Evli Bir Erkek Neden Aldatir

evde huzur yoksa aldatırlar.. buna sözüm olmaz.. ama aldatmasalar da boşansalar daha makbule geçer :mymeka:

amaa her şey düzgünse ve erkeğin gözü hala dışarıdaysa aptallığındandır klava: başka neden olacak? hepsi en sonunda karısının değerini anlıyor ama geç oluyor..

erkeklerin aldatmak için illaki bir nedene ihtiyaçları yoktur...onların engel olamadığı zaafları vardır...yaradılış gereği.karısı için canını verir,ama bu konuda ödün vermezler.maalesef...erkeklerde değil suç,evli erkeklere yan gözle bakan basit kadınlarda.birde utanmadan erkeklik gururlarıyla bile oynayıp yine istediklerini alırlar.eşlerimize bunu hatırlatsak yeter,oyuna gelmesinler.

zaten tek savunmaları şeytana uydum, yolumu şaşırdım olur canım. Ama şöyle bir durum var bazı hemcinslerimiz çok zararlılar. ben bir köşe yazarında okumuştum sanırım. özellikle bekar bayanların dikkatini en çok evli erkekler çekermiş. özellikle evinde mutlu,sağlıklı olsun işinde de başarılı olsun tamam. gözde oluverirlermiş... bekar arkadaşlar üzerine alınmasın söz meclisten dışarı. ama bende üniversitedeyken bu tür olaylara şahit olmuştum.:1no2:

hem bekarlar bayanların dikkatini evli erkekler cekermis diyorsun
hem de sozum meclisten disari diyorsun, burda pekcok bekar insan var boyle bir genelleme cok yanlis

bir kisi, bu isi yapiyorsa, sucu baskalarinda degil once bizzat kendisinde aramalidir, insan istemezse yapmaz, bu kadar basit!

Erkeklerin iradeleri zayifmis! Hah! Bu sadece toplumda empoze edilen, erkeklerin kendilerini bir nebze de olsa temize cikarmalari icin uydurduklari kiliftir sadece. Kadinlarin nefsi yok mu yani?

Toplum oyle kaliplara sokmus ki bu isi; sanki kadinlarin hic duygulari olmaz, hicbisey arzulamazlar, istemezler, ama erkekler, erkek canim iste zayiftirlar, hemen kapilirlar, kadinin onu evine baglamasi lazimdir vs vs. Bunlar soylene soylene nerdeyse aldatan erkekler degil aldatilan kadinlar daha suclu duruma dusuyor, ve aldattigi kadin. Bir adam, adam gibi adam olursa bunlarin hicbiri olmaz. Neymis, bekar kizlar onlari bastan cikariyormus. Peki evli kadinlari bastan cikarmaya calisan erkeklere kadinlar gayet iradeli davranabiliyorken cogu zaman, erkek yaptiginda hos mu gorecegiz.

Söylenecek başka bişey yok. Gayet güzel özetlemiş gizemcim.

Katılıyorum her iki arkadaşımı da..
Pisliklerinden aldatırlar..
Kendilerine güvenleri yoktur çünkü,her aldıkları şeyin aynı olduğunu bile bile skorlarına bir tanesini daha eklemek için yaparlar..
Ne için yapacaklar ki?

bence iki nedenden dolayı erkek aldatır birincisi eşinin ilgisiz ve bakımsız olası diğeride yasak olanın heyecanlı gelmesi kadın erkeği elinde tutma yollarını bilmeli

bence iki nedenden dolayı erkek aldatır birincisi eşinin ilgisiz ve bakımsız olası diğeride yasak olanın heyecanlı gelmesi kadın erkeği elinde tutma yollarını bilmeli
Erkek kadını tutsun elinde..:dilcikar:
Sende bir bayan olarak bunu savunuyorsan hiç bir şey diyemiyorum...:1shok:

kusura bakma ama sana katılamıcam..o zaman erkeklerde aldatsın,kadınlarda heyecan aramak için aldatsın.bak tatlım eğer bir insanın içinde,kanında varsa ister eşi bakımlı olsun,ister dünyanın en güzeli olsun ki buna çok örnek var yine yapacağını yapar.allah şaşırtmasın diyorum...

keşke yazdıklarımı biraz daha dikkatli okusaydın... ben buraya okuduğum yazıyı anlatmıştım. bende doğduğumda evli doğmadım... benimde bekarlık dönemim oldu ve o dönemde okumuştum bu yazıyı... ve o yazıyı birçok bekar bayan okudu... hiçbiri o yazardan neden şikayetçi olmadı...neden başka bir yazar bu yazıyı eleştirmedi.
ben aldatmaya çok karşıyım. Allah düşmanıma göstermesin. ben aldatan erkeklerin içlerindeki pisliği dışarıya ispatlamaları olarak görüyorum. keşke böyle birşey olmasaydı...

hem bekarlar bayanların dikkatini evli erkekler cekermis diyorsun
hem de sozum meclisten disari diyorsun, burda pekcok bekar insan var boyle bir genelleme cok yanlis

