Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar linçleyenler beddua edenler, kocalarınız sizi aldatmış galiba.
Hayır canım.. Bizim bundan hoşnut olmamamız için illa aldatılmış olmamız gerekmiyor.. Kadınız ya hani biz?? Kadınlık onurumuz var hani?? Başka bir arkadaşımıza yapılan bir ihanette tanımasak bile üzülüyoruz hani insanlık diye birşey var ya??" Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" fikri milat olalı çok oldu hani?? Çünkü o yılanlar dönüp dolaşıp bizi veya çocuklarımızı arkadaşlarımızı sokabiliyor.. Sevdiklerimize kimsenin zarar vermesini istemeyiz bizler..

Ayrıca aldatılmış olanlarda olabilir tabi ki.. Karaktersizlerle karşılaşan olduysa ne yapsın..

2 haftalik ilişkinde ben sadece sevgili olduğun adamin karısını düşünüyorum. Elimde değil. Sen bir seneni vermissin o kadın hayatı boyunca bu travmayla yaşayacak. Bilmiyorsa hayatını onu aldatan adama adayacak. Belki çocuğu var belkide olacak bu işler çok zor. Aldatan adamın kızıyım geberip gitse cenazesine gitmeyeceğim annem yaşayan bir ölü düşünüyorum da babamin sevgilisi gelip bana psikolojikmen zayıf yapım dese onu eviiree cevirre dövesim gelir. Psikoloğa gitmekten anlatmaktan utanman yerine çözüm bul utanma işi o işi yaparkendi geçti bitti

Duygusal bosluklari herkes yasiyor ama her boslukta boyle seyler mi yapilmali? Yani yaptiginiz hatalari boyle duygusal bosluk diyerek bahane sunmasakmi acaba..
Olan olmus artik bence kendinize gelin ve artik hayatiniza duzgun bir yol cizin.

Karısını boşatıp evlense başarılı bi ilişki mi olacak? Ben mi insanları anlamıyorum ya

Arkadaşlar burda yaz
O bekardı, nerenle okuyosun

Bir psikologla görüşün.
Sevgi açlığını başka şeylerle dolduruyorsanız, iki ilgilenilince bu kadar çabuk bağlanıyorsanız bu durumu düzeltmemiz gerekli.
Ama şunu unutmayın şuan yaşadığınız şeyler bir nevi diyet ödemek
Bir kadının göz yaşlarına sebep oldunuz.
Belki farkına varmadı, boşanmadı ama kocasıyla arası bozuldu.
Kocası ona ve çocuklarına ilgi göstermedi sizin peşinize düştü.
Bu bedelsiz kalmıyor kadının yaşadıkları beni ilgilendirmiyor diyemezsiniz.

Bu yaptığınız duygusal boşluğa gelmek değil, evli olduğunu bile bile bu ilişkiye siz izin vermişsiniz. Zaten kendiniz diyorsunuz, evli olduğunu umursamadım diye. Şimdi pişman olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bunun sebebi ise ilişkinizin ilerisinin olmayacağını biliyordunuz. Bir terapiye gidin, kafa karışıklığınızı çözün. Yoksa aynı hatayı tekrar yaparsınız.

Arkadaşlar ben pişmanım.
Ve size bir tavsiye ; kocalarınıza sahip çıkın.
Bukadar lince bu tavsiyeyi hak ettiniz.
Ömrün boyunca yakanda bir ah ile gezeceksin, geceleri nasil uyuyorsun merak ediyorum

Eski erkek arkadaşımın arkadaşının sevgilisi geldi aklıma .o da karısıyla fotoğraf paylaşmasını yasaklamıştı evli sevgili işi zor hangi mantıkla bile isteye beraber olur ki insan .çözemedim .

Karısının haberi olmadı ne göz yaşı, ayırmayada çalışmadım 2 yıl süratli bir ililşki değildi. 3 ay 4 ay 1 ay hep ayrılıyoduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…