- 13 Kasım 2015
- 75
- 15
- 3
- Konu Sahibi MELEKAZRA7
Evli ve 2 Cocuklu Bir adam Düşünün Kendinizi benim yerime Koyun Düşüncelerinizi Aldıktan Sonra Size Konuyu Net olarak Anlatacagım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavi olurYıkılmış Ve kurtarılmayan Bir yuva var ortada ... Sadık Bir bayan degil Annelik bile yapamıyor...
Uzaktan takip ettigim kadarıylada Azıcık Piskolojik sorunları Var gibi...
tum dunyanın hakkına hayırlısı olan sizin gıbı hatunların evlı adamların ustunden pençelerını cekmelerıdırMerhabalar Aranıza yeni katıldım.
Düşüncelerinize İhtiyacım ar
Bekarım Hayatımdaki kişi Evli Ve 2 Cocugu var
Birbirimizi Cok seviyoruz..
Suanki Karısı İle Boşanmış degiller. Aynı evdeler.
Karısının Birtakım piskolojik sorunları var kavga ve hır cıkartıyor sürekli
Ne Sadık bir Eş Nede iyi bir Anne.
Herkes onların aralarındaki sorunu biliyor.
Ayrılmayı düşünmüyorlar. Hayat arkadşım Kızlarının Babasız Annesiz büyümelerini İstemiyor Gittigi yere Kadar Gidicek. Beni Cok el üstünde Tutuyor. İlişkimizde Ufacık toz sorunu bile yok
Bazen Okaadar düşünüyorumki beni Bırak Düzelt evliligini Diye. Olmaz Diyor
Beni Gercekten Cok seviyor. Biliyorum Yuva Yıkanın yuvası Olmaz. Bir cok severgitmek İstemedim Ama güçlü Bir adam yıkılıyor Ardımdan. Beni Onu Tekrardan Hayata döndürdüm.
Belki Bir gelecegimiz Olmayacak. Ama Ona Şuan İyi Bir Dost İyi bir Sevgili iyi Bir Eş'im.
Hakkımızda Hayırlısı Neyse o Olsun.
Çok güzel yamışın,ama böle kadınnn dolu,ve kıymetli,Sen buradaki tepkilere bakma. Devam etmelisin. Kadin da hasta olmasaydi. Belki yeni Leyla Mecnun sizsinizdir.
Bikere adamdaki merhamete bak,esini bosamak istemiyor ki cocuklari annesiz buyumesin diye, adamdaki sevgi doluluga bak seni de birakamiyor. Sen de bir o kadar merhametli ve sevgi dolusun adama kiyip birakamiyosun... Dedigin gibi gittigi yere kadar git. Karakterleriniz cok uyumlu.
Bu arada sen baska birini falan sevip asik falan olursan bunu da birakma. Boyle adam zor bulunur. Bunu da idare etmeye bak. İki sevgi insani,ask insani birbirini bulmus. Bu zamanda boylesi zor bulunur. Hatta yapabiliyosan bi de cocuk yap. Obur kadindan da 2 cocuk var. Aaa cocuguna belesten 2 kardes geldi bile... Millet hamile kalicam dogurucam kardes yapicam diye anasi agliyo. Nufusuna gecirip gecirmemesi de onemli degil. Siz imzalari kalbinize atmissiniz. Aranizda imzanin,nufusa gecirmenin lafi mi olur...
Mutluluklar canim. Allah bozmasin tututu masallah.