Yanlış anlayan arkadaşlar umarım ne demek istediklerimi anlamışlardır...

erkeğin içinde varsa isterse hülya avşar ol (ki aldatıldı) yapacak pek bişey yok.büyüten annelerde kızıyorum erkektir yapar,elinin kiridir,paşamdır falan filan birazda biz kadınlar yapıyoruz yaaaaaa

BİLEMİYORMU AMA BENCE BİR ANLIK BİŞE BU
YANİ BİR AN KARŞIDA Kİ KADINA KAPILIYO KENDİNİ TOPLIYAMIYO SAĞLIKLI DÜŞÜNÜP DOĞRU KARAR VEREMİYO VE SONUÇ ORTADA
bana kalırsa bir kere aldatan erken devamını da getiriyo
yakalanmamışsa devam yakalnmışsa devam
bu onlarına hayatına heycan katıyo bence
yani hiç bir erkekle konuşmadım bu konuda aslında onalra sormak lasım ya
kocama sorsam aldatılır mı vs vs der Allah göstermesin der
birde aklına gelir bu sefer aman aman kalsın sormıyım ben ya

şu bir gerçek ki evli bayanlar dikkatinizi çekmiştir sizinde
biz ne zaman eşimle dolaşsak çarşı mağaza vs her yerde nerde bekar kız var bakıyo
nerden bildin dersen belli daha yaşları küçük vücutları deforme olmamış yanında kimse yok olanda kendi yaşlarında vs yani biz bayanlar anlarız bunu kocamın içine düşecekler ya
yakışıklı olsa neyse acaba neden bu durum ya yanında ben varım diye mi nasılsa evli bakmaz erkek diye mi düşünüyolar yoksa hep mi fırlamalar

ya istisnalar ayrı tabi
ben ne evlyken nede bekarken bakmadım bakmamda hiç işim olmaz

çoçukda varsa adamın kucağında öpecem diye gögüsleri kocamın kolunda
burdan bağırıyorum kızlar lütfen dikkat evli bile olsa
erkek erkektir kendinize gelin ve haddinizi bilin

oh be rahatladım valla

bi sürü nedeni var bence..ama hep erkeği suçlamak kadının kendini kandırması kendini teselli etmesi gibi gelir bana..bazı istisnai durumlar var tabi..karısı ne kadar muhteşem olsada bazı tip erkekler illa başka kadınlarlada ilişki yaşamak istiyo hastalık gibi yani..ama evli bi kadın olrak erkekleri anlıyorum aslında..ben şu kadın erkek eşittir o zaman erkek yaparsa kadında yapsın ve adına çapkınlık elinin kiri densin gibi bence saçma bi düşünceye asla sahip değilimdir. kadın bambaşka bi varlık,özel bi yaratılmış,nefside ,sabrıda ,tahammülüde,edep anlayışıda yaratılırken fazla fazla verilmiş..ama erkekler başka ve bu sadece türk erkeği için geçerli değil insanoğlunun varoluşundan beri olan bişey..bunu binlerce yıl sonra eşitlik adı altında değiştirmeye çalışmak sadece feminist sonuçsuz bi girişim olur..eşimi sadece eve para getieren faturaları ödeyip babalık yapan bi makine gibi grmeye başlarsam,evliliğimi monotonlaştırıp bilgisayar programı gibi tek düze yaşamaya başlarsam..kendimi koyverip sadece anne olmaya odaklanırsam yani benim aynı zamanda bir "eş" olduğumu unutursam ve eşimin de etrfaında onunla ilgilenen onu takdir edip beğenen ve bunu söyleyen,ona ilgi gösteren bi kadın olursa..napıcak adam?? dur ben bi boşanıp geliyim ondan sonra devam ederiz mi diycek?? hani hep deriz ya madem öyle bişey varsa boşansın kardeşim en azından aldatmış olmaz diye..diyelimki birine aşık oldu boşandı benden e o zamanda adama lanet okumycakmıyız tüüü yuvamı yıktın beni ortalarda kodun diye..
Bu tabuyu yıkamayız kızlar erkek ilgisiz kalırsa aldatır.....doğalarında var çok eşlilik...evlilik sadece ev işi yapıp adamın elbiselerini ütüleyip,çocuklara annelik yapmak değil bence..biz kadınız.çok özel varlıklarız..hem anne,hem ev kadını,hem iş kadını hemde bi "eşiz"..anneliğimize laf söyletmeyiz evelallah..ev işlerini temiz titiz yaparız en ufak noktasına kadar,işimizde sorumluluk sahibiyizdir en başarılı olmak isteriz ama iş "eş"olmaya gelince bizden geçti amaaannn kaç yıl oldu çola çocuğa karıştık ne işvesi ne cilvesi hem benim kocam aldatmaz deriz...evli mevli,bekar yada nişanlı erkek ilgisiz kalırsa aldatır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…