Evli Biri ile Arkadaşlık

Şu oyun merakını hiç bir zaman anlamayacağım.
Sorsan akşam yediğini hatırlamaz,karısıyla 3 kelam ettiği sohbetten sıkılır,sanal oyundaki kadının sohbetini seviyormuş!
Vay be!
Katılıyorum canım Ve gecenin üçünde beşinde onunla konuşan kadın da iyi niyetli olduğunu iddia ediyor. Biz de buna inanalım mı yani. Arkadaşlık değil bu kimse kusura bakmasın

seni seviyorum aşığım manasında edilmiş bir söz değildi. Ama tuhaf olduğu şüphe götürmez, benimde hoşuma gitmedi.

Oyundan çıktıkdan sonra özelden attı mesajı.
herkesin içinde söyleyebileceği bişey olsa yani normal bişey olsa özelden yazmaz değil mi?

Hic samimi gelmediniz bana.
Adam yatakta karisini yalbuz birakip sabahin 5 ne kadar sizlerle oyun oynuyor kimbilir evibde nasil huzursuzluga yol aciyor ve siz onun sohbetinden keyif aliyorum diyosunuz.
Sonra da yüzlü yüzlü buraya konu açıp kendisine hak vermemizi bekliyor sanırım hiç hoş değil gerçekten

Şahsen evli olan arkadaşlarım var. Ve hickimseyle bu kadar çok sohbetim yok. Oyun bahane gibi geliyor şu anda. Hepinize gerçek hayata dönmenizi öneririm.. Ayrica bir kadın olarak ilişkisi veya eşi olan erkek arkadaşlarıma asla öyle "vay poncik çok seviyorum" lala gibi mesajlar atmam. Karşı taraftaki bayan çünkü yalnis anlayabilir. O adamin yaptığı hiç doğru birşey degil. Benim bir erkek arkadaşım vardı.. Bana karşı uyardığım halde uygunsuz mesaj attığında sildim ve engelledim. Herkes haddini bilmeli

bana göre bu da yanlış mesela, aynı birimde çalışıp belli saatlerde iş için orada bulunuyorsam illaki, ama özel olarak iş çıkışı falan çay kahve içmeye gitmem evli biriyle.. :C

konu zaten başlı başına yanlış, bana göre.
Belli bir toplum içinde yaşıyorsak,çalışıyorsak topluluğa uymak zorundayız bence.
A ben gelemem sen evlisin,bunun sevgilisi var dersem işe de gelemem ben.
Öğle arası mangalımız olur bazen.
Bazen bowling oynarız.
Ramazanda iftarımızı dahi yapmışlığımız vardır.
Bana normal geliyor sosyal aktivite olarak görüyoruz.
Stresli bir işte çalışıyoruz biz.Bazen birbirimize bile bozulabiliyoruz işin stresi yüzünden.
İşten bunalıyoruz biri espri patlatıyor kendimize geliyoruz o nefes aldığımız zamanlarda.

Normal arkadaşlık, iş arkadaşlığı, öğrencilik vs harici, kim ne derse desin kadın ile erkek "yakın arkadaş, dost, kanka, kardeş gibi" olamazlar.
Önce kardeş gibiyiz deyip sonra boy boy çocukları olanları her gördüğümde kenara bir lira atsaydım şimdiye milyoner olmuştum :/
Benim kardeş gibi olduğum erkek arkadaşlarım var asla böyle düşünmem diyenler olabilir tabi. Onlarda kendi kardeşliklerinin patlayacağı günü beklesin. Taraflardan biri yada her ikiside mutlaka farklı hisler beslemeye başlayacaktır.
Bide siz kendinizi hatasız görüyorsunuz ama çok hatalısınız. Kendinizi o adamın karısının yerine koyup düşünün. Eşiniz sabaha kadar elin kızıyla oyunlar oynayıp, seni seviyorumlu mesajlar atsa ne hissederdiniz? Elbette siz olmasanızda o adam başkasına yazacak ama sizin kendinize sormanız gereken soru ben neden böyle bir durumun içindeyim şeklinde olmalı.

Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.

Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.
Daha neyin eminliginden bahsediyorsunuz ki ? Siz de memnunsunu galiba bu durumdan. Adam acik acik söylemiş. Biraz insaf ya karisi ne haldedir. Yaziklar olsun boyle erkeklere. Yapmayin sunu ya

Hiç sanmıyorum
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Sabaha kadar oyunda ettiğim sohbet ile eşinin yanında oynarken ettiğim sohbet aynı. Gram farklılık yok.

Adamın eşi benim niyetimi sorgulamazken, konuşma tarzımdan rahatsız değilken size mi düştü benim niyetimi okumak?

Saygı çerçevesinde benim niyetimi sorgulayan insanlar oldu çok normal ama sizinki bambaşka bir yere geldi artık.

Siz bu adama bos degilsiniz, basbayagi hoslaniyorsunuz
Normal hayatımda flörtleştiğim ve hoşlandığım biri var zaten.

Yüzünü görmediğim birinden hoşlanacak kadar zavallı değilim. Sadece toplu bir grup olduğu için onunla iletişimi koparmam demek diğer arkadaşlarımla da koparmam demek. O niyetle açtım buraya konuyu.

:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:He arkadaşça seviyor siz de arkadaşça seviyorsunuzdur eminim. Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Bize de evliler yazıyor direkt engeli basıyoruz. Bir insanı engellemek ya da oyuna girmemek bu kadar zor olmamalı.
Üslubunuza dikkat edin. Kalabalık bir arkadaş grubumuz var tek başıma sadece bu insanla iletişim halinde değilim.

Özel mesajları da toplu mesaj olarak mı atıyorsunuz birbirinize ? Arkadaşın üslübü da faysıyla kibar ayrıca.

Back
X