- Konu Sahibi adibendesaklii
-
Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
Ama konu açanlarin kullanıcı adı farklı:what::what:
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
zaten ikisi aynı olabilir denmişti yani bir ihtimal ...
zaten ikisi aynı olabilir denmişti yani bir ihtimal ...
Konuya bir el atalım, bu üye diğer üyeyle aynı kişi değil.
Ayrıca içerik itibariyle site üyelerini ikiye böleceği ve hakaretlerin, kavgaların olacağı belli, şimdiden din, zeka karışmış yorumlara.
Aman dikkat akşam saatleri pek tekin olmuyor, banın nerden geleceği kestirilemiyor
Adam seni metres yapmis, bosanacak degil. Senin gibi adi cikmisi kimse almaz da bi sekilde birilerini kandirarak halledersen, insallah kocan da seni aldatacak yillarca. Cunku kimse yaptiginin bedelini yasamadan ölmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?