Evli Biri ile Arkadaşlık

Şahsen evli olan arkadaşlarım var. Ve hickimseyle bu kadar çok sohbetim yok. Oyun bahane gibi geliyor şu anda. Hepinize gerçek hayata dönmenizi öneririm.. Ayrica bir kadın olarak ilişkisi veya eşi olan erkek arkadaşlarıma asla öyle "vay poncik çok seviyorum" lala gibi mesajlar atmam. Karşı taraftaki bayan çünkü yalnis anlayabilir. O adamin yaptığı hiç doğru birşey degil. Benim bir erkek arkadaşım vardı.. Bana karşı uyardığım halde uygunsuz mesaj attığında sildim ve engelledim. Herkes haddini bilmeli
Üni den evli bir arkadaşım vardı. Farklı şehirdeyiz.
Yılda bir telefonlaşırdık. Bir gün seni üni den beri seviyorum dedi. Engelledim gitti. Sen evli bir adamın metresi olacağımı nereden çıkardın ş....z. Hatırladım sinirlerim bozuldu. O cesareti nereden bulduysa :sinirli:

Arkadaşlar size uzun zamandan beri aklımı kurcalayan bir arkadaşımdan bahsedeceğim.

Bu kişi ile bir oyun üzerinden tanıştım.

Haftanın belirli günleri sözleşip oyuna girdiğimiz bir arkadaş grubumuz var ve o kişi de onlardan biri. Haberleşmek için instagram üzerinden ortak bir grubumuz bile var hatta.

Tamamen arkadaş gözü ile bakıyorum bu kişiye. Evli olması nedeni ile en ufak bir his beslemem söz konusu bile değil. Fakat onun hareketlerini sorgular oldum son günlerde. Ben mi yanlış anlıyorum diye size danışma ihtiyacı hissettim. Güzel bir arkadaş grubumuz olduğu için emin olmak adına buraya yazıyorum. Eğer emin olursam hepsiyle iletişimi kesip atacağım çünkü.

Bir gece geç saatlere kadar oyuna girdik. Onun ısrarı üzerine sabahın beşine kadar oyundaydık. Oyundan çıktıkdan sonra bana "seviyorum seni kız, iyi ki varsın." diye bir mesaj attı. Genelde insanlarla samimi olduğu için bu mesajı onun kişiliğine yordum. Daha sonra her gün beni oyuna çağırmaya başladı. Her allahın günü bana oyuna gelmem için mesaj atıyor. Bunu yine onun kişiliğine yoruyorum. Beni gerçekten arkadaşca sevdiğini düşünüyorum.

Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.

Ama arkadaşlarım bir kadın ile bir erkek bu kadar yakın arkadaş olmamalı özellikle evliyse diyorlar. Onun tamamen arkadaşca hissettiğini düşünüyorum benim gibi ama çevremdeki insanların yorumları beni bu durumu sorgulamaya itiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
şahsen benim esim bunu yapsa dese esimede o kizada dumduz saydiririm bu yüzden yuva yıkılıyor ne arkadaşlığı ...hele ki bir kadın bir adamın davranışlarından ona karşı hislerini hisseder bence sizde hissettiniz bence bu oyunu bitirin

Kalabalık bir grubumuz var ve o yüzden ortak bir grup açtık onun üzerinden haberleşiyoruz. Normalde ben de paylaşmazdım kişisel bilgilerimi ama 15 kişiyi aşan bir grubumuz var. Eşiylede tanışıyoruz. Artık kimler müsaitse ortak bir saat belirlenip oyuna giriliyor. Güzel bir enerji yakaladığımız için hep aynı ekiple oynuyoruz.

O yüzden kişisel mesajlaşmalar olduğunda ilgisini ve niyetini farklı bir tarafa yormadım. Gün içinde oyunla alakalı olmayan bir şey hakkında da bana mesaj atıyor. Ama asla uzun soluklu konuşmalar yok. Sadece goy goy, boş muhabbet.

Buradaki yorumlar aklımı karıştırdı ama gerçekten arkadaşlıktan öte bir niyetini olduğunu asla düşünmüyorum.
Ne desek boş.ne kaybedeceksin engeli basıp konuşmasan? Bu kadar mı yalnızsın sanalda tanistigin "Arkadaşca" olan yaratıklarla arkadaşlığını bitiremeyecek kadar? Adam evli ve eşini ihmal ediyor size yazıyor, siz de o ışığı ona veriyorsunuz.yazdıklarınızı okudukça sinirlendim.niyetiniz faklı sizin de.yoksa evli barklı abaza adamın arkadaşlığını kaybetmemek için bu kadar çaba sarfetmezdiniz. Normalde insan böyle bir yaratıkla muhabbetti bu kadar ilerletmez hadi oyun için lakcabir ilişki oldu engeli basar,postalar adamı.kirk yıllık dostum mu?sanalda tanıdığı bir insan hayatında olsa ne olur olmasa ne olur? Buraya konu bile açmaya gerektirecek kadar umursanmaz ama siz niyeyse çok önemsiyorsunuz bu yaratığı.devam edin arkadaşca sohbetinize 7/24 sohbete devam hatta yüz yüze görüşün,yuvasını da yıkın.ne de olsa arkadaşca.

