Evli bir erkeğin kız arkadaşlarıyla yakınlığı nasıl olmalıdır

Aynen evet .

Üstelik arkadaşıyla kritiğini bile yapmışlar.

Bana çok normal gelen bir durum bazen eşime hoş gelmiyor , anlamaya çalışıyorum onu.

Bir başkası için / bir olaydan ötürü onu uzmuyorum.

Aynı karşılığı da bekliyorum.

İlişkiler kendi içinde değerlendirilmeli.

Ben baskıcılığı savunmuyorum.Geniş bir sosyal çevresi olduğunu biliyorsam arkadaşlıklarını bitir demek yerine o kişiyle ilişkiye hiç başlamam.Gerçi zaten evliliğide hiç düşünmüyorum

Sizin yorumlarınızın geneli böyle. Bu bağnaz ve sığ kafa yapınızla evlenip kendiniz gibi düşünen bireyler yetiştirmeseniz bence de toplumun yararına olur. İsabetli bir karar vermişsiniz

Ya işte bunu sağlayamadığımız için bu durumdayız. Eşim çağrı merkezinde çalışıyodu kadın nüfus bi tık fazlaydı molaya filan kız arkadaşlarıyla çıkıyodu. Biri demiş ki Merve biliyo mu bu arkadaşlıkları. Delirdim. Yav sevişiyonuz mu ne var yani dedim. Onunla görüşme dedim. Başka yadırgayan da yoktu ama o kızın zihniyet leş.
Yani burda buna karşı çıkanları gerçekten anlamıyorum. Okulda filan hiç mi arkadaşları olmadı oturup çay içilmedi. Evli olunca noluyo ne değişiyo. Her arkadaşa potansiyel sevgili filan gözüyle mi bakıyomuş bu insanlar. Ay delircem.

Yine benzer yorumlar yapılmış, bir insan kadın erkek ilişkilerinde belli bir mesafe olmasına dikkat ediyorsa bu, illa aralarında bir yakınlık, farklı bir durum yaşayacağı endişesinden kaynaklı olmak zorunda değil ki. Bu isteğin altında art niyet aramayi anlamıyorum ben açıkçası.

Kendine göre belli hassasiyetleri vardır, doğruları vardır ve ne kendi o yakın arkadaşlığı kurar ne de eşinin kurmasına sıcak bakar. O yüzden evlenirken sosyal ilişkiler , arkadaşlik ilişkileri konusunda aynı düşünen insanların evlenmesi önemli.

Haklısınız tabii, düzgün üslupla, haddi aşmadan yorum yazabilme meziyetine sahip olmadığınızı pek çok yorumunuzdan biliyorum zaten. Kafanız da oldukça karışık, bazı konularda aşırı kıskanç, hatta şiddeti güzelleyecek kadar kıskanç, bazı yorumlardaysa kürtajı korursunuz. Tuhaf bir kafa yapınız var. Ne dediğinizi de bilmiyorsunuz

Ben doğru bulmuyorum asla kalamaz ve evli birinin bekar arkadaşı olmaz olur da mesafeli olabilir

Derviş fikir zikir ilişkisi resmen işte.

Aslinda cok basit. Sizin erkek arkadasiniz sizin evinizde kala bilirmi? Cevabi evetse gelir kalir kiz arkadasi. Cevabi hayirsa siz biliyorsunuz :)

benim için gayet normal yani arkadaşlarımız evde kalabilir, güvenmediğim adamla evlenmem sonuçta.aldatıcak adam/kadın her türlü aldatır.
ama sen, sana seni istemiyorum diyen kocanın sevgilisini kabullendin sanırım kocam diye konu açtığına göre , arkadaşı niye sorguluyosun ki?

Arkadaşlarımız evimizde kalabilir, cinsiyeti fark etmez
Birbirimizin yakın arkadaşlarını tanırız, biliriz ve evimizde ağırlarız ha şu dönem pandemiden ötürü kimseyi kabul etmiyoruz ama normal zamanlarda başımızın üstünde yeri var dostlarımızın

Evli bir erkeğin kız arkadaşı olmamalı.
Şaka tamam vurmayın.

