- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum canım Ve gecenin üçünde beşinde onunla konuşan kadın da iyi niyetli olduğunu iddia ediyor. Biz de buna inanalım mı yani. Arkadaşlık değil bu kimse kusura bakmasınŞu oyun merakını hiç bir zaman anlamayacağım.
Sorsan akşam yediğini hatırlamaz,karısıyla 3 kelam ettiği sohbetten sıkılır,sanal oyundaki kadının sohbetini seviyormuş!
Vay be!
Eşi yanındayken size seviyorum kız seni mi yazıyor yok artık daha nelerDetay vermediğim için böyle oldu galiba.
Evet eşiyle tanışıyorum ve her oyunda yanında oluyor eşi.
seni seviyorum aşığım manasında edilmiş bir söz değildi. Ama tuhaf olduğu şüphe götürmez, benimde hoşuma gitmedi.seviyorum seni filan diye özelden mi yazııyor?
Biri demis ki eşi düşünsün sanane sen oynuna bakOyle tabi. Hem emin olsan bile adam evli yani sonradan o sohbet ileri giderse nolcak yuva yıkan olcan yaşları bilmiyom
herkesin içinde söyleyebileceği bişey olsa yani normal bişey olsa özelden yazmaz değil mi?seni seviyorum aşığım manasında edilmiş bir söz değildi. Ama tuhaf olduğu şüphe götürmez, benimde hoşuma gitmedi.
Oyundan çıktıkdan sonra özelden attı mesajı.
Sonra da yüzlü yüzlü buraya konu açıp kendisine hak vermemizi bekliyor sanırım hiç hoş değil gerçektenHic samimi gelmediniz bana.
Adam yatakta karisini yalbuz birakip sabahin 5 ne kadar sizlerle oyun oynuyor kimbilir evibde nasil huzursuzluga yol aciyor ve siz onun sohbetinden keyif aliyorum diyosunuz.
Belli bir toplum içinde yaşıyorsak,çalışıyorsak topluluğa uymak zorundayız bence.bana göre bu da yanlış mesela, aynı birimde çalışıp belli saatlerde iş için orada bulunuyorsam illaki, ama özel olarak iş çıkışı falan çay kahve içmeye gitmem evli biriyle.. :C
konu zaten başlı başına yanlış, bana göre.
Ki o kadınlar yüz vermese adam belki kendi karısıyla ilgilenecekŞu oyun merakını hiç bir zaman anlamayacağım.
Sorsan akşam yediğini hatırlamaz,karısıyla 3 kelam ettiği sohbetten sıkılır,sanal oyundaki kadının sohbetini seviyormuş!
Vay be!
Daha neyin eminliginden bahsediyorsunuz ki ? Siz de memnunsunu galiba bu durumdan. Adam acik acik söylemiş. Biraz insaf ya karisi ne haldedir. Yaziklar olsun boyle erkeklere. Yapmayin sunu yaGram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.
Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.
Hiç sanmıyorumSabahın 5'ine kadar evli erkekle neyin oyununu oynarsın?
Hiç mi empati yapmıyorsun? Bu adamın karısı var, ne düşünür ne hisseder diye?
Aynı şey başına gelse olaya böyle masum mu bakarsın?
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?Hiç sanmıyorum
Adam isigi almis tabi seviyorum seni kiz yazarAynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.
Normal hayatımda flörtleştiğim ve hoşlandığım biri var zaten.Siz bu adama bos degilsiniz, basbayagi hoslaniyorsunuz
He arkadaşça seviyor siz de arkadaşça seviyorsunuzdur eminim. Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Bize de evliler yazıyor direkt engeli basıyoruz. Bir insanı engellemek ya da oyuna girmemek bu kadar zor olmamalı.
Üslubunuza dikkat edin. Kalabalık bir arkadaş grubumuz var tek başıma sadece bu insanla iletişim halinde değilim.