Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

ayy kadınlar kahvesi gibi oldu ama merak ettim
cidden öyle mi diyor..aaa karısı niye utanacakmış anlamadım...saçmalığa gel....

Oh be sonunda biri bu konudan bahsetti! Kadın instagramı kilitledi sinirim daha az zıplıyor görmeyince :)
Konuya gelince şaibeli gerçeklik açısından yorum yapmayacağım o yüzden.

Ya sorma habire hesap açıp yazıyorum saydırıyorum kadına ama suratına tükürsen yarrabi şükür diycek miami bodrum gezerken bizim söylediklerimiz umrunda olurmu direk sildiriyo toz pembe hayatında metresliğne devam ediyo

Hatta buj arada karısı sırf boşanmamak için bir gece zavallı aşkı 22 yaşındaki amacağızı sarhoş edip yatağa atar ve hamile kalır. 22 yaşındaki patron aşık sevgili de sadece çok iyi bir insan olduğu için çocuğu ortada kalmasın diye karısından boşanamaz ... Oldu mu acep devamı

ayy kadınlar kahvesi gibi oldu ama merak ettim
cidden öyle mi diyor..aaa karısı niye utanacakmış anlamadım...saçmalığa gel....

Valla öyle oldu ooooo bunlar ne ki bi instagram hesabını takip et ünlü metresimizin ağzın açık okursun herşeyi sonra böyle küçük şeymacıklar çıkıyo işte ortaya

Yahu etrafındaki herkes,ailesi bile desteklerken niye utansın ki :) Ama o çocukların ahı illa çıkar.Metres kızı diye yaftalanmak istemezdim,para her şey değil..

Çok güzel oldu bacım
Sonra ev falan açar buna, olursa bundan da çocuğu olur.
Bunun çocukların soyadı bile muammada kalır.
Yazık ya azıcık akıllanın ya.

Valla öyle oldu ooooo bunlar ne ki bi instagram hesabını takip et ünlü metresimizin ağzın açık okursun herşeyi sonra böyle küçük şeymacıklar çıkıyo işte ortaya

benim face yok,instagram yok,twitter yok ,,yok da yok yani:):)
küçük şeymalar ve küçük acunlar ne muhteşemm

Yok yok benim aklım almıyor bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapabilir seni sevse sana gerçekten değer verse kıymet verse 1,5 yıldır bu adam neden boşanmasın, çok seviyorsa seni ilk önce ayrılsın karısından sonra ne yapıyorsa yapsın çok ayıp ya

Son düzenleme:

dindar nesille bağlantısını anlamadım.açıklayabilir misiniz?

Çok güzel oldu bacım
Sonra ev falan açar buna, olursa bundan da çocuğu olur.
Bunun çocukların soyadı bile muammada kalır.
Yazık ya azıcık akıllanın ya.

Neyine akıllanacak 1,5 yıldır yasak bir ilişki yaşayan bir ergenin annesi babası fark etmez mi, nasıl bir aile bunlar... Kızımıza ne oluyor ne var başında demezler mi, hiç mi umrunda değil ailenin anlamadım ki...

Yahu etrafındaki herkes,ailesi bile desteklerken niye utansın ki :) Ama o çocukların ahı illa çıkar.Metres kızı diye yaftalanmak istemezdim,para her şey değil..

Eeee desteklerle tabi hepsi özel jetlerde geziyo. Ünlü metres bide işini kendi kurmuş gbi havalarda :) yahu bende teksilciyim kız bendn bi yaş büyük nişantaşında butiği var ben şirketlerde modelist olarak sürünüyorum :)
valla bazı insanlar için para herşey açıkcası ama en çok şeyi merak ediyorum acun bunu ne olarak tanıştırıo milletle karım diyemez he bide pardon onların ki biyükkkkkk bi aşk acaba acun muhabir olsaydı o para delisi onun suratına bakarmıydı

Kendi ailesinin de haberi varmış bir de.
Benim annem BEKAR erkek arkadaşımla, BEKAR benim ilişkime bile çok iyi gözle bakmıyordu.
Böyle bir olay yapsam, herhalde iyice döver beni, kapı dışarı çıkarmaz. Telefon, pc ne varsa elimden bir güzel alır.
Böylece ayrılmış olurdum elin EVLİ herifinden

22 yasinda adam ne ara evlenmis karisindan ayri yasamaya baslamis ki 1.5 senedir seni metres yapmis

Bu adam bu yasta neyin patronu olmus

Liseler tatile girdi kk da anlamsiz manasiz hikayelerle bezenen fake topicler basladi

annene okut bu konuları,bak ne kızlar var de belki daha anlayışlı davranır.

buyur burdan yak...
geçmişe giderseniz açıklama yapmıştım,çok derin bir mevzu değil..ne yazdıysam o..
güzel bir ironi sadece..

kızımız dindar nesil yetiştirme programından değil bir 10 sene sonra belki görebiliriz o nesli.Konuyla ilgisiz bulduğum için sordum.Bakınca eskiye bulamamıştım açıklamanızı.
buyur burdan yak...

kızımız dindar nesil yetiştirme programından değil bir 10 sene sonra belki görebiliriz o nesli.Konuyla ilgisiz bulduğum için sordum.Bakınca eskiye bulamamıştım açıklamanızı.
buyur burdan yak...

hmmm anladım o zaman o programa kaydını yaptıralım arkadaşımızı o da faydalansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…