- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi adibendesaklii
-
true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..
aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..
en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor
Harbiden 22 yaş ve 17 yaş nerede geçiyor bende görmedim, sadece başkalarının yorumuna göre yazdım.Amann farketmez, delinin biri kuyuya taşı attı biz akıllılarda atladık hemen
Ama dikkat ederseniz fake konular Sezen Aksu şarkılarının adıyla açılıyor, mesela daha öncede birkedimbileyokanlıyormusun niki vardı
Şu 17 yaş konusunu bende aramaktayım.. çatlıcam be meraktan
konu sahibesi 17 yaşında paylaşılamayan patron 22 yaşında ...1,5 yıl önce başladı büyük aşk zira adam mutsuzmuş karısında çok hata varmış bizimki de karısının boşluklarını dolduruyor...
bulamadımkiisadece biri söylemiş, onuda healde biyere dayanıpta söyledi diye böyle yorum yazmıştım
şu 17 yaş konusu nerede acaba hala bulamadımmmmmmmmmmm
BDV de değil gebelik te konu adı HAMİLEMİYİM
Arkadasin yaptigi yanlis ama senin su yorumunda felaket. Dikkat et insan da kinadigini yasamadan ölmezmis. ...Adam seni metres yapmis, bosanacak degil. Senin gibi adi cikmisi kimse almaz da bi sekilde birilerini kandirarak halledersen, insallah kocan da seni aldatacak yillarca. Cunku kimse yaptiginin bedelini yasamadan ölmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?