KK üyelerine zarf mı atıyorsun konun gerçek mi bilmiyorum ama sana bir örnek vermek isterim olayını ve kendisini çok yakından tanıdığımız biri ile ilgili. 20 yaşlarında adamın biri ile tanışıyor, kız oldukça hoş hala da öyle, oturuşu konuşması, hayran hayran izlerdik ve şimdi 40(41-43 arasıda olabilir) yaşında ve hayranlıkla bakarım. Kız bekar ama adam evli ve ailece görüşüyorlar. Adam eşini alıp kızın ailesini ziyaret etmeler, kızın ailesini yemeğe almalar falan (kimsenin aklına gelmiyor böyle birşey). Ve bunlar çıkmaya başlıyorlar. Adamın eşi kızın evini basar, kızın annesi hergün hastahanelerde, ama kimse söz geçiremiyor. Adam aşık kıza (güya), kız da adama. Aradan yıllar geçti ne kız ile evlendi ne kızın başkasıyla evlenmesine izin verdi (tehditler falan) ama kız da vazgeçmedi. Duruma alışmıştı. Zar zor bir kaç yıl önce ayrıldılar, kız başka biriyle evlendi, çocuk istiyor ve yuva istiyor tabii... Yaşadığı yer ile gelin gittiği yer arasında çok fark vardı, gördüğümde inanamadım böyle bir evde nasıl yaşar diye. Havalı bir kadın çünkü. ve maalesef geçen öğrendik ki çocuğu da olmayacak.

Böyle beklemekle, hırs ve haksızlıkla mutsuz bir yaşam yaşadı ve yaşıyor. Bu arada bu erkekler mutsuzum ve seni seviyorum diye çok yalan söyler. Merak etmeyin aşktan ölenini daha görmedik.