Evli bir kadınım ve yıllardır tanıdığım erkek arkadaşlarım var. Kendilerine karşı arkadaşlıktan öte bir his beslemiyorum. Kalması gerekirse gelip bizde kalabilir, eşimin bu konuda olumsuz bir tavrı olmaz çünkü tanıyor, biliyor. Buradaki tanıyor kısmı hem beni hem arkadaşlarımı manasında. Hatta şehir dışına çıktığı bir vakit gece evde korkuyorsan gidip onda kalabilirsin demisligi var bir arkadaşım için.
Aynı şekilde eşimin kız arkadaşlarının olması, onlarla konuşması ya da görüşmesi, evimize gelmeleri, gerektiği durumda kalmaları beni rahatsız etmez.
Haaa burada ince bir çizgi var ki o da kız olsun erkek olsun bu arkadaşların tavır, davranış, hal ve hareketleri..(hepsi ayni şey galiba neyse) Şüphelendiğiniz bir şey sezinlerseniz tabiki uyarırsınız ya da istemezsiniz.
Bilemedim, bu konu çok çetrefilli ve kişiden kişiye değişen bir şey galiba. Kızda itici bir şey bulduysanız haklisiniz diyebilirim. Ya da eşiniz aynı şekilde sizin erkek arkadaşınızın gelip kalmasına izin vermez ve ortalığı ayağa kaldırırsa yine haklisiniz derim.

Aynı fikirdeyim sizinle, iyi niyetle çok güzel dostluklar kurulabiliyor, eşimin iş yerinde sürekli birlikte çalıştığı iki kadın arkadaşı var, kendi aralarında ailece görüşüyorlarmış, bir gün eşime senin de eşinle tanışalım demişler, çok hoşuma gitti kahvaltıya davet ettim, biri evli diğeri bekar kızların, yaşça bizden 5-6 yaş küçükler gayet samimi güzel bir tanışma oldu, sonra evli olan eşiyle de geldi, bekar olan boşanmış iki kocaman kızı var onlarla da tanıştım. Birbirimize gidip geldik, güzel diyaloglar oldu. Bir akşam geç vakte kadar oturduk, gitmeyin bu saatten sonra sabah işe birlikte gidersiniz dedim, eşim yattı biz sohbete devam ettik, kötü bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Bekar olan arkadaşı tek başına iki tane kız evlat büyütüyor ona biraz fazla özeniriz hatta, yetişemediği işine koşarız, kızlarına destek oluruz, çeyizlerine bile bir şeyler diktim, kötü niyeti zaten insan anlar, uzak durur ama herkese kötü muamelesi yapılmaz ki

Benim yakın erkek arkadaşım yok. Eşimin yakın kız arkadaşları var. Evimde misafirde ederim, ihtiyaçları olursa kaladabilirler.
Eşim abuk subuk tipleri hayatına dahil etmez, evimize sokmaz zaten. Yani birisi 7 senedir eşimin arkadaşıysa konu kapanmıştır benim için.

Bir de karşı çıkan genekselci zihniyeti şunu da düşünmeli bence. Fikrim bu olduğundan demiyorum o zihniyetle örtüştürdüğüm ve bunu düşünmemelerine şaşırdığım için soruyorum. Bekar bir kız tek başına orelde kalsa daha yanlış değil mi?

Bir erkekle evinde( hele evliyse) kalacak samimiyette bir arkadaslik kurmadim .kurulmaz anlaminda demiyorum yanlis anlasilmasin,benim oyle durumum olmadi.Velevki kurdum diyelim is icin gideceksem otelde kalirim- gorusuruz uygun yerde ondan kolay sey mi var- niye baskasinin evinde kalayim.valla tabi herkesin normalleri farklidir.ben abimin evinde bile zor kaliyorum emanet gibi.ne bileyim.
Benim ex esim birak erkek arkadasimi eve kalmali cagirmayi erkek arkadaslarimi bile kiskaniyordu.esim rahatsiz oluyorsa makul olcude saygi gostermek zorundayim.
Velhasil i kelam siz rahatsiz iseniz esiniz bu konuda sizi baskilamamasi lazim.

Arkadaşım evime geldi eşimin arkadaşı da geldi. Valla böyle garip ki insan nasıl bakarsa öyle görür. Fakat eşiniz ile beraber arkadaşının da sizi suçlaması ne alaka anlamadım ?
Tam ben de bunu soracaktım. Hay çok yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…