- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi pirayevera
-
Böyle şeyleri başkalarına sormak anlamsız geliyor bana.
Her insanin, ilişkinin doğrusu yanlışı ayrı olabilir.
Bizim evliliğimizde olabilecek birşey değil bu yazdığınız.
Başkası içinse gayet normal bir durumdur.
Önemli olan sizin için ne olduğu?
Ben baskıcılığı savunmuyorum.Geniş bir sosyal çevresi olduğunu biliyorsam arkadaşlıklarını bitir demek yerine o kişiyle ilişkiye hiç başlamam.Gerçi zaten evliliğide hiç düşünmüyorum
Ya işte bunu sağlayamadığımız için bu durumdayız. Eşim çağrı merkezinde çalışıyodu kadın nüfus bi tık fazlaydı molaya filan kız arkadaşlarıyla çıkıyodu. Biri demiş ki Merve biliyo mu bu arkadaşlıkları. Delirdim. Yav sevişiyonuz mu ne var yani dedim. Onunla görüşme dedim. Başka yadırgayan da yoktu ama o kızın zihniyet leş.Yapmayın lütfen olur mu öyle şey. Benim en samimi arkadaşım erkek. O da evli, bende evliyim. Başbaşa da buluşmalarımız oluyor ailece de, mesajlaşıp konuşmalarımız da. Gevşek değiliz, gayet düzgünüz. İmza attım diye 20 senelik arkadaşımı hayatımdan nasıl çıkaracağım? İnsanın eşinin duymasını istediği şey oluyor, istemediği şey oluyor tabiki her zaman eşim yanımızda olmayacak.
Haklısınız tabii, düzgün üslupla, haddi aşmadan yorum yazabilme meziyetine sahip olmadığınızı pek çok yorumunuzdan biliyorum zaten. Kafanız da oldukça karışık, bazı konularda aşırı kıskanç, hatta şiddeti güzelleyecek kadar kıskanç, bazı yorumlardaysa kürtajı korursunuz. Tuhaf bir kafa yapınız var. Ne dediğinizi de bilmiyorsunuzBir insan eşi istemediği halde ısrarla kız arkadaşını çağırıyorsa böyle bir yorum yapılabilir.Siz erkek ve kız arkadaşlarınız olmasını sorun yapmıyorsunuz ama konu sahibi istememiş.Ben konu sahibine yorum yapıyorum. İstediğinizi yapabilirsiniz beni ilgilendirmiyor
Ya işte bunu sağlayamadığımız için bu durumdayız. Eşim çağrı merkezinde çalışıyodu kadın nüfus bi tık fazlaydı molaya filan kız arkadaşlarıyla çıkıyodu. Biri demiş ki Merve biliyo mu bu arkadaşlıkları. Delirdim. Yav sevişiyonuz mu ne var yani dedim. Onunla görüşme dedim. Başka yadırgayan da yoktu ama o kızın zihniyet leş.
Yani burda buna karşı çıkanları gerçekten anlamıyorum. Okulda filan hiç mi arkadaşları olmadı oturup çay içilmedi. Evli olunca noluyo ne değişiyo. Her arkadaşa potansiyel sevgili filan gözüyle mi bakıyomuş bu insanlar. Ay delircem.
Göz ardı et butonuna tıkla o zamanSizin yorumlarınızın geneli böyle. Bu bağnaz ve sığ kafa yapınızla evlenip kendiniz gibi düşünen bireyler yetiştirmeseniz bence de toplumun yararına olur. İsabetli bir karar vermişsiniz
Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Göz ardı et butonuna tıkla o zaman
Ya işte bunu sağlayamadığımız için bu durumdayız. Eşim çağrı merkezinde çalışıyodu kadın nüfus bi tık fazlaydı molaya filan kız arkadaşlarıyla çıkıyodu. Biri demiş ki Merve biliyo mu bu arkadaşlıkları. Delirdim. Yav sevişiyonuz mu ne var yani dedim. Onunla görüşme dedim. Başka yadırgayan da yoktu ama o kızın zihniyet leş.
Yani burda buna karşı çıkanları gerçekten anlamıyorum. Okulda filan hiç mi arkadaşları olmadı oturup çay içilmedi. Evli olunca noluyo ne değişiyo. Her arkadaşa potansiyel sevgili filan gözüyle mi bakıyomuş bu insanlar. Ay delircem.
Bir de karşı çıkan genekselci zihniyeti şunu da düşünmeli bence. Fikrim bu olduğundan demiyorum o zihniyetle örtüştürdüğüm ve bunu düşünmemelerine şaşırdığım için soruyorum. Bekar bir kız tek başına orelde kalsa daha yanlış değil mi?Aynı fikirdeyim sizinle, iyi niyetle çok güzel dostluklar kurulabiliyor, eşimin iş yerinde sürekli birlikte çalıştığı iki kadın arkadaşı var, kendi aralarında ailece görüşüyorlarmış, bir gün eşime senin de eşinle tanışalım demişler, çok hoşuma gitti kahvaltıya davet ettim, biri evli diğeri bekar kızların, yaşça bizden 5-6 yaş küçükler gayet samimi güzel bir tanışma oldu, sonra evli olan eşiyle de geldi, bekar olan boşanmış iki kocaman kızı var onlarla da tanıştım. Birbirimize gidip geldik, güzel diyaloglar oldu. Bir akşam geç vakte kadar oturduk, gitmeyin bu saatten sonra sabah işe birlikte gidersiniz dedim, eşim yattı biz sohbete devam ettik, kötü bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Bekar olan arkadaşı tek başına iki tane kız evlat büyütüyor ona biraz fazla özeniriz hatta, yetişemediği işine koşarız, kızlarına destek oluruz, çeyizlerine bile bir şeyler diktim, kötü niyeti zaten insan anlar, uzak durur ama herkese kötü muamelesi yapılmaz ki
Bir erkekle evinde( hele evliyse) kalacak samimiyette bir arkadaslik kurmadim .kurulmaz anlaminda demiyorum yanlis anlasilmasin,benim oyle durumum olmadi.Velevki kurdum diyelim is icin gideceksem otelde kalirim- gorusuruz uygun yerde ondan kolay sey mi var- niye baskasinin evinde kalayim.valla tabi herkesin normalleri farklidir.ben abimin evinde bile zor kaliyorum emanet gibi.ne bileyim.Geçmişte yaşadığım bir olay aklıma takıldı sizlere de sormak istiyorum. Eşimin 7 yıllık yakın bir kız arkadaşı var (evli değil) . Benimle de bir kere dışarda tanışmıştı o kişi. Biz Mersin'de yaşıyoruz. Arkadaşı ise başka şehirde. İş için birkaç günlüğüne Mersin'e geldi ve eşim bizde kalması gerektiğini söyledi. Çıldırdım kıyamet kopardım. Eşimde arkadaşı da beni anlayışsızlıkla suçladı. Sizce böyle bir şeyin doğrusu nedir?
Tam ben de bunu soracaktım. Hay çok yaşaArkadaşım evime geldi eşimin arkadaşı da geldi. Valla böyle garip ki insan nasıl bakarsa öyle görür. Fakat eşiniz ile beraber arkadaşının da sizi suçlaması ne alaka anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?