- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi pirayevera
-
Ben söylediğime göre bana göre oluyor zatenama kesin yargı ve genelleme var cümlenizde.
bence bana göre vs dememişsiniz ki.
kime göre neye göre düzgün mesela?
Üf bugün de gevşek olduğumu öğrendimAdam gevşek biri olduğunun sinyallerini size yıllar önce vermiş.Düzgün bir evli erkek kadınlarla samimi arkadaş olmaz.Nitekim sonradan kendine metres tutmuştu eşiniz değil mi ?
Gamze şunu söyleyebilirim neden çok korkarsan başına gelir. Bkz. konu sahibi bu konuyu daha önce yaşamış şimdi eşi başkasıyla beraber. Ayrıca eşi böyle havadan nem kapan erkekler vukuatlarını daha iyi gizliyorlar. Ava giderken av olmamak lazım.Toplu ortamda seviyeli sohbetlere kimsenin bir sözü olmaz ama başbaşa kalmalar,buluşmalar,mesajlaşmalar bana dost ayağına yatılmış flört gibi geliyor.
Ben söylediğime göre bana göre oluyor zaten
Ben baskıcılığı savunmuyorum.Geniş bir sosyal çevresi olduğunu biliyorsam arkadaşlıklarını bitir demek yerine o kişiyle ilişkiye hiç başlamam.Gerçi zaten evliliğide hiç düşünmüyorumGamze şunu söyleyebilirim neden çok korkarsan başına gelir. Bkz. konu sahibi bu konuyu daha önce yaşamış şimdi eşi başkasıyla beraber. Ayrıca eşi böyle havadan nem kapan erkekler vukuatlarını daha iyi gizliyorlar. Ava giderken av olmamak lazım.
Yeni bir olay değil. Yaşadıklarımdan dolayı psikologa gidiyorum ve hatalı olduğum şeyleri tespit edip kokuşmamızı istedi. Ben de geçmişi düşünerek sizden fikir almak istedimSiz ayrı yaşamıyor muydunuz zaten? Eşinizin sevgilisi vardı yani arkadaşının gelip kalmasına gelene kadar adam boşanmak istiyor, sevgilisi var
7 yılda sadece bir kez görüşülmüş, ne kadar ‘yakın ve samimi ‘ olabilirler kiEşimin "yakın" "samimi " kız arkadaşı yok, bu saatten sonra da olamaz. Bundan hiç hoşlanmam ama uzun suredir tanidigi normal bir arkadasi olsaydi ve kizin ihtiyaci olsa bir gun evimizde gelip kalabilirdi tabi ki.(hastalik olmasaydi)
Okuyunca biraz celiskili gorunuyor yakin arkadasi olmasindan hoşlanmayip evimde agirlarim demek ama bendeki mevzu "kocamla arkadasi sevisecek" korkusu değil başka birsey.
7 yılda sadece bir kez görüşülmüş, ne kadar ‘yakın ve samimi ‘ olabilirler kiBence sizin de dediğiniz gibi uzun süreli bir normal arkadaş bu.
Yani eşim arayıp * şehirden bir arkadaşım gelecek bizde kalsa olur mu dese hiç sorun etmezdim. Ama ağırlamaya çok üşenirim bak orası ayrı, oof bir sürü hazırlık, gönderdikten sonra nevresim yıka vs çok yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?