C
Cruciatus
Ziyaretçi
- Konu Sahibi reyhantuana
-
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum hepsine katılıyorum erkeklere sebep bulmak kolay bende evli olduğunu bilipte onla birlikte olan helede gençkızları kınıyorum ben çok acılıyım bu konuda bide gelip ayaklarına kapanıp af dilemiyolarmı işte o zaman çok zavallı oluyolar ne olduğunu anlayamadım şeytana uydum bu kadar basit
zaten tek savunmaları şeytana uydum, yolumu şaşırdım olur canım. Ama şöyle bir durum var bazı hemcinslerimiz çok zararlılar. ben bir köşe yazarında okumuştum sanırım. özellikle bekar bayanların dikkatini en çok evli erkekler çekermiş. özellikle evinde mutlu,sağlıklı olsun işinde de başarılı olsun tamam. gözde oluverirlermiş... bekar arkadaşlar üzerine alınmasın söz meclisten dışarı. ama bende üniversitedeyken bu tür olaylara şahit olmuştum.:1no2:
bunlar bahane değildir arkadaşlar.evliliği yürüten en önemli şeylerden biri iletişimdir.siz kendinize bakmadıgınızda kocanız size nazikçe bunu söyleyeblr.ne o öyle fırsat kollar gibi " evet karım tam bir haftadır makyaj yapmıor,artık onu aldatablrm" böyle evlilik mi olur,çocuk oyuncagı mı bu?hem erkek sanki kendini hiç bırakmıor mu?o zaman biz de aldatalım göbekli,bakımsız koca istemeyelm o zaman!
"karım kendine bakmıor" çok çok uç örnekler dışında dünyanın en komik bahanesidir.aldatan erkek düşünür bahane arar hiçbişi bulamayınca karısını bakımsız ilan eder.ayrıca bakımlı da olsanız evlilik öncesi gibi olablr misiniz?aynı evde yaşıorsunuz kim yedi yirmidört boyalı,şımşık,pürüssüz tenli gezer?
karın kendine bakmıorsa konuşacaksın,istekte bulunacaksın.ağlamayn çocuga kim meme verir?ayrıca insanda neden irade var?mesela düşünün yeri gelir birine çok kızar öldürmek istersnz ama öldürür müsünüz?patronunuza çok kızarsınız bagırmak istersiniz ama bagırır mısınız?bazen o kdr sinirli olursunuz ki biri bişi der bi tane elinizin tersiyle vurmak istersiniz ama vurur musunuz?işte size bunları yaptırmayan iradedir.o zamn bir erkek de bakar,belki hoş bulur belki hoşlanır hadi ona tamam ama "irade" sahibi ise hiçbirşey yapmaz kendini engeller
evlilik bir sözleşmedir.ve herkes bilir ki bu sözleşmenin içinde sevgi,saygı,tek eşlilik vardır.bunu bilir öyle evlenirsiniz.bunların sözünü daha baştan verirsiniz.ama eger bayan erkek farketmez aldatırsanız bu sözü bozmuş olursunuz.sözünü bozana da namert denir.aldatan namerttir.
Erkek kadını tutsun elinde..:dilcikar:bence iki nedenden dolayı erkek aldatır birincisi eşinin ilgisiz ve bakımsız olası diğeride yasak olanın heyecanlı gelmesi kadın erkeği elinde tutma yollarını bilmeli
bence iki nedenden dolayı erkek aldatır birincisi eşinin ilgisiz ve bakımsız olası diğeride yasak olanın heyecanlı gelmesi kadın erkeği elinde tutma yollarını bilmeli
zaten tek savunmaları şeytana uydum, yolumu şaşırdım olur canım. Ama şöyle bir durum var bazı hemcinslerimiz çok zararlılar. ben bir köşe yazarında okumuştum sanırım. özellikle bekar bayanların dikkatini en çok evli erkekler çekermiş. özellikle evinde mutlu,sağlıklı olsun işinde de başarılı olsun tamam. gözde oluverirlermiş... bekar arkadaşlar üzerine alınmasın söz meclisten dışarı. ama bende üniversitedeyken bu tür olaylara şahit olmuştum.:1no2:
hem bekarlar bayanların dikkatini evli erkekler cekermis diyorsun
hem de sozum meclisten disari diyorsun, burda pekcok bekar insan var boyle bir genelleme cok yanlis
keşke yazdıklarımı biraz daha dikkatli okusaydın... ben buraya okuduğum yazıyı anlatmıştım. bende doğduğumda evli doğmadım... benimde bekarlık dönemim oldu ve o dönemde okumuştum bu yazıyı... ve o yazıyı birçok bekar bayan okudu... hiçbiri o yazardan neden şikayetçi olmadı...neden başka bir yazar bu yazıyı eleştirmedi.
ben aldatmaya çok karşıyım. Allah düşmanıma göstermesin. ben aldatan erkeklerin içlerindeki pisliği dışarıya ispatlamaları olarak görüyorum. keşke böyle birşey olmasaydı...
Aman Aldatanlarin Canlari Cehenneme Be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?