Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Yorumların cogunu okudum çok zekice ve komik olanlari vardi bayıldım konuya gelince ailenin haberi olmasina rakildim ben anladigim kadarıyla adam paralı yagli kapi bulduk mu diyorlar acaba garip yani eve kitlemeleri lazim seni nasil kabul ederler aklim almiyor

22 YAŞINDA evli bir erkek çok da olgun değildir bence. vaktinde evlenmiş hevesi geçmiş. gençliğim gidiyor demiş. acele etmiş evlilik için. çıkmazda kalmış sana gelmiş. şuan sana aşık .. bundan 10 yıl sonra sanada aynı şeyi yapabilir. bence güvenmemelisin. emin ol karısıyla evlenirken ona da çok aşıktı. kimbilir o kıza neler neler söyledi ne vaadlerde bulundu da evlendiler. yoksa kimse böyle önemli bir kararı o kadar kolay almaz. seni yargılamak için demem ben ama bir de bu açıdan bak. kadının hatası olduysa da bu onların ikisini bağlar. aralarındaki meseledir. kimseyi haklı çıkarmaz yada ilgilendirmez. adam madem o kadar mutsuzdu konunun yine seninle bağı yok ki.. mutsuzsan boşanırsın araya A KİŞİSİ B KİŞİSİ girmeden yaparsın zaten.

Kitaptan bir paragraf okudum sanki.
Bu kadar sahte olur bir konu.
Yav he hee. Çok aşıksınız.. Ne aşkı ya.
Neyse açtırma kutuyu söyletme kötüyü...

Böyle büyük büyük atınca boğazında kaldı garibanların, ufak ufak atsan daha kolay yutar civcivler...

Son düzenleme:
O degil de ailenizin de haberi olmus ya. Valla ben oyle bir sey yapsam ki ailem o kadar acik fikirlidir, beni dogduguma pisman eder yaptigim ahlaksizligi fitil fitil burnumdan getirirdi. Demek ki ana babada is yok bastan.

Bu adamda psikolojik bir sorun var. İmkansızı seviyor. Sen onun için zorlukları aşınca artık imkansız olmayacaksin ve adam ( pardon bunlara adam demeyim) herif başka imkansızlıkların peşinden koşacaktir. Sen onun için sadece bir hedefsin ve bu hedefte aynı zamanda gönlünü eğlendiriyor. Dikkatli ol canım! Bu karakter bozukluğu ile eşine yaptığının aynısını sanada yapacaktır. ..

yazmıştım ama vazgeçtim, konunun gerçek olduğuna inanmıyorum, eğer gerçekse de Allah sizleri ıslah etsin.

Son düzenleme:
Konuya bir el atalım, bu üye diğer üyeyle aynı kişi değil.
Ayrıca içerik itibariyle site üyelerini ikiye böleceği ve hakaretlerin, kavgaların olacağı belli, şimdiden din, zeka karışmış yorumlara.

Aman dikkat akşam saatleri pek tekin olmuyor, banın nerden geleceği kestirilemiyor

şu ban olayında yaptırım ne oluyor ?

klasik yalanlar..evliyim mutsuzum niye ayrilmiyor cocuklari icin mi hic bir erkek cocugu dusinmez annesi bakar veririm parayi gorurum babaligimi yaoarim der.ama ayrilir cekilmez bir kadinla kalmaz.demekki esi iyi birisi seni kandiriyor asikmis.asik adam sevdigini cumle aleme rezil etmez hanimefendi vosanir edebiyle sana zaman ver der.birlikte olmaz gorusmez.ayrilir sonra gelir sana.mgucsuz insan yapar bunu.myarin sana gelip baskasina asik olur sen victutkusin onum icin gercek aski karisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adam seni metres yapmis, bosanacak degil. Senin gibi adi cikmisi kimse almaz da bi sekilde birilerini kandirarak halledersen, insallah kocan da seni aldatacak yillarca. Cunku kimse yaptiginin bedelini yasamadan ölmez

Agzina saglik.. en guzel cevap bu olmus.

Maşallah Ramazan'da da açılan konuya bak...
Çok komik ya...milletin kocasını ayart sonra da beni çok seviyor bana çok aşık de
Daha liseden yeni mezunsun yazık ya
Valla sizin gibilere şaşırdıkça ,kendi kızım da var ,Allah kınama cezası vermesin başımıza ..

bu nedir ya hiç mi empati yok sizde o kadar mı acizsiniz sanki dünyada adam kalmadı el alemin evli erkeklerine mi kaldınız..
buradaki bayanlardan yardım isteyip o SEVGİLİM dediğin adamın karısına yaptığın kötülüğün farkında mısın?
Senin yanından gidip karısının koynuna giriyo onunla sevişiyo ve hatta ona seni çok seviyorum diyo.
Yazık ya ne kadar ucuzluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…