• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

MELEKAZRA7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
75
15
3
Evli ve 2 Cocuklu Bir adam Düşünün Kendinizi benim yerime Koyun Düşüncelerinizi Aldıktan Sonra Size Konuyu Net olarak Anlatacagım...

Yıkılmış Ve kurtarılmayan Bir yuva var ortada ... Sadık Bir bayan degil Annelik bile yapamıyor...
Uzaktan takip ettigim kadarıylada Azıcık Piskolojik sorunları Var gibi...

Adam yalan söylüyorsa belki çok iyi bir kadın eşi
Hayatına ekşın katmak için sizinle birlikteyse olamaz mı
Hem siz nerden biliyosunuz kadının hır gür çıkardığını kadını taniyormusunuz

Merhabalar Aranıza yeni katıldım.
Düşüncelerinize İhtiyacım ar
Bekarım Hayatımdaki kişi Evli Ve 2 Cocugu var
Birbirimizi Cok seviyoruz..
Suanki Karısı İle Boşanmış degiller. Aynı evdeler.
Karısının Birtakım piskolojik sorunları var kavga ve hır cıkartıyor sürekli
Ne Sadık bir Eş Nede iyi bir Anne.
Herkes onların aralarındaki sorunu biliyor.
Ayrılmayı düşünmüyorlar. Hayat arkadşım Kızlarının Babasız Annesiz büyümelerini İstemiyor Gittigi yere Kadar Gidicek. Beni Cok el üstünde Tutuyor. İlişkimizde Ufacık toz sorunu bile yok
Bazen Okaadar düşünüyorumki beni Bırak Düzelt evliligini Diye. Olmaz Diyor
Beni Gercekten Cok seviyor. Biliyorum Yuva Yıkanın yuvası Olmaz. Bir cok severgitmek İstemedim Ama güçlü Bir adam yıkılıyor Ardımdan. Beni Onu Tekrardan Hayata döndürdüm.
Belki Bir gelecegimiz Olmayacak. Ama Ona Şuan İyi Bir Dost İyi bir Sevgili iyi Bir Eş'im.
Hakkımızda Hayırlısı Neyse o Olsun.
tum dunyanın hakkına hayırlısı olan sizin gıbı hatunların evlı adamların ustunden pençelerını cekmelerıdır
2. kadın olarak ( dogru kelımeyı kullanamadım!) boyle devam edın hayatınıza.
sadece ufacık bı sey soyleyecegım
benı cok sevıyor demıssınız ya
ıh :D sevse karısını senle aldatıp senı 2. kadın yapmazdı ;)
sana verdıgı deger senı 2. kadın yapmak
ee sen kendıne bunu yakıstırıyosan adam napsın

niye sorun olsun ki ev yok,iş yok,çocuk derdi yok.

kadını delirten sevgilin olmasın?

madem o kadar sorunluymuş kadın 2 çocuk yapana kadar aklı nerdeymiş güçlü adamın.

hayal aleminden bir çıkın ya.

herkese lazım yuva,çoluk çocuk.

Sen buradaki tepkilere bakma. Devam etmelisin. Kadin da hasta olmasaydi. Belki yeni Leyla Mecnun sizsinizdir.

Bikere adamdaki merhamete bak,esini bosamak istemiyor ki cocuklari annesiz buyumesin diye, adamdaki sevgi doluluga bak seni de birakamiyor. Sen de bir o kadar merhametli ve sevgi dolusun adama kiyip birakamiyosun... Dedigin gibi gittigi yere kadar git. Karakterleriniz cok uyumlu.

Bu arada sen baska birini falan sevip asik falan olursan bunu da birakma. Boyle adam zor bulunur. Bunu da idare etmeye bak. İki sevgi insani,ask insani birbirini bulmus. Bu zamanda boylesi zor bulunur. Hatta yapabiliyosan bi de cocuk yap. Obur kadindan da 2 cocuk var. Aaa cocuguna belesten 2 kardes geldi bile... Millet hamile kalicam dogurucam kardes yapicam diye anasi agliyo. Nufusuna gecirip gecirmemesi de onemli degil. Siz imzalari kalbinize atmissiniz. Aranizda imzanin,nufusa gecirmenin lafi mi olur...

Mutluluklar canim. Allah bozmasin tututu masallah.

Belki o kadinin psikolojisi senin yuzunden bozuk ?? Esi mutlu etmiyo o kadini lanet olsun sen ve senin gibilere evde o kadin ceksin kahrini disarda sen sefasini sur... igrenc insanlarsiniz yuva bozmaya devam ettikce yuvaniz olmayacak ... seninle esini aldatan adam seni omur boyu sevecek mi saniyosun.. yok kadin iyi degilmiste yok soyleymiste yok boyleymiste bahanelere bak ..

Kadının psikolojik sorunu var. Sen adamın medresisin psikolojin gayet düzgün öyle mi :110:

Ahh temiz yürekli 2. Kadınlar hiçte dayanamaz arada "yuvanı bozma ailenin yanına eşinin yanına git" dersiniz ama adamın yakasını bırakmazsınız :KK12:

Sen buradaki tepkilere bakma. Devam etmelisin. Kadin da hasta olmasaydi. Belki yeni Leyla Mecnun sizsinizdir.

Bikere adamdaki merhamete bak,esini bosamak istemiyor ki cocuklari annesiz buyumesin diye, adamdaki sevgi doluluga bak seni de birakamiyor. Sen de bir o kadar merhametli ve sevgi dolusun adama kiyip birakamiyosun... Dedigin gibi gittigi yere kadar git. Karakterleriniz cok uyumlu.

Bu arada sen baska birini falan sevip asik falan olursan bunu da birakma. Boyle adam zor bulunur. Bunu da idare etmeye bak. İki sevgi insani,ask insani birbirini bulmus. Bu zamanda boylesi zor bulunur. Hatta yapabiliyosan bi de cocuk yap. Obur kadindan da 2 cocuk var. Aaa cocuguna belesten 2 kardes geldi bile... Millet hamile kalicam dogurucam kardes yapicam diye anasi agliyo. Nufusuna gecirip gecirmemesi de onemli degil. Siz imzalari kalbinize atmissiniz. Aranizda imzanin,nufusa gecirmenin lafi mi olur...

Mutluluklar canim. Allah bozmasin tututu masallah.
Çok güzel yamışın,ama böle kadınnn dolu,ve kıymetli,
bu arada hiç yorum yazmaya gerek,zaten çok ağır bedel ödeyecek,birakalım ödesın

ikinci kadın olmaya layıksın yedeksin metressin zevk-i ihtiyacları giderilecek tek kullanımlık bir ''kadın'' bile değil bir varlıksın. hiç bir zaman sevilmeyecek aşık olunmayacak evinin hanımı olamayacaksın ancak kaçak göçek ucuz zevklerde harcanacaksın. layık olduğun gibi

yazık acıdım haline karakter herkes de olmuyor halbu ki bedava yaaa kullanın biraz.

Back
X