Özel mesajları da toplu mesaj olarak mı atıyorsunuz birbirinize ? Arkadaşın üslübü da faysıyla kibar ayrıca.
Bakın hanımefendi anlamadığınız nokta şu beni tanımıyorsunuz, adımı bilmiyorsunuz. Burada hoşlandığımı söylesem söylerim? Amacım fikir almak çünkü. Buradaki insanların benim hakkımda kötü konuşması benim hayatımı gram etkilemez.

Sadece bütün samimiyetimle fikir almak için yazdım ve bazı üyelere çok teşekkür ederim. Kafama bazı şeyleri dank ettirdiler. Fakat siz ve bazı arkadaşlar direk saldırmaya yönelik yorumlar yapıyorsunuz.

Özel mesajları da toplu mesaj olarak mı atıyorsunuz birbirinize ? Arkadaşın üslübü da faysıyla kibar ayrıca.
Boşuna yazmayın bence. Konu sahibi her şeyin farkında ama saf ayağına yatıyor. Bu kadar kişi hata ettiğini yazdı ama hala "biz arkadaşız" diyor. Yazmaya değmez :)

Boşuna yazmayın bence. Konu sahibi her şeyin farkında ama saf ayağına yatıyor. Bu kadar kişi hata ettiğini yazdı ama hala "biz arkadaşız" diyor. Yazmaya değmez :)
Mesajlarımı okumamışsınız, her yerden silip engelleyeceğimi söyledim. İsterseniz önce attığım mesajları okuyun.

Belli bir toplum içinde yaşıyorsak,çalışıyorsak topluluğa uymak zorundayız bence.
A ben gelemem sen evlisin,bunun sevgilisi var dersem işe de gelemem ben.
Öğle arası mangalımız olur bazen.
Bazen bowling oynarız.
Ramazanda iftarımızı dahi yapmışlığımız vardır.
Bana normal geliyor sosyal aktivite olarak görüyoruz.
Stresli bir işte çalışıyoruz biz.Bazen birbirimize bile bozulabiliyoruz işin stresi yüzünden.
İşten bunalıyoruz biri espri patlatıyor kendimize geliyoruz o nefes aldığımız zamanlarda.
dozunda olanı makbul bence, ben işyerinde görüyorum da karısına yaptığı kötü muameleyi telefonda duyduğumuz adamlar buradaki kadın çalışanlarla eriyip büzelerek konuşmalarını.. hiç uğramadığı birimlere sırf kadın orada diye sık sık uğrayıp oturanlar falan..

Biri demis ki eşi düşünsün sanane sen oynuna bak
Eşi biliyormu ki özel mesaj attığını hic sanmıyorum
Nasi eşi düşünsün ne yani eşi düşünmüyo karşı tarafta düşünmesin konuşmaya devam mi etsin yani ne saçmalık yani. Adam düşünmüyo ise karşı taraf düşünmeli ve düşünmüş ki yazmış buraya

adam sabahin 5 ine kadar sizlerle oyun oynayip lak lak yaparken karisi varsa cocuklari ne durumda acaba
kim bilir belkide karisi teli birak dediginde dayak falan yiyordur kadin
yada artik bikmistir adamin sabahtan aksama kadar elinde tel dolasmasindan karisina bir kez olsun seviyorum kiz seni demismidir acaba
yerinizde olsam koparirim baglarinlmi çünkü belliki arkada her türlü uzulen bir kadin var
dolayli yollardanda olsa bu uzuntuye daha fazla sebebiyet vermek istemezdim

Normal hayatımda flörtleştiğim ve hoşlandığım biri var zaten.

Yüzünü görmediğim birinden hoşlanacak kadar zavallı değilim. Sadece toplu bir grup olduğu için onunla iletişimi koparmam demek diğer arkadaşlarımla da koparmam demek. O niyetle açtım buraya konuyu.
Oyuna onun icin giriyormussun. Onunla iletisimini koparinca gruptan kopmak senin icin onemli olmamali bu durumda.

eşinin yanında oynarken ettiğim sohbet aynı. Gram farklılık yok.

Peki o zaman, adam eşinin yanında seviyorum kız seni dedi mi hiç?

Senin niyetin bozuk olmayabilir ama adam niyeti bozmuş koşuyor sana, sende ters tepki vermeyince iyice yüzsüzlüğe vurmuş. Sen farkında değilsin yada farkına vardın bize sorduğuna göre.

Durduk yere başka bir kadının üzülmesine sebep olma. Yol ver gitsin.

Oyuna onun icin giriyormussun. Onunla iletisimini koparinca gruptan kopmak senin icin onemli olmamali bu durumda.
Şimdi de kekime oyunu yapıyo yazik gerçekten bi yuvanin yikilmasina sebep olmak bu kadar basit olmamali hem sabahlara onunla oyun oynamak için giriyo bide o gözle bakmiyorum flortum var hesabı yapıyo Hayır bu daha kötü hem flortun var madem hemde elin adamiyla tövbe yarabbim

Back
X