Hayır canım.. Bizim bundan hoşnut olmamamız için illa aldatılmış olmamız gerekmiyor.. Kadınız ya hani biz?? Kadınlık onurumuz var hani?? Başka bir arkadaşımıza yapılan bir ihanette tanımasak bile üzülüyoruz hani insanlık diye birşey var ya??" Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" fikri milat olalı çok oldu hani?? Çünkü o yılanlar dönüp dolaşıp bizi veya çocuklarımızı arkadaşlarımızı sokabiliyor.. Sevdiklerimize kimsenin zarar vermesini istemeyiz bizler..Bu kadar linçleyenler beddua edenler, kocalarınız sizi aldatmış galiba.
Karısını boşatıp evlense başarılı bi ilişki mi olacak? Ben mi insanları anlamıyorum yaGüzel bacım evli erkekten ne gibi bir beklentin vardı?karısını boşayıp seninle mi evlenecek sanıyordun.erkeklerin canına minnet can sıkıntısını giderir seninle değişiklik olsun diye düşünür de sen ne düşündün? Yazık karısı senin hemcinsin.onun yerine koysana kendini.aynı hatayı tekrarlama.uzak durun arkadaşım evli erkeklerden.hadi bilmesem adamın evli olduğğunu neyse.
O bekardı, nerenle okuyosun2 haftalik ilişkinde ben sadece sevgili olduğun adamin karısını düşünüyorum. Elimde değil. Sen bir seneni vermissin o kadın hayatı boyunca bu travmayla yaşayacak. Bilmiyorsa hayatını onu aldatan adama adayacak. Belki çocuğu var belkide olacak bu işler çok zor. Aldatan adamın kızıyım geberip gitse cenazesine gitmeyeceğim annem yaşayan bir ölü düşünüyorum da babamin sevgilisi gelip bana psikolojikmen zayıf yapım dese onu eviiree cevirre dövesim gelir. Psikoloğa gitmekten anlatmaktan utanman yerine çözüm bul utanma işi o işi yaparkendi geçti bitti
52-1.5= 50.5 yıl ediyor.2 haftalık ilişki için 1 yıl
2 yıllık ilişki için kaç yıl ediyor biri sevabına hesaplasın.
çıkan sonuçtan 1,5 yılı çıkar tekrar işe girebileceğin tarihi bul konu sahibesi..
Kim bekardı ya sen ne diyorsun?Arkadaşlar burda yaz
O bekardı, nerenle okuyosun
Bekar evli adam mi? Gözümle okuyorumArkadaşlar burda yaz
Arkadaşlar ben pişmanım.
Ve size bir tavsiye ; kocalarınıza sahip çıkın.
Bukadar lince bu tavsiyeyi hak ettiniz.
Sen nerenle okuyosun merak ettim doğrusuArkadaşlar burda yaz
Sorunları büyük sanırım beyinden Allah şifa versinKim bekardı ya sen ne diyorsun? Türkçe konuş.
Bir psikologla görüşün.Arkadaşlar karısıyla mutlu hayatına devam ediyor zaten benim dileğimde buydu ayrılıp o psikolojiden kurtulurken. Benim hayata karşı güvenim gitti aynısını tekrar yaşamaktan ya da evlenip kadının yerinde olmaktan. 2side kötü
Ömrün boyunca yakanda bir ah ile gezeceksin, geceleri nasil uyuyorsun merak ediyorumArkadaşlar ben pişmanım.
Evlendim köpek sahiplenmedim sahip çıkayım. Köpekte bile sadakat var. Eşimde yaparsa gidebilir babami silmişim eşim koymazArkadaşlar ben pişmanım.
Karısının haberi olmadı ne göz yaşı, ayırmayada çalışmadım 2 yıl süratli bir ililşki değildi. 3 ay 4 ay 1 ay hep ayrılıyodukBir psikologla görüşün.
Sevgi açlığını başka şeylerle dolduruyorsanız, iki ilgilenilince bu kadar çabuk bağlanıyorsanız bu durumu düzeltmemiz gerekli.
Ama şunu unutmayın şuan yaşadığınız şeyler bir nevi diyet ödemek
Bir kadının göz yaşlarına sebep oldunuz.
Belki farkına varmadı, boşanmadı ama kocasıyla arası bozuldu.
Kocası ona ve çocuklarına ilgi göstermedi sizin peşinize düştü.
Bu bedelsiz kalmıyor kadının yaşadıkları beni ilgilendirmiyor diyemezsiniz.
Sağol ya allah razı olsunArkadaşlar ben pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?