Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Oliviaa K KurkmantoluS Pişman değilse ve aynı korkular varsa bazı söylemlerimi geri alıyorum! Bu başka birşey çünkü... Allah ıslah etsin
Diyorki beni bu kadar linçleyenler, sizide kocanız aldatmış galiba diyor. Sizce bunu fütursuzca söyleyen bi birey, pişman mıdır?? Mantıklı mıdır?? Daha bişeyler daha söylenir ama neyseee

Güzel bacım evli erkekten ne gibi bir beklentin vardı?karısını boşayıp seninle mi evlenecek sanıyordun.erkeklerin canına minnet can sıkıntısını giderir seninle değişiklik olsun diye düşünür de sen ne düşündün? Yazık karısı senin hemcinsin.onun yerine koysana kendini.aynı hatayı tekrarlama.uzak durun arkadaşım evli erkeklerden.hadi bilmesem adamın evli olduğğunu neyse.

Arkadaşlar karısıyla mutlu hayatına devam ediyor zaten benim dileğimde buydu ayrılıp o psikolojiden kurtulurken. Benim hayata karşı güvenim gitti aynısını tekrar yaşamaktan ya da evlenip kadının yerinde olmaktan. 2side kötü

@Oliviaa K KurkmantoluS Pişman değilse ve aynı korkular varsa bazı söylemlerimi geri alıyorum! Bu başka birşey çünkü... Allah ıslah etsin
Pişman değil, tekrar yaşarım korkusu ile iş arayamıyor.. Burda onu rahatlatalım diye üç beş kelime etmeye gelmiş, karısı için üzgünüm, özür dilemek istiyorum deseydi bi nebze yaşamıs pişman olmus derdim, o da belki tabi. Ama bu kadın (hemcinsim olduğu için utanıyorum) kalkmış kadın umrumda değil olan psikolojime oldu diyor. Ve burda beddua sıralıyor bize, bizide kendisi gibi karaktersiz sanıyor galiba

Diyorki beni bu kadar linçleyenler, sizide kocanız aldatmış galiba diyor. Sizce bunu fütursuzca söyleyen bi birey, pişman mıdır?? Mantıklı mıdır?? Daha bişeyler daha söylenir ama neyseee
Zerre pişmanlık sezmedim, sözlerinden ne düşündüğü belli aslında. Hala aynı şeyleri yaşamaktan, 2.kadın olmaktan korkuyorum diyor. Peeessss.

Psikolojik destek alın. Bundan sonra yaşayacağınız herhangi bir ilişkide de aynı şeyler olacak çünkü

Güzel bacım evli erkekten ne gibi bir beklentin vardı?karısını boşayıp seninle mi evlenecek sanıyordun.erkeklerin canına minnet can sıkıntısını giderir seninle değişiklik olsun diye düşünür de sen ne düşündün? Yazık karısı senin hemcinsin.onun yerine koysana kendini.aynı hatayı tekrarlama.uzak durun arkadaşım evli erkeklerden.hadi bilmesem adamın evli olduğğunu neyse.
Güzel bacım

Benim de zaman zaman zayıf bir psikolojide olduğum oluyor. Değil evli bir adamla uğraşmayı, yataktan çıkmayı zor başarıyorum. Kendine haksızlık etme yani. Gayet enerjiksin. Sadece zora gelemiyosun.

Kınamayın başınıza gelir lafı da çok saçma be. Sanki kutsal bi güç kınayınca başına getiriyor. Hiç kendi irademiz yok. Kimbilir burda kaç kişiye evli adamlar yürümüştür. Böyle garip dramlar yaratmadık kendimize. Bundan kurtulmayı da biliyorsun, ne yapman gerektiğini de. Sadece yapmıyorsun. Biz napalım ki?

Aman sen iyileşme üç gün sonra yine ben zayıf düştüm hissime yenildim deyip başka evli adamların yuvasına burnunu sokarsın. Adamda suçsuz değil ama evli olduğunu bilerek ilişkiye başladığın için sen çok daha suçlusun. Karısını adamdan kıskanıyorsun bide yüzsüzlüğünde bukadarı pes. Allah sizin gibi insanlardan korusun herkesi.

Arkadaşlar karısıyla mutlu hayatına devam ediyor zaten benim dileğimde buydu ayrılıp o psikolojiden kurtulurken. Benim hayata karşı güvenim gitti aynısını tekrar yaşamaktan ya da evlenip kadının yerinde olmaktan. 2side kötü
Tekrar aynısını yaşamak derken??? Kendine aklına hakim olamıyor muusn? Evli bir adam sana şimdi gelse senden etkilendim hoşlandım vs dese yine ilişki başlatır mısın? Annen baban arkadaşların akrabaların falan yok mu senin?

Evet şimdi de kadının yaşadığını yaşamaktan korktuğunu söylüyor. Halbuki ne kadın ne de adam umrunda değildi ilk başta
Bi dediği bi dediğini tutmuyor ki, şimdi de yine 2.kadın olmaktan korktuğunu söylüyor. :D

Benim de zaman zaman zayıf bir psikolojide olduğum oluyor. Değil evli bir adamla uğraşmayı, yataktan çıkmayı zor başarıyorum. Kendine haksızlık etme yani. Gayet enerjiksin. Sadece zora gelemiyosun.

Kınamayın başınıza gelir lafı da çok saçma be. Sanki kutsal bi güç kınayınca başına getiriyor. Hiç kendi irademiz yok. Kimbilir burda kaç kişiye evli adamlar yürümüştür. Böyle garip dramlar yaratmadık kendimize. Bundan kurtulmayı da biliyorsun, ne yapman gerektiğini de. Sadece yapmıyorsun. Biz napalım ki?
Bu bi hadistir. Ama konumuz bu değil 😊

benim dileğimde buydu
images (82).webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X