Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

41 yaşındayım, yemeğin tuzundan başımın ağrısına kadar anneme danışırım.... Çok şanslıyım ki böyle bir annem var.

Anne bambaşka derdin ilacıdır,50 yaşındaym bende hala anneme danıştığım şeyler oluyor benimde..

Hala formundan bir şey kaybetmedi. Beni geçin, teyzemin kızının ilişkisini aklına taktı.
Ona söylenip duruyor Benim ilişkim yok ya, karışacak kimse yok.
İnat değil mi bulmuyorum koca falan

Anne formundan bişey kaybetmez,yıllar geçtikçe güç kazanır,elinde terlik her daim tetiktedir ona göre
Bencede bulma ddişmelerin dozu artar

olmuş baksana beğenildiğine göre

Keşke terlik fırlatsaydı
Mune hala gelmedi. Korkmaya başladım

Yanılıyorsunuz siz kötü bir insansiniz!

tutturmus bi beni kimse öyle sevemez diye. sevse bosardi karisini. bu mu sevgi. cok mu aptalsiniz bu farki goremicek kadar ya. insaf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bu adamın en baştan evli olduğnu biliyor muydun? Büyük olasılık biliyordun..
Bilmesen de öğrendikten sonra hemen ayrılman gerekiyor muydu? Tabiki evet. Ve sen ayrılmayıp yaptığınız ahlaksızlığı aşk diye güzel bi duygunun arkasına geçenerek savunuyorsun.
İnsan kime aşık olacağını seçemez ama nerde durabileceğini seçebilir.
Klasik yalan. Eşimi sevmiyorum bilmem ne.
Peki hanımefendi siz bu adamla veya bi başkasıyla evlendikten sonra aynı şey sizin başınıza gelmeyeceği ne malum? O zaman da gelir buraya kocam beni aldatıyor diye konu açarsınız.
Beddua veya dua kişiden kişiye değişir ,cok sevdiğim bir söz var.
"Ne yaşattıysanız dilerim aynısını yaşarsınız "

Nasil adam 22 yasinda?
Hangi adam?evli olan adam mi konuda bahsi gecen adam yaniii?

Hep ayni laga luga,yok seni seviyorum karim tü kaka.
Kendine yapiyorsun!
Yarin birgünde baskasini bulursa senle evliyken?

Sen zaten kendin her sorunun cevabını vermişsin yuva yıkan adım çıktı şu bu diye bizim de tasdıklememizmi bekliyodun acaba?
Arkadaş adam evli başkasıyla uyuyor nasıl onun gbi kimse sevmez seni?
Sevgilim birine göz ucuyla baksa 1 hafta uyamam ben. Kaldıkı karısı olacak.
Konu pek ınandırıcı gelmedi yani.
Patron ama 22 yaşında, ailenız pek tepkı göstermemiş. Sizi ya umursamıyorlar ya da genişler.
Anlam veremedim.. Aklınızı başınıza alın gençliğninze yazık yaa

Nasil adam 22 yasinda?
Hangi adam?evli olan adam mi konuda bahsi gecen adam yaniii?

Hep ayni laga luga,yok seni seviyorum karim tü kaka.
Kendine yapiyorsun!
Yarin birgünde baskasini bulursa senle evliyken?

hangi adam derken konuda bir adet evli adam var ama 17 yaşında bu işleri çeviren bir adet bayan büyüdüğünde birkaç adet adamı birbirine sokabilir yani....ama şimdiki konu tek adam 2 kadın

22 yasinda patronmu olmus masallah.. gercek yasi 22 mi ???? Inandirici gelmiyo hic bana. Yazik ya kendinizi kandiriyosunuz. Ilerde evlendiginizde nasil bi aciklama yapacaksiniz. Ya hamile olsaydin? Vah haline o bebisin yazik gunah.

sizi deliler gibi sevdiğini söylediğiniz, öyle olduğuna inandığınız adam:
1. küçük bir yerleşim yerinde sizi milletin ağzına sakız yapmaz
2. başkaların size kötü davranmasına da müsade etmez
3. eşi tarafındnan hor görülmenize razı olmaz
4. bu kadar üzgün olmanıza gönlü razı olmaz
5. bir buçuk yıl sizinle sadece "dost" olmaz

tekrar bi düşün canım, yanına gelip
" ah canım vah canım"deyip seni teselli eden adam,
seviyor olsaydı daha fazlasını yapmak zorunda hissetmez miydi?

ya da "büyük aşkı" uğruna fedakarlık yapıp ayrılır böylece senin gibi gencecik bir kızı ziyan etmez

Evliye gönül verme eve gider unutur digelgel
die bi halay havası war sen youtube yaz bu türküyü dinle halayida çek canım

herkesin hayatı yaşadıgı kendine..
kimseye laf söylemek düşmez..
hayırlısı olsun hatta ve hatta.....

ama böyle şeylerin konuşulabilir hale gelmesi , benimde böyle böyle bir sorunum var diye dillendirebilir , anlatılabilir olması ve hatta normal kabul edilmesi çok üzücü..sanırım artık sınırımız hududumuz ""dur"" 'umuz malesef yok......

Son düzenleme:
Konu sahibesi 17 yasinda mi?
Peki ne ara olmus tüm bu olaylar?
Yada dalga geciyor

konu sahibesi 17 yaşında paylaşılamayan patron 22 yaşında ...1,5 yıl önce başladı büyük aşk zira adam mutsuzmuş karısında çok hata varmış bizimki de karısının boşluklarını dolduruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…