU KADAR ÇABUK KAPTIRDIM. İYİ KÖTÜ YORUMLAR ZATEN BEKLİYORDUM, ÇÜNKÜ OKUDUKÇA KENDİME İTİRAF EDEMEDİĞİM GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYİM İSTEDİM İYİ DE OLDU. ONUNLA KONUŞTUM VE AİLEMİN UYGUN GÖRDÜĞÜ BİRİYLE EVLENMEYE KARAR VERDİĞİMİ, BENİ ARAMAMASI GEREKTİĞİNİ ARADIĞI TAKDİRDE HEM EŞİNE DUYURACAĞIMI HEM DE KENDİSİNİ ŞİKAYET EDECEĞİMİ SÖYLEDİM. CEVAP VERMESİNİ BEKLEMEDEN KAPATIP, ENGELLEDİM. YAZDIKLARINIZI OKUMAK İYİ GELDİ, ÖZELLİKLE KÖTÜ YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. KİMSE YAŞAMADAN BİLEMEZ YİNE DE YARDIMCI OLDUNUZ. -KONU KAPANMIŞTIR.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?