Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

annene okut bu konuları,bak ne kızlar var de belki daha anlayışlı davranır.

ablam 41 yaşındayım, şu an öyle bir halt etsem annem üşenmez bacaklarımı kırar, kafa derimi yüzer, dilimi keser, büyük ihtimalle gözlerimi de oyar elalemin adamına bakdım diye..Sonra o adamın başına neler gelir bilmiyorum. Annemi seviyorum

Anneye hürmetler,aynı benim kafada,iyice döver silkeler gene döverim

UFF BE igrenc igrenc! Boyle seyler okudugum zaman cileden cikiyorum! Kurban ol onun karisina, Allahda sana dogru yolu gostersin. VE EVET yuva yikanin yuvasi olmaz. Migdem bulana bulana okudum, Allah senin gibilerini hic bir evli erkegin karsisina cikarmasin. igrenc yaaa

inşallah hep böyle anneler olur,bu yaşananlar hiç hoş değil

Anneye hürmetler,aynı benim kafada,iyice döver silkeler gene döverim

Bir gün 6. sınıfta, bir erkek beni çağırdı. Bahçede oyun oynuyoruz falan, oyunu bırakıp gittim. Benle çıkar mısın dedi. Tabi ben böyleyim
Cevap veremedim. Ne yapsam ne etsem bilemedim.
Eve geldim, annem mutfakta. Salaklık ya, anne arkadaştır ya, ilk regl olduğunda falan anana yetiştirmelisin falan. Gençleri bilgilendirme seminerlerinde böyle diyorlardı o zamanlar.
Ben de anneme söyledim Annem de aynen böyle yaptı ==> Gerisini hayal gücünüze bırakıyorum

Eh be kzuzum sen de pek safmışsın ...

Tahmin ediyorum anneniii

aynen devam çıtır ablam.ben de oğullarıma aynını uyguluyorum.bazen oğlum iyiki kızın yok anne çok çektirirdin diyor

Egemcim bayılıyorum sana varya kız erkek fark etmez icabında icabına bakacaksın

Annemle ilk ve son paylaşımımız oldu zaten

Öyle olmasın anne her zaman doğruları söyler yön verir evladına

Ben hala kazık kadar olan kızıma herşeyi anlatmaya çalışıyorum,annelik bitmiyor işte anlat anlat dur ..

Zaten sonrasını benim hal ve hareketlerimden, telefonumu karıştırmaktan, günlüğümü falan okumaktan öğrendi.
Artık yaşımı başımı aldım, arada değecek birisi olursa getir tanıştır falan diyor da aman neme lazım 6. sınıftaki hadisenin anıları silinmedi henüz.

Konu sahibine söylenecek söz yok zaten, ona cevap dahi vermiyorum da. Sizin bu cümleniz çok gözüme takıldı. Neden böyle bir cümle kurdunuz merak ettim, Türk ailesi demek evladını yaptığı hata karşısında terk etmek midir? Arkasında dursunlar demiyorum tabi ki de ama, kapının önüne de koymaları gerekmiyor.

Babamın bir lafı vardır " Bir babanın görevi kızı or..pu, oğlu pe..nk'te olsa da onu o bataklıktan çekip çıkartmaktır. Terk etmek değil" der.

Tahmin ediyorum anneniii

Egemcim bayılıyorum sana varya kız erkek fark etmez icabında icabına bakacaksın

Öyle olmasın anne her zaman doğruları söyler yön verir evladına

Hala formundan bir şey kaybetmedi. Beni geçin, teyzemin kızının ilişkisini aklına taktı.
Ona söylenip duruyor Benim ilişkim yok ya, karışacak kimse yok.
İnat değil mi bulmuyorum koca falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…